• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy evet ne kadar güzel olurdu :KK36:
yanlız o zaman daha şık olur gelenler dahada kaçardı
gelende tahliller pahalı sanıp,derdini az anlatırdı,çok tahlil istemesin diye :110:
Yada o sıcak hava daha da rahatlatır güven verirdi hastaya :KK68:Hoppa

Geçmiş olsun ablam :KK43: neyi var yavrunun. Okula gitmemiş onu gördüm sadece o_O

Bağırsak enfeksiyonu ...mikroplarla savaşıyor şu an .. Kalkıyor biraz oturuyor yanımda hoop uyuyayım da daha çok savaşsınlar diye yatıveriyor . Ateş 38-39 arası şu an .

Bağırsak enfeksiyonu ...mikroplarla savaşıyor şu an .. Kalkıyor biraz oturuyor yanımda hoop uyuyayım da daha çok savaşsınlar diye yatıveriyor . Ateş 38-39 arası şu an .
Geçmiş olsun, ben 37 oldumu duramiyorum o yavru nasıl dayanıyor kim bilir :(

20161121_151118.webp
20161121_151239.webp

:KK36:bunlar gibi değil mi

çok güzelmiş,arada sedyede uzanıp uyumak iyi olur heee :ıslık::ıslık::ıslık:
mor koltuklarında çok tatlı,insanlar özel sanmakta haklı,dediğin kadar var,yanlız odada bir çiçek olsa daha güzel görünür hatta 2 çiçek,biri kocaman yerde biride masanızın üzerinde :KK9:
bide doktorum suyu plastikten içmeyelim lütfen,sağlıksızmış,cam sürahi daha iyi olur
o odanın ham haliydi sonra çok şey değişti.bardak hastasıyım ben boy boyy çeşit çeşit.

ateş iyidirrrr mikrobu kırar.yeni tedavi çeşitleri var ateşini yükseltiyorlar hastaların.

Aşk olsun , artık burada daha da durmam :63:
hehe nanamızı kaçırdın diye beni aforoz edecekler sende geri gelecen.bi film repliği çınladı sanki biri bana şöyle dedi
seni sevmedim sütoğlan babanıda sevmezdim

yarın sabah kalkıp ilk yürüme eylemini gerçekleştircemm , 5:45 te kalkıcam:olamaz:

ama aşagıya ses gidermi bilmiyorum o_O
bence gider canim. ben bu konuda tecrubeliyim ustumdeki kullanirken alttaki komsum spor mu yapiyosrsun dedi bana yoo dedim benim.ustumdeki komsu yapiyor o derece:KK49::KK49:

Back
X