Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşAllah yeni yıl yağlarımızı da alıp götürür bizden. :)
aslında sanki bikaç gündür azaldı gibi yeme isteğim. yani şöyle ki, yemesem yemem. ama bu sefer de ağız alışkanlığı... aman ne bileyim ya üf...
Karbo bağımlılık yapıyo çünkü habire yemek istiyoruz ben de aynı durumdayım şu an

Yok yaaa hiç ayda 10 kg verme gibi bi hayale kapılmadim ama 5 kg düşündüm ne yalan söyleyim:KK53:
Dövme beni yasom yaaaa taaam taaam bu kez son söz veriyorum son. Sağlıklı beslenicem söz
Eminem sen benim için çok değerlisin biliyorsun o yüzdende kiziyorum sana ne olur kendine vücuduna ve beynine eziyet etme:KK200::KK60:

Tekmi çalışıyorsun gündüz kelebek 120 hasta çok.sekreterin falan vardır insallah
gece gunduz hep tek burası abla acıl fln hepsıne bakıyosun sekretde stajyer ögrencı var 4 dekdr ama o olmasa daha zorlanırdım yorulmak bşy degıl aldıgım radyasyonlardan bünyem mahvoluyor artık

Menüm

Sabah
Yarım limon a ılık su
Yarım simit
1 dilim ekmek
Peynir salça tereyağ bal

Ara
Süt

Öğle
1 tabak sarma

Ara
1_portakal

Akşam
2 kepçe çorba
200 gr dalak
3 kaşık makarna

Yarım saat yuruyus
2 litre su
Aahh ahhh bu menülerle ben seni nasıl alayım listeyeee ?????
perigunlugu perigunlugu Selinanya Selinanya @kvrck sayın kaptanlar bn lısteye neden gıremıyorum acaba başladıgımda 25 aralık tahmını denılmştı ama 2 haftdr aynı kılodayım dıyemı ? ben böylede mutluyum ama merak ettım sadece
:confused:@Selinanya pekala öyle olsun inşallah verırım bende tez zamnda :) ama deıgını unutmacayagm tam bugday unuyla da deneyebılırım ozamn sımdıkı hedefım 53 olursam kendıme bnden bı mantı tabı sonrasında cook dıkkat ederım canım dedıgın gıbı 52 olursamda eşimn ymk sözü var bakalım ne olacak zamn ne göstertecek
Aynen selinin söylediklerine katılıyorum canım ;)
Iyi akşamlar sevgili takım arkadaslarim

Bir yerlerden başlamam gerek lakin başlayamiyorum. Nasıl motive olucagimi neyle beslenicemi bilmiyorum
Hep kararlar alıyorum ama bir türlü faaliyete dökemiyirum.
Bu da bende başarısızlık hissi doğuruyor daha çok hirslanip daha çok yiyorum ve bu kısır dönguden kurtulmak istiyorum .
Iyi kötü menu bildiriminde bulunucam artık.
Bu belki beni dizginler. Şu sıralar midemi büyüttüm resmen yiyip yiyip doymuyorum. Spor da yapmıyorum salona çok nadir ugruyorum ayyyy iyice saldim ya. .mutlu değilim ben böyle. .. 73 lerde kilo da ne yazık ki.
68 lere kadar düşmüşken en büyük kötülüğü yaptım kendime.

Bugün oruçluydum. Borçlarım bitmedi hala. Iftarda tavuk yedim bir kaç kaşık da pilav.
Ve ayran
Salata yapmaya üsendim
Yemekten sonra da bi kaç kraker yedim bir dilim kek. Ve bir küçük boy hoby çikolata.
Bugün spora biraz geç de olsa gittim.
Artık başlamam gerek..
Valla bu konuda kendimi sana benzetmior değilim. Tam başlıyorum bi yerde kilom duruyo sinirleniyorum amaa çoook şükür 70e gelmedim hiç
Bu arada liseden bir arkadaşımla iş çıkışı kahve içtim de ondan geç geldim. Annem çalışmasa ev hanımı olsa gezentilikten eve girmiycem sanırım. Birde böyle sevgili falan yok ya ohh kafa nereye ben oraya :KK70::KK70:

Bu arada kızlar instagram kullanan varsa birbirimizi takip edebiliriz :cool:
Eeee ben oluyo o işte :)))) annem çalışmyo ben gezentii :)))

Selam canlar nasilsiniz? guzel haberlerle geldim Elhamdulillah..
Çooook mutlu oldum inanki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ;)
Kızlar,
şuanki kilom 65, boyum 158
Ocak 24'e kadar kaç kilo verebilirim sizce? Diyet ve bazen sporla :)
Valla hele bi iyi menüyle gelme duvarına lama yollarım yok öyle kilo vermeden kaçmak, her gün burdaasııınnnnnn

Kızz bu ne :KK11: Allah Allah diyorum neyse diyetnin ilk günleri diye bugüne sesimi çıkarmıyorum, yarın da böyle gel görürsün oklavayı :KK70:

Ayyyy ablam nasıl sevindim anlatamam, çok şükür ya Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Bu yıl takım bereketli maşallah, bebek isteyen kızlar bakın size örnek, @vorones , @asfarovski , mirjam mirjam az kendilerini üzmediler bebek bebek diye ama bakın hepsi birden hamiş :KK49: Allah herkesin gönlüne göre versin, hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin. Canımsınız yaa yaşasın teyze oluyorum hemde bir sürü kuzunun :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eğer ki düzenli beslenirsen çok rahat 5 kilo gider ama kaçamak yok :KK20:
cok tesekur ederim caniiimmm ay bende cok sevindim ne guzel hepimiz cok istiyoduk Rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah
mirjam mirjam hayırlı olsun. 7 takım bereketi. Zaten duymuştum spor ve diyet sonrası hamis kalan çok die. Öpüyorum herkesi . Selinimı de :KK66: iyi geceler.
Ay paramparça dizi sini izlicim die mutfağın işi kaldı yahu. Gidem temizleyem:KK66: :KK66:
sagol caniiimmm Masallah sende hamileymisin hayirli olsun insallah Rabbim hayirli saglikli evlat versin insallah
Aahh ahhh bu menülerle ben seni nasıl alayım listeyeee ?????

Aynen selinin söylediklerine katılıyorum canım :KK66:

Valla bu konuda kendimi sana benzetmior değilim. Tam başlıyorum bi yerde kilom duruyo sinirleniyorum amaa çoook şükür 70e gelmedim hiç

Eeee ben oluyo o işte :)))) annem çalışmyo ben gezentii :)))

Çooook mutlu oldum inanki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK66:

Valla hele bi iyi menüyle gelme duvarına lama yollarım yok öyle kilo vermeden kaçmak, her gün burdaasııınnnnnn
amin, cok tesekur ederim caniimm sagol

mirjam mirjam hayırlı olsun. 7 takım bereketi. Zaten duymuştum spor ve diyet sonrası hamis kalan çok die. Öpüyorum herkesi . Selinimı de :KK66: iyi geceler.
Ay paramparça dizi sini izlicim die mutfağın işi kaldı yahu. Gidem temizleyem:KK66: :KK66:
Aman mutfak nedir halldersin sen hızlı gonzales :KK60::anneadayı::KK200:

Hele sen bana oklavayı bi çıkarma, ben seni sopalarım he...
Anlayış istemiyorum bu vakitten sonra. :)

Kaçamaksız 5 kilo.. Allah Allaaaah.. nasıl güzel olur. :))))

Sağol canım benim, o senin tatlılığın. Evet benim, bugün çekildim en tazesinden. :)
:KK70::KK70: tamam oklavayı aldım yanıma sen ye cıss ları da spor cezası verelim sana bir gör o zaman :KK70::KK70:
Ohh maşallah fıstık gibisin, hedefe de ulaştın mı bal kaymak olursun :KK60::21:

Oyy oyyy muhabbetin en güzel yerini kaçırıyorum ben hep yaaaa :mad:
aeben aeben abla aöf açıklandı nasıl sonuçların baktın mı?

Bu cumartesi ve pazar sınavlarım var benimde songünlerimi daha iyi değerlendirmeye çalışıyorum inşallah hayırlısıyla geçerim. Çok şükür aöf vizelerim iyi ;)

Back
X