Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar menüm
Sabah
Limonlu ılık su
1 yumurta
Yarım simit
Peynir,domates
Zeytin
Bitki çayı

Ara
1 mandalun
1 avuç leblebi

Öğle
Çeyrek susamsiz pide
6 köfte
Bol salata
Ayran

Ara
1 muz
Süt

Akşam
Balık
Salata
Az kıymalı pırasa
Az ıspanaklı yoğurt

Gece
1 çay b. Tuzsuz mısır patlatması

1 saat yuruyus
2 lt su

Bide arkadaşın doğum günüydü
Ciss sayılır mi bilmem
1 tane sarma
1 çatal pasta tattım.
Yoğun ısrar uzerine

Kızlar iki gün protein yaptım,dün akşam yatmadan spor yaptım, yarım saat tuvalette bekledim
Ve tartı yüzüme güldü
Şükürler olsun,art çıkıp sizi mahcup edeceğim diye cok korkmuştum
IMG_20151231_061759.webp

Geçen haftaki kilo: 54.9
Bu hafta :54.1
Fark : 800 gr.
Yüzde: 1.45
Gelecek haftaki hedef: 52. 5
( bu arada arkadaslar kabizligimi dvme diyor şuan lavobaya cikamadim ama eğer öğleye kdr cikabiliraim tekrar tartilirim ;)
Şükur bu hafta biraz olsun verdim ama tartiminpaket yeri flnda değişti inşallah sıkıntı olmamıştır ;)

( bu arada arkadaslar kabizligimi dvme diyor şuan lavobaya cikamadim ama eğer öğleye kdr cikabiliraim tekrar tartilirim :KK66:
Şükur bu hafta biraz olsun verdim ama tartiminpaket yeri flnda değişti inşallah sıkıntı olmamıştır :KK66:
Kız sen zaten çok zayıfmıisın. Boyun kaç?

Selamlar :KK66: Geçmişi gelince okuycam okuldan tartı sonucunu yazıp çıkıyim :KK48:
Geçen Hafta:62.9
Bu Hafta: 62.9
Yani yine sabitiim :KK34:

Olsuuun ama haftaya sınavlarım başlıyo, sınavlarım biter bitmez bomba gibi dönücem :KK39:
Olsun tatlım öncelik sınavların. Kilo almamışsın ya o da güzel.

Sağol kuzum :KK23::KK60:

Tatlım bence spora başladıysan haftada 3 gün yeter şimdilik, zaten önemli olan devamlılık sağlamak. Ayrıca söylemişler gerçi ama bencede biraz daha kilo vermeden çok ağırlık egzersizleri yapma, vucudun şekillenir ama yağların erimeden kasa dönüşeceği için istediğin incelmeyi bulamayabilirsin. Gerçi ben ince sevdiğim için kalın kaslı bacaklar falan acayip itiyor :KK43: spor salonunda ki hocaların bence bizden çok daha bilgilidir, onlar ne diyor? Fikirlerini sordun mu? Ayrıca öyle hemen ne kilo veriliyor, nede vucut şekilleniyor sende biliyorsun zaten. Sabırlı olmalı, acele etmemelisin :KK39:

Ahhh ne güzel ya sabahları uyku tatlı geliyor bazen diyorum azcık erken kalkıp 15 dk yürüsem bile yetecek ama 2 dk hesabını yapıyorum :KK70:

Ablacım çok sevindim, Hem Ata'ya hem ablana Allah şifalar versin :KK15:

doğru diyorsnuz aslında daha önce aerobik yaptığımda kilo verememiştim hoca aerobiğe katıl diye çok ısrar ediyor ama ben katılmıyorum fazla geleceğini düşündüğüm için 1saat 15 dakika falan spor yapıyorum aletlerle çalışıyorum koşu bandı bisiklet yapıyorum şuanda ben hiç spor yapmazsam az kilo veriyorum evde de bişeyler yapmak istiyorum aslında onun için kendi vücudumdaki değişikliği fark edebilmem için 4 başkalarının fark etmesi için 8 hafta herkesin tüm dünyanın fark edebilmesi için de 12 hafta :)

ben de dünkü menümü yazayım
sabah : tam buğday ekmeğiyle peynirli tost, domates, roka, maydanoz, 5 zeytin, 2 bardak çay
ara: 1 trabzon hurması, 3 ceviz (tatlı ihtiyacını güzel kesiyor)
öğle-akşam: 1 tabak nohut yemeği, 4-5 kaşık bulgur pilavı, salata, yoğurt
ara: 1 elma, 1 bardak süt

su:1.5 litre

Ya bu nasıl oldu gerçekten anlamadım sabah tualete çıkmadım belki onun etkisi ama ben genelde persembeleri böyle oluyorum yaa geçenlerde de yine böyle olmuştu ama takıma zarar veriyor ve cok Üzgünüm kızlar çok özür dilerim

Geçen hafta:58,2
Bu hafta:57,6
Fark:600gram
Yüzde:1,03

( bu arada arkadaslar kabizligimi dvme diyor şuan lavobaya cikamadim ama eğer öğleye kdr cikabiliraim tekrar tartilirim :KK66:
Şükur bu hafta biraz olsun verdim ama tartiminpaket yeri flnda değişti inşallah sıkıntı olmamıştır :KK66:

Bende vereyim kilomu;
Geçen hafta ;60,2
Bu hafta;59,8
Fark; 400 gr
Yüzde;0,6

bende bildirim yapayım
salı: 89.9
bugün : 89.5
aradaki fark : 0.4
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Yılın son gününden günaydın hepimize :KK68: bize zarar veren her şeyi, herkesi bu sene bırakalım yeni senemize hayatımıza girmesine müsade etmeyelim, bizde stres yapan şeyleri, insanların hakkımızdaki düşüncelerini, bize zarar veren kişileri bu senede bırakalım.
Çok mutlu, huzurlu, sağlık dolu, bir daha kilo derdimizin olmayacağı gelecek sene bu zamanlarda hepimizin zayıflamış sağlıklı olacağı bir sene olsun kızlar:KK200:

Back
X