Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kvrck kvrck iyi aksamlar hanımlar. Hasta yatağımdan yazıyorum size.bademciklerim berbat şişti. Dün geceden beri çok kötüyüm. Hem ates hem bogaz agrisi.Menülerimi vereyim.
Salı günü menüm
SABAH yulaf kepekli yoğurt
ÖĞLE 2 tavada yumurta salatalık sade sutlu kahve
AKŞAM ıspanak yoğurt
ARA 1 nar
Çarşamba menüm
1 muz 4 5 cubuk kraker 3 kasik çorba. Hiçbişeyi yutamiyorum sürekli yatıyorum.

Selam sevgili takimim

Hulyacim geçmiş olsun canım yaaa ben kaçırmışim oğlunun rahatsızlığını. Rabbim acil sifa versin. Ablana da çok sevindim. Inşallah bu yıl her şey gönlünüzce olur. Rabbim acil şifalar versin.

Yasom sağ salim evine ulaşmışsin. Iyi bak kendine. Geçmiş olsun...

Aebenim Allah sifa versin hala iyileşemedin mi ?

Kızlar ben yavaş yavaş adapte olmaya çalışıyorum. Ama yine düzen oturtamadim sanırım yeni yıl geçsin diye bekliyorum. Diyet yapmak yemek hazırlamak hele salata filan yapmak eziyet gibi şu an benim için. Inşallah düzene girerim. Tek avantajım düzenli spor yapıyorum.

O çayo ben de yapayım
Ölçüleri nelerdi fatmam

canım yasom yazdı okuyamadıysan mende yazabilirim ama men elma koymuyorum

sen hepimiz için çok büyük bir örneksin abla inşallah 70-80 li fotolar da atarsın

canımsın yaa inşallah

Oh oh, inşallah birgün arkadaslarinla bir buluşma ayarlarsinda yanlarına gittiğinde seni taniyamazlar :KK200::KK200:

canım özellikle eski okulumdakiler 13 yıl beraber çalıştık görseler kesin şok geçirirler

Selaaaam,

Oğlumun patoloji sonuçları geldi helikobakteri varmış antibiyotik tedavisi başlayacak...şükür ki sebebi bulundu bulantılarının..

VEEEEE EN GÜZEL HABER..Ablam tedaviye olumlu cevap vermiş...(salak asistan kemoterapiye devam dedi pazartesi günü, dün doktoru artık maskeyi bırakabilirsin demiş) ilaç kullanıp 3 ay sonra ultrasyona girecek...yıl kötü geçti ama iyi bitecek inşallah...

canım gözün aydın RABBİM sizinkilerede tüm hastalarasda açil şifalar versin inşallah

gastrit için dedim zaten gastritin sonu reflü o yüzden şimdiden önlem al zaten uyurken bişey olmuyor ama sürekli faranjit oluyor asıt yukarı çıkıyor yanma başlıyor ilerde bunları yaşamasın bunları yaşadığım ve 15 yıldır çektiğim için tavsiye ettim canım.:110:

canım yuvana döndünmü döndüysen hoş geldin canım iyiki geldin

Selam sevgili takimim

Hulyacim geçmiş olsun canım yaaa ben kaçırmışim oğlunun rahatsızlığını. Rabbim acil sifa versin. Ablana da çok sevindim. Inşallah bu yıl her şey gönlünüzce olur. Rabbim acil şifalar versin.

Kızlar ben yavaş yavaş adapte olmaya çalışıyorum. Ama yine düzen oturtamadim sanırım yeni yıl geçsin diye bekliyorum. Diyet yapmak yemek hazırlamak hele salata filan yapmak eziyet gibi şu an benim için. Inşallah düzene girerim. Tek avantajım düzenli spor yapıyorum.

canım salata konusuna men şöyle bir çözüm buldum koca leğenle salatayı yapıyorum sosunu dökmeden buzdolabı poşetlerine havasını iyice alarak koyup bağlıyorum sonra okula giderken saklama kabıma bir poşet açıp sosluyorum akşam eve gelince bir poşet açıp sosluyorum 2 3 gün gidiyor poşetin havasını iyice almak lazım bu yöntemle çok rahatladım tavsiye ederim buzdolabında saklamak gerekiyor

kvrck kvrck iyi aksamlar hanımlar. Hasta yatağımdan yazıyorum size.bademciklerim berbat şişti. Dün geceden beri çok kötüyüm. Hem ates hem bogaz agrisi.Menülerimi vereyim.
Salı günü menüm
AKŞAM ıspanak yoğurt
ARA 1 nar
Çarşamba menüm
Gecmis olsun canim rabbim sifa versin insallah.:KK200:

Selam sevgili takimim

Canim kara yakalanmadan dondum cok sukur .:KK200:

canım yuvana döndünmü döndüysen hoş geldin canım iyiki geldin
Canim benim tesekkur ederim:KK200:

Selaaaam,

Oğlumun patoloji sonuçları geldi helikobakteri varmış antibiyotik tedavisi başlayacak...şükür ki sebebi bulundu bulantılarının..

VEEEEE EN GÜZEL HABER..Ablam tedaviye olumlu cevap vermiş...(salak asistan kemoterapiye devam dedi pazartesi günü, dün doktoru artık maskeyi bırakabilirsin demiş) ilaç kullanıp 3 ay sonra ultrasyona girecek...yıl kötü geçti ama iyi bitecek inşallah...
cnm çok sevindim ablan için kuzun da en kısa sürede iyileşir inşallah büyük geçmiş olsun cnm

slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım bugün uğrayamadım okul çok yoğundu dün gece de çocuk uyumamıştı doğru düzgün eve gelir gelmez yastığımla buluştuk dolayısıyle gelemedim ama sağlıklı beslendim sporumu da yaptım yarın için heyecanlıyım baklaım tartı ne diyecek ben yokken detokslar vicdan çorbaları havada uçuşmuş maalesef ben o çorbayı hiç sevmedim ve içemedim detoks bana göre değil yaa ben yavaş yavaş ilerleyeyim yeter bana neyse çok gevezelik etmeden menümü paylaşayım

sabah: 2 dilim çavdar ekmekği 1 yumurta 1 kk örgü peynir 1 tk tahin pekmez dereotu roka lahana

ara: 3 kuru kayısı

öğlen: 4 yk ıspanak yemeği 1 kase yeşil mecimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt

ara: 1 bardak kefir 3 kuru kayısı

akşam: 6 yk etli pırasa 2 dilim çavdar ekmeği 2 bardak ayran

ara: 20 gr kuru üzüm 2 ceviz yarım portakal 1 bardak süt

spor : jillian level 1 10. gün

su: günün yarısını uyuyarak geçirince az oldu 1.5 lt oldu şimdiye kadar 2.5 olur yatana kadar

Menüm;
Sabah;2 dlm kepekli ekmek arasina 2 dlm peynir ile yapılmış tost, 2 ceviz ve yeşil çay.
Ara; ½nar , 2 yk yoğurt ve türk kahvesi sade.
Öğlen; mercimek çorbası, 1 kase yoğurt ve salata.
Ara; ½ nar, 3 yk yoğurt.
Akşam; 2 kırmızı biber dolması, 1 kase yoğurt.
Ara; 1 çay bardağı süt.
Su 2.5 lt. Leslie (15+15)
her zqman güzel menü çok iyi dengeliyorsun cnm
Salı günü menüm
AKŞAM ıspanak yoğurt
ARA 1 nar
Çarşamba menüm
çok geçmiş olsun cnm sıvı tüket bol bol dikkat et kendine bu ara herkes grip okulda da öyle bende korkuyorum bulaşmasından

canım salata konusuna men şöyle bir çözüm buldum koca leğenle salatayı yapıyorum sosunu dökmeden buzdolabı poşetlerine havasını iyice alarak koyup bağlıyorum sonra okula giderken saklama kabıma bir poşet açıp sosluyorum akşam eve gelince bir poşet açıp sosluyorum 2 3 gün gidiyor poşetin havasını iyice almak lazım bu yöntemle çok rahatladım tavsiye ederim buzdolabında saklamak gerekiyor
hımm yi yöntemmiş bu salata yapmaya insan gerçekten üşeniyor yaa

başarılı bir protein günü geçirdim çok şükür yarın yüzümüz güler inşallah hepimizin

menümü veriyorum
SABAH
2 hş yumurta
peynir
1 bardak süt
ÖĞLE
ton balıği ayran
AKŞAM
ton balıği yoğurt
2 lt civarı su
40 dkcivarı yürüyüş
1 BARDAK tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum hayırlı akşamlar sevgili takımı
:nazar::nazar::nazar::nazar:eminim tartıda sonucunu göreceksin cnm

Super fikir.
Ben de bi deneyim kilitli buzdolabı posetine mi koyuyorsun peki ?

canımsın yaa inşallah

canım özellikle eski okulumdakiler 13 yıl beraber çalıştık görseler kesin şok geçirirler

canım gözün aydın RABBİM sizinkilerede tüm hastalarasda açil şifalar versin inşallah
Okudum fatmam,çok sağol:)

Salı günü menüm
AKŞAM ıspanak yoğurt
ARA 1 nar
Çarşamba menüm
Geçmiş olsun, takımca hastalığı sırayla geçiriyoruz :KK43: bugün süt falan da içseydin daha iyi olurdu, daha hızlı toplardı vucudun, dikkat et kedine lazımsın sen :KK60:

Ablam takım sırayla bebiş bekliyor, asfarovski asfarovski , @vorones , mirjam mirjam :anneadayı:
Çok ama çok sevindim voronesi biliyordum... mirjam mirjam Meryem'im kaç aylık bebiş? asfarovski asfarovski iştahının nedeni anlaşıldı :KK66:

Selam sevgili takimim

Sağol Emine'm...

canımsın yaa inşallah

Sağol Fatmacım..

cnm çok sevindim ablan için kuzun da en kısa sürede iyileşir inşallah büyük geçmiş olsun cnm
Makbulecim çok sağol :)

Kız yasom7272 yasom7272 nereye gittin ki sen?

Back
X