• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@kelebekolacam
bi de bir @roxen2303 afetimiz var... Boy kaçtı hatırlamıyorum, sayamayacağım kadar büyük bir rakam.. :KK51:Kilo desen boyun yarısı... :KK53::KK53::KK53: Ama kader onu bizimle diyet yapmaya mahkum etmiş :KK70: O beden olmak istiyor, yapcak bi şey yok :KK30:

Kızzz eti puff sanada helal olsun vallahh yaa patates kzıartmasıyla götürdün he vaallah eksiyii :halay::halay::halay::halay::halay:
He sağol valla ben de sevindim. Az daha dikkat edem.dedim . Ama gel gör ki gene yedim bal kaymak wuy uwy hem de petibor biskuvinen. . Neyse pes etmek yok. Zayiflayacagimi hissetmek çok guZEL
Yaz in 58 olmaliyim en az. :)

Doğru diyorsun ..arada kaynar etiektlenmezse diye şeyettiydim :KK70:Neyse ...kaç hafta daha 2 kilo verebilir ki bir can
verdi vereceğini, gelecek hafta bir kaç güne de gönderdik mi bu iş tamam :KK59:

@kelebekolacam
bi de bir @roxen2303 afetimiz var... Boy kaçtı hatırlamıyorum, sayamayacağım kadar büyük bir rakam.. :KK51:Kilo desen boyun yarısı... :KK53::KK53::KK53: Ama kader onu bizimle diyet yapmaya mahkum etmiş :KK70: O beden olmak istiyor, yapcak bi şey yok :KK30:
benle aynı boyda kardeşim 57 kilo olmusta ağlıycak nerdeyse aramızda 25 kilo var yaaaa

@kelebekolacam
He azıcık @roxen2303 ü dedikodu edek. Kız anam o boy kilo ile bi de tam diyet yapiyi
.ne tatlı yer ne ekmek. Kür neyin yapio ;) darısı bize

He sağol valla ben de sevindim. Az daha dikkat edem.dedim . Ama gel gör ki gene yedim bal kaymak wuy uwy hem de petibor biskuvinen. . Neyse pes etmek yok. Zayiflayacagimi hissetmek çok guZEL
Yaz in 58 olmaliyim en az. :)
Hemennn gidip kaymak maymak eti puff cin ne varsa alıyorum :D :D :D :D

Az kilo verdim.diyeee uzulmeee.cok.verdim diyee.sevinmee.ey.ahaliii :halay:
Şaka 1.yana az.verdim diye üzülmeyin diyor.bir.diyetisyen
100 gr.bile olsa .. Önemli olan yagdan gitmesi..
100 gr lik bir margarine bakin
Ne.çok geldi gözünüze değil mi
Bence de :KK45:
Aslanım serii valla dedigin doğru . 100 gr verince nasıl uzulmustum. Simdi de bu 900 gr ma sevinmemeli. Ters teper valla

Hemennn gidip kaymak maymak eti puff cin ne varsa alıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Aynen bende :KK59: eziyete aç kalmaya ne gerek ...ye mis gibi pattis kızartma , bal kaymak , abur cubur ...sonra perş. akşamı çay saati kuru çay bi tek ...bir tek gece ileee hooooop 900 gr .
Tuttum bu işi ben .

bide eti puff neyim yiyiyp verenler var ayyy onlar burda da mı var.gecen hafta sadece 2 kere 1er kare bitter yedim ne oldu eksi 1 anca

Aynen bende :KK59: eziyete aç kalmaya ne gerek ...ye mis gibi pattis kızartma , bal kaymak , abur cubur ...sonra perş. akşamı çay saati kuru çay bi tek ...bir tek gece ileee hooooop 900 gr .
Tuttum bu işi ben .
Vallahh tatlımm göbeğim çatladı yaaa resmen 510 dakika sporum var gide gideee 300 gramm gitmişşş ben markete koşar :D :D :D :D :D

:KK200:TELLİOĞULLARI:KK200:

1. @Ausencia 1200 gr

2. @saydin78 700gr

3. @ervahafsa 400gr

4. @Matematikhocasi

5. @masumm 200gr

6. @Betulina

7. @roxen2303 700gr

8. @Ahu060812

9. @Sherrysherrylady 100gr

10.@Yenihayat2016 1000gr

11.@Ka-raca 500gr

Toplam :

:KK200:SEFEROĞULLARI:KK200:

1. @vorones 900gr

2. @Davina 200gr

3. @tuba52 300gr

4. @nananais 500gr

5. @ErSeSi

6. @DelyDoly 300gr

7. @Dersaadet_

8. @cydnz_1 900gr

9. @aeben 2300gr

10.@Derya_idil 500gr

11.@narin_nazenin 1300 :cry::cry::cry::cry:

12.@fatmanurkaya

500gr vermisim :KK71::KK53: 65.0dan 64.50

Tuttum bu işi ben .
Kızzzz öğretmen odasında kahnem kahnem guluom valla sayenizde. Dersé gidem ben. . Utanmali bu hafta dikkat etmeliyim oy.

Back
X