• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay Fatma o nasıl bi hala öyle.kız oğlu kızı torunu torbası yok mu kertiveriyim beşiği benimkilerle böyle bi genetik miras heba olmasın:KK53:

Yapabiliyorum hemde hiç inmek istemiyorum açıyorum radyo fenomeni valla çok eğleniyorum benim ev 3 katlı ya bacaklar alışık;)

Ay ablam çok geçmiş olsun yaa inşallah atlatırsınız en kısa zamanda.Allah sizede güç kuvvet versin :(
ne güzel Elif im darısı başımıza ;)
Kiz ahuuu sen neden ausa abla diyon ki?cok mu miniksin kizzzz:D:D:D

Canım Ahu saf ve has tellioğludur .

Listenin güncel hali de her daim 1. mesajda .

@Nisaca sende artık bir tellioğlusun .

Grup içi kilo dengeleri açısından ...100 kilo üzeri 2 kişi gruplara dağılmıştı ama tellioğlu cansunun akıbeti bilinmiyor . Eğer devam ederse istediğin gruba geçebilirsin :KK66:

Ben dün akşam öyle yaptım canım ...hiçte acıkmadım . Dely bulamaç diyor ama ben seviyorum yulaf ezmeli yoğurt .
ahuuuuuu coş canım coşşşş.tellioğulları bayrağı teslim alın ben ha öldüm ha ölecem kan gölüne dönmeme az kaldı.hissediyorummm.
bende mi akşama bulamaç yapsam.canım pek bişey istemedi.

Annnam kizlar amma konusmussunuz haaa.bi gecmise bakayim dedim gulmekten millet altina mi kacirmis ne...:KK70:herdaim neseniz bol olsun kizlar...7.takimada bu yakisir...

Kiz nanaaa nerde topladin bu cadilari buraya...valla gecmisi okumazsak olmaz...okursak da aana yetisemiyom anam...
@nananais
Kapı açık kalmış duyan geldi duyan geldi :D :D :D :D :D :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım Ahu saf ve has tellioğludur .

Listenin güncel hali de her daim 1. mesajda .

@Nisaca sende artık bir tellioğlusun .

Grup içi kilo dengeleri açısından ...100 kilo üzeri 2 kişi gruplara dağılmıştı ama tellioğlu cansunun akıbeti bilinmiyor . Eğer devam ederse istediğin gruba geçebilirsin :KK66:

Ben dün akşam öyle yaptım canım ...hiçte acıkmadım . Dely bulamaç diyor ama ben seviyorum yulaf ezmeli yoğurt .

kız bende çok seviyorum yogurt, yulaf ezmesini
mutfaga baktımda müsli varmış ama saf yulaf degill ama zaten hazır müslillerinde yulafı çok oluyor:KK49::KK49:

@begum75 canım bu arada senin adın gruplarda yok ama tüm bilgilerin tabloda . :KK36:

Şöyle ki , vermen gereken kilo çok az diye gruba yazmamıştık . Tıpkı @kelebek19 gibi ... O da gruplara girmesinin vereceği kilo az olduğu için adil olmadığını düşünmüştü :KK68::KK68:

Bu arada etiket yapayım da ...bi selam vermeye girer belki @kelebek19

ya sizi takip edemiyorum diye sinirlenmeye başladım:KK34: Müdür bey çağırdı, hayırdır dedim, hal hatır sordu gönderdi :-) Bi o daha betül hanım ne kadar zayıfladınız demedi :KK39: Ay kattaki herkes kilo mu verdin diyor :KK30::KK73:Ama dura kaldım sanki 82 de... Saredeceğiz artık.. Yavaş yavaş inşallahhh :KK36:

Kiz ahuuu sen neden ausa abla diyon ki?cok mu miniksin kizzzz:KK70::KK70::KK70:

Minik tabii ...ben ilkokula başlarken doğuvermiş daha ne olsun :KK70:

ahuuuuuu coş canım coşşşş.tellioğulları bayrağı teslim alın ben ha öldüm ha ölecem kan gölüne dönmeme az kaldı.hissediyorummm.
bende mi akşama bulamaç yapsam.canım pek bişey istemedi.

Ye bulamacı
Doğur acıyı ... ayyy karıştı :KK70:

Kapı açık kalmış duyan geldi duyan geldi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:63::63::63::63:

Ben @aeben nin kokusunu aldım bi kere ....

Harbiden daha şimdi aeben benim arkadaş listemde uzun zamandır , siyasetten mütevellit .
Arkadaş aktivitelerimde görürüm hep .... aeben 7 takım aeben 7takım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İçimden ya hatun bi zayıflayamadı dediğim doğrudur :KK70::KK70::KK70:

@begum75 canım bu arada senin adın gruplarda yok ama tüm bilgilerin tabloda . :KK36:

Şöyle ki , vermen gereken kilo çok az diye gruba yazmamıştık . Tıpkı @kelebek19 gibi ... O da gruplara girmesinin vereceği kilo az olduğu için adil olmadığını düşünmüştü :KK68::KK68:

Bu arada etiket yapayım da ...bi selam vermeye girer belki @kelebek19
kaptanım hedefi mi düşürsek ki :KK70:ama yok yok bi 57 göreyimde ondan sonra düşürürüz hemende gaza getirmiyim kendimi:KK70:
evet yaa @kelebek19 yok bayadır yada denk düşemedik,çok yoğun çalışıyo çokkk:KK43:nasılsın ortim iyimisin?

Hahahhaha dimee dimee gel muayeneme sana özell paket ürün verelimm :KK70: :KK70: :KK70: no problemm boll bol oturunn
Bana randevu ver :KK53:

ortalık baya karışmış :KK70::KK70::KK70:
sonuç olarak katil kim çıktı?:silah::KK70::KK70::KK70:
Delyyyyyyy :rolleyes::rolleyes:

Katill masummm melek yüzlüü nanişş çıktıı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Suç aleti haydar :KK70: :KK70:
:sopa::sopa::sopa:
Hayin ton ton delyyy hatun kişisi :sinirli::sinirli::sinirli:

geçmişi okuyayım dedim , karıştım şu an :KK70: :KK70:
Kız hiç bulasmasaydin :eek:

Keyfini yesinler senin:KK53: ben de baaazeeennn haftasonu bir kaç saat keyfime bakabiliyorum:KK51::KK51::KK51:
Bana her gün haftasonu :süslü::süslü::süslü:

@nananais kizz sendee su latin hastaliktan mii oldunn kaptanin dedigiii yoksunn :KK66:
Yok ben film izleyenuz varsa ondan oldum, bide annem telefona bakarak güldüğüm için accik deli olduğumu düşündü :KK70:

Anaaaam kiz nanam baksana benim sopa senin haydari bi de kendine kari yapmis:KK70::KK70::KK70:
Tabi haydarımız :sopa:, eşi sopanaz :sinirli:, buda havalı çocuklar :süslü:

:KK70::KK70::KK70:
Kızlarrr kaptanıı deryamız @Ausencia latin hastalık ürtiker laspomusu mu nee olmuşş birazdan aramıza dahil olcakmışşş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Acill şifalar diliyoruzzz kendisinii çohh seviyiz nanişede bulaşmışş :KK70:

@Ausencia hain kaptan banada mi bastırmış :KK62:
:KK62:

kaptanım hedefi mi düşürsek ki :KK70:ama yok yok bi 57 göreyimde ondan sonra düşürürüz hemende gaza getirmiyim kendimi:KK70:
evet yaa @kelebek19 yok bayadır yada denk düşemedik,çok yoğun çalışıyo çokkk:KK43:nasılsın ortim iyimisin?

57 iyi yahu ...daha nereye düşecek ?

61.1 çıkmışsın bu hafta ... :KK51::KK51::KK51: hayaller ve hayatlar modundayım şuan begüm

@masumm canım imkanın varsa bulabilirsen yogurda ananas ekle.hem barsak çalıştırıyo hem ödem attırıyo.

Bana randevu ver :KK53:

Delyyyyyyy :rolleyes::rolleyes:

:sopa::sopa::sopa:
Hayin ton ton delyyy hatun kişisi :sinirli::sinirli::sinirli:

Kız hiç bulasmasaydin :eek:

Bana her gün haftasonu :süslü::süslü::süslü:

Yok ben film izleyenuz varsa ondan oldum, bide annem telefona bakarak güldüğüm için accik deli olduğumu düşündü :KK70:

Tabi haydarımız :sopa:, eşi sopanaz :sinirli:, buda havalı çocuklar :süslü:

:KK70::KK70::KK70:

@Ausencia hain kaptan banada mi bastırmış :KK62:
:KK62:

Öpünce bulaşıvermiş :KK70:

:63::63::63::63:

Ben @aeben nin kokusunu aldım bi kere ....

Harbiden daha şimdi aeben benim arkadaş listemde uzun zamandır , siyasetten mütevellit .
Arkadaş aktivitelerimde görürüm hep .... aeben 7 takım aeben 7takım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İçimden ya hatun bi zayıflayamadı dediğim doğrudur :KK70::KK70::KK70:

Aşk olsun, geldin diye ne kadar sevinmiştim oysaki ben :63::63:

Ablam bu arada ateşi 37.5 olmuş çocuğun, şimdi daha iyi mi?

Back
X