- Emoji Skoru
- 72.318
- Puanlar
- 798
Yaaaa ikizimmm canimm benimm yaa sagolasin aksamki son halimm nasil degisim bebekimmEvetttt benim o şahit resmen yok olmuş resmeeennnn :)) maşallah benim canım ikizime :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa ikizimmm canimm benimm yaa sagolasin aksamki son halimm nasil degisim bebekimmEvetttt benim o şahit resmen yok olmuş resmeeennnn :)) maşallah benim canım ikizime :)
Kizzz valla iyii enerji buluyonn kuzumm hayy masallahh stres atmisindir iyii olmussSelam kızlar
Dışardaydım bugün iş çıkışı beşiktaşta toplandık sohbet muhabbet :)yogun bir günün ardından iyi oldu
Yaaaa ikizimmm canimm benimm yaa sagolasin aksamki son halimm nasil degisim bebekimm![]()
Aslında arkadaş ameliyat olcak onun için moral toplantısı oldu. Bahaneyle bizde dinlendik. Trafik çekmektense oturduk kafede :)Kizzz valla iyii enerji buluyonn kuzumm hayy masallahh stres atmisindir iyii olmuss
Valla öyle :) içine saklayıp beni yiyorsa bilemem@Davina sıfır göbiş mi diyorsun şimdi sen bu dely'de![]()
Valla öyle :) içine saklayıp beni yiyorsa bilemem![]()
Bebekimm bu arada bende seni seviyremm@Davina sıfır göbiş mi diyorsun şimdi sen bu dely'de![]()
Ya yogurtcudan ya sodacıdan reklam promosyonu alıyor bu kız ben diyeyimBebekimm bu arada bende seni seviyremmhemenn reklamm yapiyimm nazar etme nolur atom ic seninde olurr taaa taaaa taammmm
![]()
Aaa gecmis olsunn kuzumm arkadasina bizde hasta ziyraetine gttikti aynen ameliyat kardeşimin mont ona sigdumm hahhaa cek cektim alemm abaa gorsunn haahhaGördüm şimdi anca faceye bakıyorum daha :) şahanesin ikizim çok fit görünüyorsun yaaaa bayıldım sana :) bende öyle olcaaaaammmm
Aslında arkadaş ameliyat olcak onun için moral toplantısı oldu. Bahaneyle bizde dinlendik. Trafik çekmektense oturduk kafede :)
Bebekimm bu arada bende seni seviyremmhemenn reklamm yapiyimm nazar etme nolur atom ic seninde olurr taaa taaaa taammmm
![]()
Aaaa aaa ask olsunn cimimde yaaaValla öyle :) içine saklayıp beni yiyorsa bilemem![]()
Ya yogurtcudan ya sodacıdan reklam promosyonu alıyor bu kız ben diyeyim![]()
Hahahhaa reklamm yüzü olcamm xx yogurtlariii yinn galii icinn galiii Hahahaa @Ausencia valla birkairsam gobisii kibira kadar gider hahahYa yogurtcudan ya sodacıdan reklam promosyonu alıyor bu kız ben diyeyim![]()
470 mesaj olunca atlayarak bile okuyamadım daha :)Öğleden sonra çok fena muhabbet döndü burda davii ... bize de foto attı dely ama hiç senin anlattığın gbi değildi![]()
Vallaa basla kuzum benim eski halimle simdi ki halim daglar kadae fark varr hee bol yürüyüş ve diyette tabii ki simdi ictim gene atomuu parcalaniyor içer deİçtim de 1 haftacık içtim ..iyi de gitmişti ha ...yeniden mi başlasam neee![]()
Aahhaa beybisiii cok hos dislerimm sekildii dimii ozledinn dimiiÖğleden sonra çok fena muhabbet döndü burda davii ... bize de foto attı dely ama hiç senin anlattığın gbi değildi![]()
Hahhaa kuzum tek disli saclar sarii foto hemen dur bulayim atayım ünlü olmadan oncee470 mesaj olunca atlayarak bile okuyamadım daha :)
Ne fotosu attın ikiz ?
Enemm gördüm şimdiiiiAahhaa beybisiii cok hos dislerimm sekildii dimii ozledinn dimii![]()
Enemm gördüm şimdiiiisarımtrak diş modası
![]()
kızlar benden bıktılar yüzüm bilem yok 2senedir kilo veremiyom yav hep ödem hastalık bir türlü istediğim kiloya düşemedim kızlarda yaka silkiyorlardır eminim bune ya 2senedir burda mezun bile olamadı millet 3 5 defa mezun oluyor ben 1defa mezun olamadım aha aha kahkayala güldüm