• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pazar Menü Bildirimi :KK52:

Sabah

Şekersiz sade nescafe / 4-5 kuru üzüm

Kahvaltı

1 fincan yeşil çay
1 yumurta ile lorlu maydanozlu omlet
5 zeytin
1/2 domates

Ara

1 elma

Öğle (düğün dernek :halay:)

Et sote (4-5 kaşık kadar)
2 kaşık pilav
1 kutu ayran

Akşam

1 kase tarhana çorba
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
3 zeytin

Su şu an için 2.3 lt
Spor o_O

Alıntılarına kurban olurum seniiiinnnn :))) menü efsane zaten bol bol su içilmiş :) izindeyim ;)

elbette kendimi tanıtayım YASIM: 44yaşında BOYUM: 158 KİLOM: 69du sabah ama burayı bıraktığımda 65 kiloyla bırakmıştım yarın tam kilo vereyim bu arada haşimato hastasıyım çok ödemlerim olur sık sık evli 1çoçuk annesiyim anestezi teknikeriyim hım başka başka acemi çoçuklar gibim oldum ne yazacağımı bilemedim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:halay: hedef kilom:60 tabi nezaman olurum bilmiyom hiç olamadım 2yıldır

Mehtap bende istanbuldan 27 yasındayım. 105ten 92ye geldim şükür devam ediyorum hala hedefler 60lar 50ler tabi ;) eski üyelerin gelişi beni mutlu ediyor ya samimi bir sıcaklık oluyor ortamda hoş geliyor :) iyi ki geldiniz ;)

99 depremi, hayatımda bana dokunan herkesi kaybettim o gece. Cocuklugumdan beri kurulu saat gibi hep öyle işte.
Canım başın sağolsun sana huzur veriyorsa ne güzel. Üzülmemen için dua edeceğim hep.

Alıntılarına kurban olurum seniiiinnnn :))) menü efsane zaten bol bol su içilmiş :) izindeyim :KK66:

Mehtap bende istanbuldan 27 yasındayım. 105ten 92ye geldim şükür devam ediyorum hala hedefler 60lar 50ler tabi :KK66: eski üyelerin gelişi beni mutlu ediyor ya samimi bir sıcaklık oluyor ortamda hoş geliyor :) iyi ki geldiniz :KK66:

Canım başın sağolsun sana huzur veriyorsa ne güzel. Üzülmemen için dua edeceğim hep.

Bu mesajı alıntılamadan gidip yatan ausu uyku tutmazdı ki :KK68::KK68:

Su içme prog. indirdim tele .Saat başı zırtlıyor ... mecbur içiyorum :KK66:

Bu mesajı alıntılamadan gidip yatan ausu uyku tutmazdı ki :KK68::KK68:

Su içme prog. indirdim tele .Saat başı zırtlıyor ... mecbur içiyorum :KK66:
Evdeyken şişeyle dolaşıyordum. işyerinde ise şişe( yarım ya da boş halde) bir yerde ben bir yerde su bir yerde :-)

Hadi hadi yat uyu kalkamaaaaacaan sonra zabaahnan :)

• @nananais bunları yazdım
    Screenshot_2016-11-14-00-20-58.webp

Back
X