• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Üçgen değil o külah bi kere , bknz;

ikizkullah.png
benim hayalim değil mi kardeşim, seni incecik hayal ediyorum iste :confused::confused::confused:
Diyeyim de gülün, evvel zaman önce resim kursuna gittti. Üniversitedeki arkdaşlarla bir sııf oluşturmuştuk. Ben tabi o zaman da hep 80 üstü bir ŞEYdim :olamaz:
Hoca bir derste sıra sıra bizden birini seçip tahtada tutuyor bir de o kişiyi çiziyoruz. Ben her çizdridği kişiyi öyle narin çiziyor muşum ki, hoca en sonunda dayanamadı ve birden Betül Hanım Derya Hanım böyle ince bir bayan mı deyiverdi :KK70: Sorun Derya Hanım da değil siz de, gördüğünüzü çizmiyorsunuz hayalinizdeki Betülü çiziyorsunuz galiba dedi :KK70::KK70::KK70:

benim hayalim değil mi kardeşim, seni incecik hayal ediyorum iste :confused::confused::confused:
Diyeyim de gülün, evvel zaman önce resim kursuna gittti. Üniversitedeki arkdaşlarla bir sııf oluşturmuştuk. Ben tabi o zaman da hep 80 üstü bir ŞEYdim :olamaz:
Hoca bir derste sıra sıra bizden birini seçip tahtada tutuyor bir de o kişiyi çiziyoruz. Ben her çizdridği kişiyi öyle narin çiziyor muşum ki, hoca en sonunda dayanamadı ve birden Betül Hanım Derya Hanım böyle ince bir bayan mı deyiverdi :KK70: Sorun Derya Hanım da değil siz de, gördüğünüzü çizmiyorsunuz hayalinizdeki Betülü çiziyorsunuz galiba dedi :KK70::KK70::KK70:
Şuan tabiki inceyim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım Ahu saf ve has tellioğludur .

Listenin güncel hali de her daim 1. mesajda .

@Nisaca sende artık bir tellioğlusun .

Grup içi kilo dengeleri açısından ...100 kilo üzeri 2 kişi gruplara dağılmıştı ama tellioğlu cansunun akıbeti bilinmiyor . Eğer devam ederse istediğin gruba geçebilirsin :KK66:

Ben dün akşam öyle yaptım canım ...hiçte acıkmadım . Dely bulamaç diyor ama ben seviyorum yulaf ezmeli yoğurt .
Telli oğlu üyesi olarak grup arkadaşlarıma selamlarrrr.

Ay keşke benim de canım bir şey çekmese

46 bedenden mi:confused::confused::confused::confused: Ayyy darısı başıma inşallah:KK36:
Ben de sasirdim kuzum kabanda 40 giydim de bluzde falan ne olur bilemiyorum :-) olucak insaAllah sabredicez tatlim. Zafer bizim olucak :halay::KK76:

ay afiyet olsun , fincana bayıldımmm yalnızzz:kahve::kahve::kahve:
Saol canım bi gün aynı saatte yapıp içelim. Birlikte miş gibi olur hem.
Ben türk kahvesine bayılıyorum.değişik fincanlara da :)bu da sevdiklerimden ondan Rusya ya bana yareni etsin diye getirdim.

Back
X