• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy ozr dilerm ya bnde hemn tepki verdim abla

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Kız ver tabiii . onları gerçekten yemiş olsam ... bırak tepkiyi takıma sokmayın beni:rolleyes:

Lokma yemedim efsam .... bir de öyle ''wooow ne kadar zayıfladın '2 iltifatları aldım mı :KK68::KK68: yiyecek olsam da o gazla yemezdim balım .

Perşembe Menü Bildirimi :KK17::KK12: (4 gün diyeti / doğumgünü partisi)

Sabah

1 fincan kahve sade

Kahvaltı

1 elma / 1 kase yoğurt

Öğle

4 ızgara köfte /salata

Ara

1 dilim yaş pasta
1 dlm börek
1 patates kroket
3 kaşık makarna salatası
1/2 mini pizza
4 mercimek köfte
1 kurabiye
7-8 sarma
1 parça elmalı turta
2 çatal cheesecake

Akşam

2 parça tavuk but / salata

Su 1.5 lt .

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Perşembe Menü Bildirimi :KK17::KK12: (4 gün diyeti / doğumgünü partisi)

Sabah

1 fincan kahve sade

Kahvaltı

1 elma / 1 kase yoğurt

Öğle

4 ızgara köfte /salata

Ara

1 dilim yaş pasta
1 dlm börek
1 patates kroket
3 kaşık makarna salatası
1/2 mini pizza
4 mercimek köfte
1 kurabiye
7-8 sarma
1 parça elmalı turta
2 çatal cheesecake

Akşam

2 parça tavuk but / salata

Su 1.5 lt .

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Bi an noluyor nasıl yaniii dedim :D

Sabah iki dilim peynir ekmek bi kuru incir
Öğle iki dilim peynir 6 zeytin köz biber tahin pekmezli ekmek . Yarım ekmeği buldum mü ne . Tazeydı :(
Ara 1 incir 1 hurma 1 bisküvi
Akşam
1tabak k.fasulye 5 6 kaşık pilav
Salata Yoğurt
Çay saati 2 bisküvi bi eti turtà :( 1 kuru incir
Spor bi 30 dk yürüyüş ağır tempodu çok soguktu. .

Narin d vit çok düşükse 2 haftayı bekleme hafta 1 iç . Bende alıyorum genelde türk kadınlarında kansızlık hep var . Kızlarada arada kırıp ekmeklerine döküyorum .
aebencim d vitaminin kansızlıkla ilgisi yok.
ayrıca fazlası da zarar eğer doktor önermediyse fazlası böbrekleri yoruyor. dikkatli olun canım
isterseniz kullanmaya devam etmeden bi test yaptırın. belki eksiklik düzelmiştir.

Kızım dün iyiydi oh sadece midesini üstü dedim bugün sabah namazında başladı kusmaya bakıcıya bırakıp çıktım koşturkoştur eve zor geldim geldiğinden bu yana ayagimda.

Şaka şaka :KK70::KK70::KK70::KK70: Aradakiler hayal ürünü ...itiraf edin ..okurken içinizden yuuuh boşaltta semerini ye aus dediniz di mi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:oha: filan oldum yani ilk başta.
ama bu işte bir bit yeniği vardı. bi kere 1 dilim yazmazdın kaçamak olsa.
kaçamakları biz burda minikleştirmek için - iki çatal - filan yazarız.
o çatala neler neler sıgar yaa :KK45::KK45::KK45:

Canım öncelikle teşekkür ederim merak ettiğin sorduğun için :) ve neden gelmediğimi söyleyeyim hemen. Geçenlerde bi hastalık geçirdim ilaç kullandım atlatıyor gibiyken kulağıma vurdu hastalık ve orta kulak iltihabı oldum sonucunda ise kulak zarım delindi. Kulaklarım tıkalı gibi duyuyorum şu an. İlaç damla vs kullandım doktor iyileşebilir kulak zarı toparlayabiliyor gibi konuşsa da çok moralim bozuldu iyileşmeyecek ve bundan sonra duyamayacağım diye üzülüp ağlıyorum iki gündür. Bugün birkaç hocamla konuştum düzelir o delik kapanır ya sıkma canını falan deyince içim rahatladı biraz daha iyi hissediyorum. Duymamda bi değişiklik yok ama umudum var Allahın izniyle düzelir.

Bu arada diyet falan yalan oldu gitti yarın artı çıkmasam iyidir. Dört gündür ufak ufak kaçamak yapıyorum ama son iki gündür baya 1 öğünümü istediğim gibi yedim büyük büyük kaçamaklar yaptım :KK43: Allah utandırmasın yarın eksi göstersin aminnnn :dua:

Canım şimdi okudum ...çok geçmiş olsun .
Bunu ben bu yaz yaşadım .
Tatildeydik .İltihap ilerlemiş ... ben salak salak su kaçtı kulağıma ondan tıkandı derken ... baktım iyiden iyiye duymuyorum .
Dr ilaç ve damla verdi , 1 haftada toparladı .
Korkma .

Son düzenleme:
geldik menüme
sabah : kahve, biraz antep fıstık
kahvaltı :
haşlanmış yumurta
1 lavaş
1 kk süzme peynir
yeşillik
2 tatlı kaşığı bal
ara : 1 elma
ögle : 1 adet patlıcan karnıyarık- kıymasız
2 tavuk baget
1 bardak ayran
ara : 2 mandalina
akşam : 3 köfte, 1 adet tavuk baget, bol salata ve ayran
ara : fındık fıstık ve çay
su : 2,5 litre

Şaka şaka :KK70::KK70::KK70::KK70: Aradakiler hayal ürünü ...itiraf edin ..okurken içinizden yuuuh boşaltta semerini ye aus dediniz di mi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Çok tatlısın yaaaa senn :KK200: o arayı okurken direk şakaaa dedim gülümsedim :KK45::-):-) iradeni bilyorum çünkü tatlısıııı :KK74::KK15:

Okadar da çoktu zaten o aranın 3ncu satırında sonra bi beyin sarsıntısı bi bilinç kaybı gerisini hatirlamiyorum

Ay sayende yarın tartıda 100 gr . daha eksim olacak ...öyle bir güldüm ki şu mesaja göbek hoplamamdan eridi gitti 100 gr daha :KK70::KK70:

:oha: filan oldum yani ilk başta.
ama bu işte bir bit yeniği vardı. bi kere 1 dilim yazmazdın kaçamak olsa.
kaçamakları biz burda minikleştirmek için - iki çatal - filan yazarız.
o çatala neler neler sıgar yaa :KK45::KK45::KK45:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ya onu da son anda hatırladım ... cheesecake ke sıkıştırdım 2 çatal diye :rolleyes:

Ama bunlar cidden vardı masada :KK57:

Çok teşekkür ederim ❤️ ❤️ ❤️ kaçamak konusunda da çok haklısın keşke yapmasaydım bi anda koyverdim gitti :KK43: toparlıcam inşallah o kadar emek verdim haftalarca uğraştım 6 kilo verdim toplam vermem gereken kilonun yarısı bile değil henüz o yüzden acilen kendimi toplayacağım

Hepinize çok çok çok ama çok teşekkür ederim buraya yazarken mesajımı görürler mi acaba diye düşündüm(sayfalar çok çabuk ilerliyor ondan:) ama gördünüz ilgilendiniz çok mutlu etti beni :)
Sen bizim canimizsin tabi ki seninle ilgileneceğiz :68:

Çok tatlısın yaaaa senn :KK200: o arayı okurken direk şakaaa dedim gülümsedim :KK45::-):-) iradeni bilyorum çünkü tatlısıııı :KK74::KK15:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Saydın oğlumun öğretmenide vardı . Yanıma gelip , ya siz ne yapıyorsun ? Her hafta geldiğinizde daha da inceliyorsunuz dedi ...ayyy beni bir görecektin ...gerim gerim diyetimi anlattım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X