• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar
Ne zmn buradan ayrıldım bilmiyorum
Yeni kaptan kim bilmiyorum
Ama gruba katılmak istiyorum

Bi kaza geçirdim kızlar.Rusya da yaşıyorum ve kış buraya erken geldi arabam kaydı ve takla attım.3 hafta önce. şükür oğlumla bana birşey olmadı Rabbim korudu.ama araba pert.

Ve kızlar verdiğim kiloları almışım
Buraya menü vermek ve kilo takibi hoşuma gitti.

Yeni kaptan a sesleniyorum. gruba devam edebilir miyim?:)
Gecmis olsun canim. Allah korumuş yaaaa. Cok sukur iyisiniz ya

Hmmmm incecik kollarıma aus a hava atmadan durmayayım dedin demek :KK59:

Basen kardeşim benim :KK48:

Takma cidden ... eşte ne zaman arada kalıyor biliyor musun ? Hani adamı doldurur doldurur , sen bir şey yapmasın ya ...annen bunu dedi ..baban şunu yaptı ... anne de ki ....
Ama kendimiz halledince onlara pek bir şey dokunmuyor :KK66:

Çok geçmiş olsun öncelikle . Verilmiş sadakanız varmış .
Ve günaydın ..
Ve hoş geldin ..

Gruba tabii ki devam edebilirsin . Ama liste alımı için söz veremem , en azından uzun bir süre .. Hali hazırda izinden dönüşler , deneme süreside bekleyenler var . Oldukça kalabalığız .
Bir çok arkadaşımız da ...liste önemli değil ...burada sizlerle beraber olayım yeter bana diyerek aramızda .
Bu şekilde menü paylaşıp sohbetlerimize katılırsan , bizde memnun oluruz .

Canım benm ya ...bazen doluyor insan . Her şeyden sorumlu hissediyor kendini ve tüm o sorumlu olduğu işleri yaparken yalnız .
İyi yönden bak işte ne güzel cicim aylarınız hiç dolmamış .
Bizde 365 gün 7 gün 24 saat dolu dolu 12 seneye giriyoruz .

Ben geçmişte 42 cm bile hatırlıyorum kolumu tatlım .:KK43:
ne güzel hep birliktesiniz böyle yalnız çileyi çekince de hiç cicim ayı olmuyor ablam ama işte kendim ettim kendim buldum diyorum bebelerin ne günahı var.hele bide geçen büyük kızım niye boyu uzun adamla evlenmedin senin yüzünden ben kısa kaldım bile dedi çocuklar farklı düşünüyor

@Ausencia süper.liste sıkıntı değil zaten 107 kilo ya düşmek biraz zaman alır ama burada olmak güzel .
Güncel kilom bugün sabah aç olarak 113
Boy 178 cnm hedef 77 kg inşaallah .
Bi de grup içinde yarışıyorsunuz galiba hangi grupta olucam

Canım ilk sayfadaki mesajda form var onu doldurup bana özel mesajdan gönderir misin :KK200:

Evet 3 gruba ayrıldık tellioğulları ve sefer oğulları olarak :rolleyes: o gruplara girebilirsin bir çok arkadaşta listede yokken grup içi yarışta zaten :KK68:

enerjim bittti toparlayamıyorum aus
hafta sonu yemeli geçti dünde yedim :KK43:

yemeyince nasılsa gitmiyor ye masumm dedimmm...

en kısa zmanda toparlanmayı istiyorum tekrardan

En kısa zaman bugün olsun mu tatlım ?

Hadi hadi ne olur olsun :KK68:

ne güzel hep birliktesiniz böyle yalnız çileyi çekince de hiç cicim ayı olmuyor ablam ama işte kendim ettim kendim buldum diyorum bebelerin ne günahı var.hele bide geçen büyük kızım niye boyu uzun adamla evlenmedin senin yüzünden ben kısa kaldım bile dedi çocuklar farklı düşünüyor

Allahım ya bakış açısına bakar mısın ?

İş için yok sonuçta değil mi ? Keyfi değil ki ...

Canım ilk sayfadaki mesajda form var onu doldurup bana özel mesajdan gönderir misin :KK200:

Evet 3 gruba ayrıldık tellioğulları ve sefer oğulları olarak :rolleyes: o gruplara girebilirsin bir çok arkadaşta listede yokken grup içi yarışta zaten :KK68:

En kısa zaman bugün olsun mu tatlım ?

Hadi hadi ne olur olsun :KK68:

:anne::anne::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74: aus herkese lazım sendennnn

Hava atacak olsam basenleri ölçmezdim.:olamaz:Bırak üst tarafı hele bileklerim çok ince benim.Bekarken çocuk kolu gibiydi,evlendikten sonra kalınlaştı biraz.

Ya bilek deme ...bi kere el bileğini ölçüp bana nispet yapmıştı mune :) 13 cm mi 14 mü neymiş :rolleyes:

Oğlum uyandı güzeller , iyi oldu kahvaltı edip ilaç alıp uyuduğu ... kendine gelmiş uyandı .

Ben çıkar şimdilik .

Herkesi öptümmmm :KK68:

Aman ha menülere dikkat .

Bu hafta da kıl payı kaçırmayalım ...

Oğlum uyandı güzeller , iyi oldu kahvaltı edip ilaç alıp uyuduğu ... kendine gelmiş uyandı .

Ben çıkar şimdilik .

Herkesi öptümmmm :KK68:

Aman ha menülere dikkat .

Bu hafta da kıl payı kaçırmayalım ...
Hastamıydı yusuf yüzlü . Geçmiş olsun inş .

Refim sendemi hastasın geçmiş olsun .

Bi ara doktorum kralicem sizdemi hastasınız geçmiş olsun .

@Ausencia
Ad Nisa

Yaş 28
Kilo 113
Boy 178
Hedef kilo 77
Kilo alma sebebi Düzensiz beslenme
Kilo vermek isteme sebebi Önce sağlık sonra güzellik :)
Kısaca ben ;Okulöncesi öğretmeniyim aynı zamanda gıda mühendisliği bölümünü de okudum.şuan çalışmıyorum.kpss ye girmeyi planlıyorum.öğretmenlik yapmayı çok istiyorum.Allah inşaallah nasip eder.Rusya da yaşıyorum.bir oğlum var 3.5 yaşında.
Bu kadarcık :D

iki gün bol yemeli geçti ama dün gündüz 74,7 görmüştüm yemeye ragöen 100 gr gitti
benimde spor sorunsalım var napsam nere sıgdırsam bilmedim

sabah 6 da kalkıp yapsam dedim , oda zor geldi o_O

akşamda şöyle birşey oluyor bir yere ugruyoruz, yada eve gidiyorum çocukalr anne bizimle otur diyor balkona ikide birde yanıma gelip biz seni zaten özlüyoruz birde spora çıkıyorsun diyorlar, onlar uyuyunca yap dediignizi duyuyorum ama onlar uyuyuncada enerjim bitmiş oluyorr:KK43::KK43::KK43:

bu hafta sonunu telafi için bu gün dışında yogurt yiycem hep , bugünde balık yapıcam akşama onu yerimm

Back
X