- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
Çok pis hirs yaptim ya sağdaki citir gibi olmam lazım![]()
seçim senin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pis hirs yaptim ya sağdaki citir gibi olmam lazım![]()
seçim senin
Benden de umut yok bu hafta sabah dedim ya +1Bacım yapıyorsun, diyet nasıl gidiyor. Bu hafta birinci olalım, benden pek umut yok, umudum sizsiniz![]()
Leblebi ve ayran alabilirsin yanına. Leblebi iyi gelir banaÖğle yemegimi yedim bilerek geç yedim akşam yola çıkacağım otobüs tutuyor bsy yiyemiyorum inene kdr ama midem bulunmasına diye cubuk.kraker yiyodum önceden ama şimdi oda yok napicam bilmiyorum inşallah iyi gecer yolculugum
Bi türlü başlayamıyorum. Çok yemek değil mesele. Spordan uzaklaştım.Hayriş bir görünüp, bir kaybolursan olmaz kinerde yazın ki Hayriş, bul getir sarsarız biz onu
Azimle yapınca oluyor kuzu ya, bir zamanlar bende popo bir tarafa, göbek bir tarafa gidiyordum
Et de var merak etme hala
Kız hem sen bana niye çemkiriyorsun, sanki yiyip yiyip kilo almayanlardanım, bak hala hiç birşey yemiyorum nerdeyse
Ayıbım olmadığı için 1 gr et de olmayabilir
İşte budur, yerim senibu arada bu hafta çiçek grubunda benimlesin, akşama menünde cıssları görürsem böyle yapıcam
![]()
![]()
Başlayalım ablam ya valla bak olmuyor böyle. Regl dönemi falan deyip götürdüm çikolataları +500 deyim. Vicdan azabından ölmezsem iyi. Ocak 1 de başlayalım. Şu son kiloları verelim gayriBekle beni hayrıs yarın dönüyorum Ocak 1 başlıyoruz kaytarmak yok![]()
Kesinlikle dikkat etmelisin, bak şuan acıktım ama yemiyorumSelinanya ayy öyle mi Amanın daha bi dikkat edeyim selincimin takımında yim madem kilo vermek şart.:)
Aman kuzu boy nedir vereceğim sana 8 cmÇok pis hirs yaptim ya sağdaki citir gibi olmam lazımSelinanya şeklinde birazcık boydan bana verdinmi tamam
Bırakınca öyle oluyor malesef ama en azından yediklerine dikkat ederek, spor yapamasan da korumuş olursun. En kısa zamanda sporada başlarsan hızlıca verirsinBi türlü başlayamıyorum. Çok yemek değil mesele. Spordan uzaklaştım.
sagol canim cok tesekurlerGözün aydın meryemcim çok sevindim
insallah canim cok sagol seninde gozun aydin bende cok sevindim senin hamile oldugunu duyunca Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin insallahAy canım çok sevindim inşallah bir hafta var aramızda birlikte buyutelimallah anali babalı büyütsün inşallah
sagol ablam Allah razi olsuncanım sana gönülden katılıyorum
ayyy canım çok sevindim RABBİM hayırlısı ile kucağina almayı nasip ersin inşallah
çokkk teşekkürler canım nasılsın dün menünü göremedim
canım bizi sen 1. yaparsın 2 haftadır olduğun takım 1.![]()
Et değil, deridir o deri, ince olanındanAzimle yapınca oluyor kuzu ya, bir zamanlar bende popo bir tarafa, göbek bir tarafa gidiyordum
Et de var merak etme hala
Kız hem sen bana niye çemkiriyorsun, sanki yiyip yiyip kilo almayanlardanım, bak hala hiç birşey yemiyorum nerdeyse
Ayıbım olmadığı için 1 gr et de olmayabilir
![]()
Gormemisim ben. Canımız sağolsun , haftaya güzel kilolar veririz. Zaten senin ki yanılmıyorsam regl kilolarindi, bitince hemen gider zatenBenden de umut yok bu hafta sabah dedim ya +1![]()
Bence de aslında 50 iyi olur, tabi vucut şekline de bağlı bu durum, sen bir 50 ol da öcnesi sonrası fotografını görelimSelinanya bnm boyuma gore kaç kilo olmam lazım bikere hesapladim.nette 48 çıkıyor canım zaten 50 olursam yeni hedefim 48
![]()
Et değil, deridir o deri, ince olanındanben sana bisey demiyorum ki, benden sana ne zaman kilo ile ilgili laf geldi. Hayır katiyen kabul etmiyorum, agzimi açmadım ben
ayıbın yok mu? Yalana bak yalana! Bizim kilolari kıskandığından hep bizi kandiriyon. Buda ayıp, yememizi kıskanıyon. Elimizde hamburger var desek bilgisayardan elini sokup elimizden alacaksın yemememiz için! Herşey ortada
![]()
Ayol sanki bisey dedim, yanlış tanıtma beni. Ağzı var dili yok insanlar varya işte o benimkız ne elinden alması midene kadar girerim valla
Hem seni ağzını açmamış halin buysa eyvahlar olsun kaçın kaçın
![]()
Hahhahah:))))Hain callan
Bozma moraliniKendimi sıfır beden hissediyordum , psikolojim bozuldu yahu. Sıfırın önüne 8 ler 9 lar geldi![]()
MetpamidÖğle yemegimi yedim bilerek geç yedim akşam yola çıkacağım otobüs tutuyor bsy yiyemiyorum inene kdr ama midem bulunmasına diye cubuk.kraker yiyodum önceden ama şimdi oda yok napicam bilmiyorum inşallah iyi gecer yolculugum
Bir yerden sonra alışıyorlarAynen canım esim diyor akşam manyakmisin sen burdan oraya tartimida.gider git eczanede tartil bende dedim ciplak nasıl tartiliyim eczanedene halin varsa gor diyor durumun ciddiyetini farkında değil sanirim![]()
![]()