• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kizlar dunki menum
sabah: az sutlu sekersiz nescafe
ogle: kofte ve 3 4 kasik bulgur pilavi cok az yogurtla
ara1: elma
ara2: ayran 3 tane diyet biskuvi
aksam: 4 5 tane z yagli dolma
3 catal taze fazulye
ara badem ve fistik az miktarda
2 lt su
yatmadan once atom
spor yok

Günaydın canım .

Nasıl gidiyor düğün sonrası diyet?

2. gün gurultu var masumum :KK48:

3 ve 4 güzel bu listede ...4 gözle onları bekliyorum .

Patates varsa tamamdır canım :KK68:

Aslanım tellioğlum beni yalnız koyma bu seferoğulları karşısında .

4 güncük sadece .

Hadi bakalım ...merakla bekliyorum sonucunu ahum :KK68:

Bilemedim ki canım .

Belki toplu gider .

Lİsteye harfi harfine uydum . Bir tek şekersiz sütsüz nescafe içtim .

Belki direnişe geçti benim bünye .
Bı tek şekersiz sütlü kahveni şerefsiz die okudum ;) ;)

3 catal taze fazulye
2 lt su
yatmadan once atom
spor yok

Sabah işe yetişme telaşı ile mi kahvaltı yapamıyorsun ersesi ?

Sabah
1 has yum
1 kalın dilim kaşar peynir
1 kk beyaz peynir
1 salam
5 zeytin
Domates
Salatalık
Maydanoz
2 dilim ekmek üzeri ezme
Ara
Esperesso kahve
Akşam
1 büyük tabak sulu köfte
Salata
1 bardak ayran
Su:2lt
Spor:13 bin adım
Oglen disardaydim, hazır birşey emek istemedim. Öğün kaynadı.
@narin_nazenin

harika bence afiyet olsun sağlık olsun can olsun ama yağ olmasın inşallah :KK66:

Nasıl da bilir şahane :KK66: at havani kuzum darısı bize :KK66: yalnız ben olsam dah şahane olsun die .aksam yemeğini 18.00 de n önce yerdim
:-):-):-) ben şahane derken pek iyi açıdan dememiştim aslında çünkü form büskivi ceviz ince ekmek ne ararsan var birde kaçamak 3 kare bitter çikolatayı yazmayı unutmuşum :KK22:milletin bir tane yediği ceviz bende 3 tane

18 den önce mümkün değil çünkü yolda oluyorum ayrıca kızım kocam okuldan işten gel anca 19:30 u buluyor akşam yemekleri

Canim sen hepimize yetersin:KK50:

Yok yok ... kendimi kandırmayacağım fatma . Şu 4 gün bitsin daha şok mok yok :)

Az gitsin öz gitsin modundayım . Senelerce bir anda verip ..misli misli geri aldım . Bıktım :(

Günaydın güzellikler ucundan kıyısından -yi gördüm çok şükür
Geçmişi ancak okudum maşallah çenesi düşükler :KK45:
Dünkü menüm
Sabah 1 dl ekmek, beyaz peynir, maydanoz, zeytin, çay
Öğle (temizlik arası) beyazpeynirli sandviç, yarım avuç antepfıstığı
Akşam az beşamel soslu, kıymalı, mantarlı fırında makarna, patlıcan turşusu
Ay çok fena yine menüm :KK23:

Buarada beni almadınız mı gruplara?kimlerdenim ben :KK37:

ilaca başladım kızlar bakalım etkisi olacak mı şu şeker dengesizliklerim de.bugün suya daha bir dikkat edeceğim çünkü yine eller ayaklar şiş. şimdi size birşey soracağım bana yoğurt dokunuyor kefirle yapsam yoğurt kürünü olmaz mı acaba

@kelebekolacam geçmiş olsun neyi var çoukların kusma ishal demiştin dimi

patateste iyi gelir cnm , brirde kraker filan verr
ateşte var.okul kaynaklı muhtemel.umarım sırayla olmazlar.şimdi başka hastalara bakıyorum izin alıp eve geçince onlara bakacam.

@aeben
@fatmanurkaya
@DelyDoly

4 gün diyetçileri ... (bu arada farkettim ki 4 güncülerden bir tek ben varım tellioğlu:rolleyes:)

Bende dünün sonucu ..

Sadece - 100 gr .
ilk gün direnişe geçmiştir vucut kırılır yarın.hadi tellioglu sen tek başına yetersin o 4 günlüklere ben 3 günle onları geçmeyi planlıyorum:sus::sus::sus::sus::sus::sus::sus:

Hayırlı sabahlar :KK68:

Begun misafir günüm koşturuyorum . Hepinize iyi bir gün dilerim :KK68:
o koşturma enerjisiz olmaz atıver ordan ağzına:ıslık::ıslık::ıslık:

Çok geçmiş olsun
saolasın.

Günaydın canım .

Nasıl gidiyor düğün sonrası diyet?

2. gün gurultu var masumum :KK48:

3 ve 4 güzel bu listede ...4 gözle onları bekliyorum .

Patates varsa tamamdır canım :KK68:

Aslanım tellioğlum beni yalnız koyma bu seferoğulları karşısında .

4 güncük sadece .

Hadi bakalım ...merakla bekliyorum sonucunu ahum :KK68:

Bilemedim ki canım .

Belki toplu gider .

Lİsteye harfi harfine uydum . Bir tek şekersiz sütsüz nescafe içtim .

Belki direnişe geçti benim bünye .

cnnmmm acaba çok iiyi kilo veridn ya iki haftadır ondanmı az gitiiki ama toplamında belli olur cnm cuma sabahı net rakam çıkar orataya

Öğle menü iyiymiş iş yerinde.
Akşamda kepek ekmek / etimek tarzı bir şeyle tüket bence köz biber yoğurdunu .

sabah 2 adet etimek yeidm , ben karbonu tek ögün tüketmeye çalışıyorum cnm genelde
aşagı yemek hneye indim borkoli haşlamışlar çorba için 6-7 dalda brokoli attım akşam yogurt ile yeirm hepsimi

3 catal taze fazulye
2 lt su
yatmadan once atom
spor yok

ersesi menüleirn çok düzensiz cnm yaaa :KK43::KK43: toplarmaka lazıms nein menüleri kahvaltı yok ama akşama dogru yükleniyorsun

Valla o kahve yüzünden sadece 100 gr cık gittiyse ....şerefsiz de diyebilirim vero :rolleyes: tövbeler olsun nimete :olamaz:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ay aus güldürüdünnn beni yaaaaa

:-):-):-) ben şahane derken pek iyi açıdan dememiştim aslında çünkü form büskivi ceviz ince ekmek ne ararsan var birde kaçamak 3 kare bitter çikolatayı yazmayı unutmuşum :KK22:milletin bir tane yediği ceviz bende 3 tane

18 den önce mümkün değil çünkü yolda oluyorum ayrıca kızım kocam okuldan işten gel anca 19:30 u buluyor akşam yemekleri

cnm veroya göre bakarsan şahane menü tabikii:KK70::KK70::KK70:
narin sen aile şirketinide çalışıyordun degilmi ? sana tavsiyem işten çıkmdan yemeye çalış akşamı :KK66::KK66::KK66:

Günaydın. Cuma 80nin altına düşersem kendime bi ödül düşündüm bile.
Bu yoğunlukta bu diyeti başarmak lazım
Bakıcı geç geldi ise geç kaldım.izin alıp dönmem lazım. Kuzularim hasta.
Kendimi şimdiden incelik hissediyorum sanırsın 50 kiloluk citir

geçmiş olsun canım nişasta da çok iyi geliyor ishale

@narin_nazenin benim henüz gelmedi cromum.gelsin bende deniycem.millet 2 gün sıkar 1.5 kilo verir ben bi kafta sıkarım 1 zor.tabi bide 35 yaş faktörü var gercekten cok farkediyor.

cnm veroya göre bakarsan şahane menü tabikii:KK70::KK70::KK70:
narin sen aile şirketinide çalışıyordun degilmi ? sana tavsiyem işten çıkmdan yemeye çalış akşamı :KK66::KK66::KK66:

evet canım babam sağolsunlardanım yok yavrum kendimi biliyorum ben zaten sık sık şekerim düşüyor birde 6 dan önce yersem gece bu sefer ne bulursam götürürüm henüz 1 hafta yeni oldu yavaş yavaş inşallah çekeceğim önceye akşam yemek saatlerimi.dün öğle yemeğimi geç getirdiler yani bana göre geç elim ayağım titredi bakalım şu insülin bir dengeye girsin inşallah daha iyi olacak inanıyorum

@narin_nazenin benim henüz gelmedi cromum.gelsin bende deniycem.millet 2 gün sıkar 1.5 kilo verir ben bi kafta sıkarım 1 zor.tabi bide 35 yaş faktörü var gercekten cok farkediyor.

canım o marka artık yokmuş sanırım piyasada ben başka marka aldım dün akşam başladım bugünde sabahtan aldım hani şu en bilindik vitamin markası varya amerikalı yaş sorma 35 benimde pofff:KK14:

@kelebekolacam yavrum haftada 1 kilo versem daha ne isterim sen boşver 2 günde 1 buçuk verenleri moralini bozma bizim için haftada 1 harika ben yarım kiloya bile razıyım gitsin de sağlıklı bir şekilde bir daha gelmemek üzere gitsinler beni bir tanısan benim için nefis terbiyesi zor yani

[QUOTE="narin_nazenin, post: 48873138, member: 143516"]evet canım babam sağolsunlardanım yok yavrum kendimi biliyorum ben zaten sık sık şekerim düşüyor birde 6 dan önce yersem gece bu sefer ne bulursam götürürüm henüz 1 hafta yeni oldu yavaş yavaş inşallah çekeceğim önceye akşam yemek saatlerimi.dün öğle yemeğimi geç getirdiler yani bana göre geç elim ayağım titredi bakalım şu insülin bir dengeye girsin inşallah daha iyi olacak inanıyorum[/QUOTE]

nazrin zaten birden olmuyor cnm bende senin gibi düzensiz ve kötü besldgndiigm için ayralarca ve yıllarca daha yeni yeni menülerim düzeliiyorr zamanı var yani cnm hepsinin dedigin gibi zamanla otururu herşey yerine

Back
X