• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hee mesaj sayımızı mı sayıyoo,bende biraz geç düştü jeton bugün iyi beslenemedim sanırım :KK70:
mesaj sayısı katılımmmm menü paylaşımı :-) ay kuzum estagfurullah :KK8: ben de öyle oturuyorum saf saf hala bi işin ucundan tutmuş değilim yahu :işsiz::işsiz:

tellioğullarıııııı seferoğulları yine sinsilik peşinde negatif enerji yayıp raundu alacaklar.biz kanarmıyızzzzz.hastada olsak yorgunda üzgünde olsak süzgünde bunları pozitife cevirir kelebek gibi uçarrrr arı gibi sokarızzzz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kız aus alemsinnnnn,
valla bugün bitsede eve gitsek berbat hisediyorum bugün
dahada 3,5 saat var:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Bugün bana da bitse iyi olur masumm . Bende hiç evden çıkmamanın şoku içerisindeyim . bir elimde ateşölçer ... bir kulağım uyuyan oğlumda ...

@Ausencia canım henüz tonla hastamız yok.devlet mevcut aile hekimlerine kayıtlı hasta sayısını azaltmak için hastasız birim açtı yani sıfır hastayla başladık günlük 30-50kayıt yapıyoruz.bize yerde vermedi devlet kabul ederseniz dedi kabul ettik.3 dr yer tuttuk adam ettik yanlız 3 bayan olunca biraz süslü oldu şimdi hasta gelmiyo.neymiş burası sakın özel olmasın,muayene ücretlimi:KK48:
crp enfeksiyonu gösterirde ben barsak enfeksiyonlarında antibiyotiğe karsıyım.kendimi mandra filozofu gibi hissettim.ama belki ekstra başka enfeksiyonda düşünülüp verilmiştir veren meslektaşım ne düşündü bilemiyourm.:kahve:

Aaaaaa ne güzel olmuştur kim bilir . Bizim Sağlık Ocağı da yeni bina ...hastanemize göre özel hastane gibi .
Meslektaşın güven verdi bize :))

Neden yoruldun mu yoksa , ben kitap okuyorum. Birazdan çarşıya ineceğim. Vaktim var benim :süslü::süslü:

Yavrum 8 takıma daha yetişirim ben :spor::spor::spor:

Ya yakın olsak keşke ...ne kaynatırdık :KK69::KK69:

Giren çıkan ..izne ayrılan ...transfer olan ...yazan yazmayan ...yiyen yemeyen :confused:

Spoiler yok ...Cuma günü sinemalarda :rolleyes:
Valla ya Ausum bi sütlü kahve iyi giderdi şimdi ;) ne güzel olurdu Hoppa
konu belli bakalım vizyona ne şekilde girecek filmimiz :KK25::KK25: Cuma izleyip görcez :KK28::KK39:

nanaaaa beni listeye alacan mı..:KK31::KK31::KK31:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
tellioğullarıııııı seferoğulları yine sinsilik peşinde negatif enerji yayıp raundu alacaklar.biz kanarmıyızzzzz.hastada olsak yorgunda üzgünde olsak süzgünde bunları pozitife cevirir kelebek gibi uçarrrr arı gibi sokarızzzz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu hafta 5-2 yapıp ... farkı açma hedefimiz daimdir . Aeben de tatilde sucuk ekmekleri götürdü zaten :KK71:

IMG_20161025_214019[1].webp
IMG_20161025_214808[1].webp

tatatataaaaaam bu benim odam...

buldum benya bitki çayları bende kafa yapıyo acayip kıyakımmm:ıslık::ıslık::ıslık:
Heee ben sabah içtiğim yeşil çaydan böyleyim demek :-):-):-) birazdan da kayısılı çay ohhh kafa ne olur bilemiyorum :confused::confused::confused::confused: Veeeee ben hiç bir şey yapmadım yine klasik pazartesi sendromu :işsiz::işsiz:

çok güzelmiş,arada sedyede uzanıp uyumak iyi olur heee :ıslık::ıslık::ıslık:
mor koltuklarında çok tatlı,insanlar özel sanmakta haklı,dediğin kadar var,yanlız odada bir çiçek olsa daha güzel görünür hatta 2 çiçek,biri kocaman yerde biride masanızın üzerinde :KK9:
bide doktorum suyu plastikten içmeyelim lütfen,sağlıksızmış,cam sürahi daha iyi olur

çok güzelmiş,arada sedyede uzanıp uyumak iyi olur heee :ıslık::ıslık::ıslık:
mor koltuklarında çok tatlı,insanlar özel sanmakta haklı,dediğin kadar var,yanlız odada bir çiçek olsa daha güzel görünür hatta 2 çiçek,biri kocaman yerde biride masanızın üzerinde :KK9:
Masada mor bir orkideee. Yerde de bembeyaz bir yasemin çiçeği kocamanından, müthiş hava katardı odaya ;)

Masada mor bir orkideee. Yerde de bembeyaz bir yasemin çiçeği kocamanından, müthiş hava katardı odaya :KK66:
ayy evet ne kadar güzel olurdu :KK36:
yanlız o zaman daha şık olur gelenler dahada kaçardı
gelende tahliller pahalı sanıp,derdini az anlatırdı,çok tahlil istemesin diye :110:

:KK53::KK53::KK53::KK15::KK15::KK15:

Kitap oku hadi , çarşıya git çarşıya :rolleyes::rolleyes: Amaaaa duuurrr kaptanın sen , daha çok yorulcan , ben rahatim zamanım çok :süslü::süslü::süslü:

75 ol önce :süslü::süslü::süslü:

Oğlum hasta yavrum ...yoksa 3 tur dönüp fink atmadan oturmazdım pc başına .

Back
X