• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim de bir tanıdığım vardı kalçalarını duvara vuran:confused:
Ben de göbek için sırt üstü yatayım ,üzerime ağırlık koyayım diyorum ,belki düzleşir:KK53:

Oğlun rekabeti seviyorsa ,başarılı olması daha kolay olur.Ben de oğluna benzer bir durum var şu an ,anladın sen O'nu:KK8:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Anlamam mııı :KK70::KK70::KK70: Akşam eşime gösterdim .... Seni seçti pikaçu :rolleyes::rolleyes:

Bende kendimi halının altına koyup , çiğnetsem diyorum :KK70:

Kız ütüsüz ev mi olur ... ne kirli sepeti ne ütü sepeti boş kalmaz bizim evde ...bereketi kaçar mazaAllah :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ay sorma Ausum ya 2 kişiyiz nasıl beceriyorsak sepet ve ütü masasının üzeri her daim dolu :-)

Aman pes etme .
bende 2 gün tık gitmedi ..3 ve 4 gün şov yaptı birden .
4 güncük sadece ... liste dışına çıkma , porsiyonları küçük tutma yeter ersesi.

Amin canım ya ... uyumadık ki hiç saat başı ateş kontrol . Şükür 38-39 arasından yukarı çıkmadı hiç .
Bugünde ödülü vardı okulda en çok ona üzüldü . Okuma şampiyonu olmuştu , derece girenlere okul çıkışı pasta sözü vardı öğretmenin .
Öğrt. aradım gelemeyeceğini haber vermek için ... iptal edeyim ya onsuz olmaz dedi :)

Sağol tatlım ya . :KK200: Dirayetlidir , atlatır inşallah hemen .
Geçmiş olsun abla

Gunaydin kızlar yataktan yaziyorum dunya kadar is var biri beni kaldrsn

:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Kalk kallllk kalkkk .

Ev iş bekler , aş bekler .

Aaaa bu saat oldu sen daha kahvaltıda etmemişsindir :rolleyes::rolleyes:

Ooooo ooooo ...hadi hadi :KK4:

Hepinize hayırlı, bereketli, huzur ve mutluluk dolu bir gün diliyorum:KK15:

@Betulina kız rakibeme yapıyorsun :KK15:
ne yapayım Sultanım, ev-iş-dernek-siz:KK200: arasında mekik dokuyorum. Bu araya zumba sokmaya çalışacağım :rolleyes: Haftanu çalıştayında bir bayanla tanıştım spor salonu varmış İstanbul Libadiye de. Bu çarşamba gidip deniyeyim diyorum :KK49::KK49::KK49::KK49:
Sabah oğlumu okula bırakıp , işe uğruyorum ya ... ordan çıkıp 10-11 gibi gitsem . O saatler genelde boşum .

Başka türlü olacağı yok . Kollarım çok geniş ...şimdi kilo verince iyice gözüme batıyorlar .
Ausum insanın kolu nasıl geniş olur o_O Omzun mu geniş?
Yeni başkanımız, göreviniz hayırlı olsun :KK15: Demek @nananais hanımı ikna edemedik, hayırlısı olsun :KK54:
Canim ya ben cok yavas verym buraya geleli uc ayi gecmistir ama ben daha 79 74 dustum sinirm bozluyor
canım ben de yavaş veriyorum, ama daha hiç bir hafta + olmadı elhamdulillah. Gittikçe düşelim önemli olan bu :KK5:

Canım burda olmasaydın 3 ayda 5 kilo daha alacaktın olacaktın 84 e şimdi kaçsın 74 baya bi kârdasın :KK66:
Süper mantıkkkkk :super: @ervahafsa

Günaydın. Bir çuval kırık cam gibiyim heryanim ağrıyor. Ise gitmem lazım. Gideyim kendime bi ilaç yazayim:süslü:
ben de öyle yasemin, yorgunluktan zor uyandım. sabah namazını erken kılıp geri yatınca, uyuya kalmışım 7:30 da resmen ilahi yardımla uyandım :KK43: 15 dk giyinip 7:45 otobusüne yetiştim, koşa koşa işe geldim :KK17:

Hepinize hayırlı, bereketli, huzur ve mutluluk dolu bir gün diliyorum:KK15:

ne yapayım Sultanım, ev-iş-dernek-siz:KK200: arasında mekik dokuyorum. Bu araya zumba sokmaya çalışacağım :rolleyes: Haftanu çalıştayında bir bayanla tanıştım spor salonu varmış İstanbul Libadiye de. Bu çarşamba gidip deniyeyim diyorum :KK49::KK49::KK49::KK49:

Ausum insanın kolu nasıl geniş olur o_O Omzun mu geniş?
Yeni başkanımız, göreviniz hayırlı olsun :KK15: Demek @nananais hanımı ikna edemedik, hayırlısı olsun :KK54:

canım ben de yavaş veriyorum, ama daha hiç bir hafta + olmadı elhamdulillah. Gittikçe düşelim önemli olan bu :KK5:

Süper mantıkkkkk :super: @ervahafsa

Sana şimdi bir foto çekerdim deeeee :63::63: kol nasıl geniş olurmuş :63:

Kolunun üst kısmı ölç bir mezura ile .... heh işte milletin o ölçüde bacağı varmış :rolleyes::rolleyes:

Dur gidip güncel ölçüp geliyorum ...:KK55:

Evet canım ikna olmadı ... yemek topiklerinde keyif çatıp arada gelip bana ohh ne rahatım her yer benim forumda diye hava atıyor :63:

Sağol canım da ...

Sizin bu enerjinizi sömüren şeyi deyin hele bana :sopa: hakkından geliriz
biraz ailevi sorunlar , normalde pek takmam aslında.
eşimin ailesinin düşüncesizliklerinin üst üste gelmesi ve inatla neye kızdığımı anlamamaları diye özetleyim :))

Sana şimdi bir foto çekerdim deeeee :63::63: kol nasıl geniş olurmuş :63:

Kolunun üst kısmı ölç bir mezura ile .... heh işte milletin o ölçüde bacağı varmış :rolleyes::rolleyes:

Dur gidip güncel ölçüp geliyorum ...:KK55:

Evet canım ikna olmadı ... yemek topiklerinde keyif çatıp arada gelip bana ohh ne rahatım her yer benim forumda diye hava atıyor :63:
benim göğüsler fena durumda :KK43: iyice bir zayıflayıp, toparlatmayı düşünüyorum inş. 90F giyiyordum şimdi E aldım, onlarda accuk küçüldü elhamdulillah :KK42:

Back
X