- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Ben de etkisi cok iyi maşallahDiyorum ki iki gün ben de mi protein diyeti yapsam
Senin vucudun da güzel yanıt verirse sen de haftanın 2 günü yapabilirsin:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de etkisi cok iyi maşallahDiyorum ki iki gün ben de mi protein diyeti yapsam
Pro üye olmak lazım:)))Tamam da bunu sabitleyemiyor muyuz
Aklıma geldi ama evde varmı bakmam lazım canımMetpamid
Cnm senin boyun uzun galib,hiç göstermiyorsun kilonuKizlaaar albüme foto ekledim 2 si yazin cekildi 88 kilo
Biri biraz once cekildi 79 kilo
Masallah canım baya fark etmiş son sürat devam ediyoruzKizlaaar albüme foto ekledim 2 si yazin cekildi 88 kilo
Bn anlamadım ya geçmişi okudum ama atlamış olabilirim bu ne oluyo pro flnPro üye olmak lazım:)))
Pro üyeliğn tek faydası :))) baska da artısı yok :))
Pro normalde proteini kısaltıp söylüyorumBn anlamadım ya geçmişi okudum ama atlamış olabilirim bu ne oluyo pro fln
Evet kuzu bazilari farkediyor hosuma gidiyorMasallah canım baya fark etmiş son sürat devam ediyoruz![]()
Hani kimisinin bel ince basen geniştir, kimisinin basenler dar beli geniştir gibi. Mesele benim basenler hep biraz daha geniştir, gerçi sporla falan baya inceldiler ama o anlamda söyledim.Bide vucud şekli derken canim anlayamadım bugün kafam kazan gibi 4 saatlik uykuyla duruyorum malum
Ayol sanki bisey dedim, yanlış tanıtma beni. Ağzı var dili yok insanlar varya işte o benim![]()
Evet hemen takibe takip
Hatunun boyu uzun olunca offf diyorum, yürüyüşte yapıyorsun ya taş olacaksın yaza kadar gelsin fit anneKizlaaar albüme foto ekledim 2 si yazin cekildi 88 kilo
Oldun sen , oldunmerak etme yabancı yok kız, kızlar Naile melektir, kuzudur
![]()
Ben baya cahill kalmisim yae üyelik fln hiç bsyden haberim YomPro normalde proteini kısaltıp söylüyorum
Protein günü yapıyorum diyeceğime bugum pro yapıyorum diyebiliyorum
Pro üye ise farklı,V.İ.P üye gibi, para veriyorsun pro üye oluyorsun, ama ben para vermedim
Olsun canııım sen istersen yaparsınhoşbuldum canım çok kilo almışım ama bilgecim![]()
Ayy ablam çok sevindimsagol canim cok tesekurler
insallah canim cok sagol seninde gozun aydin bende cok sevindim senin hamile oldugunu duyunca Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin insallah
sagol ablam Allah razi olsun![]()
Boylarımııız aynııı ablaam kilonu göstermiyosun bencee çok güzel bir değişim varKizlaaar albüme foto ekledim 2 si yazin cekildi 88 kilo
Özel mesajdan adınıı yazarsan ben de sana gönderirim abla
Tmm kuzuOlsun canııım sen istersen yaparsın
Ayy ablam çok sevindimHayırlısıyla, sağlıkla gelsin bebiş
Boylarımııız aynııı ablaam kilonu göstermiyosun bencee çok güzel bir değişim var
Özel mesajdan adınıı yazarsan ben de sana gönderirim abla![]()