Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
***7.TAKIM 501. ETAP***
Betulina(78.4/78.1/0.3/%0.38)
saydin78(63.1///%) kilosu sabit.
tuba52(88.6/88.2/0.4/%0.45)
masumm(70.7/71.8/+1.1/%-1.56)
DelyDoly(88.7/86.9/0.8/%0.90)
Ahu060812(84.3/83.9/0.4/%0.47)
kelebekolacam(76.9/76.1/0.8/%1.04)
Sekercikiz(64.9/64.4/0.5/%0.77)
fatmanurkaya (108.5/108.9/+0.4/%-0.37)
ada81 (75/74/1/%1.33)
mimu88 (78/78.4/+0.4/%-0.51)
Dersaadet_ (77.3/78/+0.7/%-0.90)
Sherrysherrylady (83.1/82.3/0.8/%0.96)
7. Takım Ortalaması % 0.227
4 artı , 1 sabit ..
Sonuç bu .
İlk notamız hayırlı uğurlu olsun .
Ya ilk üçten inmeyiz derken , uyarı alan takım olacağız . Aklım almıyor .
Böyle genel konuşmayı sevmiyorum , arada kurunun yanında yaşta yanıyor . Arada tüm çabası ,azmi ile diyet yapanda nasibini alıyor .
Bu hafta 4 artı var ; dönün okuyun @masumm un menülerini ; kaçamak yok . Ödemdir , şiştir , zarttır zurttur , ama ben yazdığı menüleri değerlendirdiğim de ... ne diyebilirim ki ? Elinden geleni yaptı , olmamış. Demek bir şeyleri değiştirecek , spor ekleyecek ...
mimu88 al ver al ver 78 de çakalı . Yanlış giden şeyi bulmak zorunda . Onunda menüleri burda , az yediği gerçeği ortada ... muhtemeln metabolizması yavaşlıyor olabilir bu durumda.
@Dersaadet_ ??? yorganın altında , doğru düzgün menü bildirimi bile yokken , bu hafta ne yedi de saadet 700 gr fazla çıktı ? ben nasıl bulup yol göstereyim ???
Saadeti izne ayırdım ben kötü oldum . Ama kural ortada , takıma takıl , menü yaz !
Neyse....
Gir yorganın altına aus.
Antepia27 108 kiloda artı geliyorsa o hafta bir şeyler ters gitmiştir fatma . Sende genelde menü yazmıyorsun . Listene bire bir uyduğunu düşünerek bende yazmana gerek duymadım . Ama mesela dün akşam arkadaş yemeğinin de ne yedin ? Ben bilmeden sorumlu şiş mi ödem mi kaçamak mı , bilemem ki ?
@saydin78 sabit çıkmış . Beklediğim bir sonuç . Bu hafta yanılmıyorsan , gece acıkmalar geç saat 2-3 kare çikolata , kuruyemiş... arkadaşlarla gidilen köy kahvaltısı ... dün dengesiz menü ...
Neyse , başkası bu kadarcıkla kilo vermeye devam edebilir ama saydında böyle değil demek ki.
@Betulina sağolasın canım , saat kaça kadar aç bilaç beklemişsin . Üzüldüm valla .
Ama takıma yararın olsun istiyorsun lütfen artık tüm hafta boyunca menülerine sahip çık . Lütfen . Diyet listesi gibi menü görmek istiyorum senden .
T tuba52 seninde performansın beni çok üzüyor . Yoksun , tüm hafta mesaj sayın zaten az , onlarda da daha ilk mesajdan cumanın nasıl olacağını anlayabiliyorum . Uykusuz tuba...yorgun tuba..şiş tubaaa...mutsuz tuba...Böyle tuba kilo veremez , bu hafta giden 400 de geçen haftanın hediyesidir sana . Toparlanmalısın ! Acil en acilinden .
Şimdi kimse bana ben listesiz devam edeyim mi falan demesin .
Bana net olun .
Benim takım işine ruhum yatkın değil . Kendimi unutsam takımımı unutmayacak kadar bağlanamıyorum bu işe diyen varsa ... bu hafta hemen yanına İzne Ayrıldı yazayım .
Benim takımını sahiplenen arkadaşlara ihtiyacım var , kilo vermek baz değil .
Acayip moralim bozuldu . 0,227 ya . Adam başı 200 gr. verilmiş vay vay vay .
Kilo veren vermeyen ... azmeden tüm arkadaşları da tebrik ediyorum .
En çokta takımla beraber olanları . Kim ne yedi , kimin karnı ağrıyor , kim regl ... arkadaşları ile beraber olanları tebrik ediyorum artı ya da eksi farketmeden .
Mesaj alınmıştır umarım .
Listeyi paylaşayım gidip .
Belki notanın yanına birde sonunculuk gelir , taçlandırırız .
ada81
Kedibochi
@kelebekolacam
Ahu060812
@DelyDoly
Sekercikiz
pamukskr
A arselka
@Daydream15
@begum75
Tekrar tebrikler .
üzülme canım beklemekten başka çaren yok malesef takma kafana insan vücudu belkideSelam kızlar hastaneden geldim ama bugünde bir sonuç alamadım cerrah gördü ama usg çeken adam hasta olmuş bugün yokmuş yarin gelicekmis yarinda cerrah yokmus pazartesi varmis oda aksi gibi uff iyice ulan hikayesine döndü bu iş
Seni , en çok seni tebrik ederim tabii ki .
Yanlış anlaşıldıysa , özür .
Tamam canım puanını yazarım ozamancanım ben hergün spor yapamıyorum,o yüzden fırsatım olduğunda yapabildiğim günleri boş geçmemeye çalışıyorum
mesela hafta sonu evde değilim 2 gün yapamıycam![]()
Ay haftayadan hiç umudum yok tam regl şişime denk geliyo artı olmasın da az eksiye razıyım çok dikkat edicem bu haftacanın sagolsun canımcım.
inan bende iki gün önce bu kg larda değildim.
bugün normalde regl günüm, 2 gün erken geldi de attım birazını ödemin.
haftaya verirsin sen de kg kg inşallah... Spormeniçem benim...
Ay canım yaa bi türlü öğrenemedin rahatlayamadın inşallah kötü bişey çıkmaz da hepimiz rahat bi nefes alırızSelam kızlar hastaneden geldim ama bugünde bir sonuç alamadım cerrah gördü ama usg çeken adam hasta olmuş bugün yokmuş yarin gelicekmis yarinda cerrah yokmus pazartesi varmis oda aksi gibi uff iyice ulan hikayesine döndü bu iş
Ay canım ya o kadar duygulandımki şu an birilerinin dualarında olmak ne kadar güzelmiş rabbim gönlüne göre versin çok Teşekkür ederim duaların içinHahah unutmamışsın
Kaptanım ben gelene kadar sen gelmişsin sen yazdığında sosyete pazarındaydım çocuklara birer valiz aldım bi de kendi Çantam ellerim doluydu .şarjım yoktu.dolmuşta yarım yamalak tamam yazabildim açıklama yapamadım sonra eşimle buluştuk yemeği yiyip işe gidecem dedi alelacele yemek hazırladım işe gitti.kusuruma bakma.şimdi söyleyim de üstümde kalmasın
Kızlaaaarr kaptanım selamı var
Akşam yemeğine dikkat etsinler , spor yapmasınlar akşam kuş kadar yeyip gece dolap tırtıklamasınlyar diyooo
Sekercikiz Canım inşallah önemli bişey çıkmaz ben anlamıyorum bu sisitemi yaa çok mu zor ultrasonla bakmak bişeyler söylemek iyi yapmışsın özel den randevu alarak gece teheccüt e kalkmak nasip etti çok dua ettim sana...hepinize gönlünüzdekileri versn diye @nananais i de unutmadım o bizi unutsada, onada hayırlı iş hayırlı eş nasip etsin Allah kabul etsin
Çok teşekkür ederim tatlim insan korkuyor ama ne diyim herseyin hayirlisi herşey allahtan rabbim ne eylerse güzel eylersende kuzum sende
diyet bize nimete kıymeti ögretiyor baksanıza kızlar
şeker ben 2 aydır çok güzel söktürüyorum.
sebebini düşündüm sanırım bitki çaylarından biri çok etki ediyor buna.
her gün içtiğim bi yeşilçay var.
normalde bu kadar kolay sökülmezdi şimdi biraz daha fazla agrım oluyor ama 7 gün süren regl 5 güne düştü valla.
sen içiyor musun yeşilçay ?
bu arada kahvaltıda marul önerin için çok teşekkür ederim.
hiç aklıma gelmemişti ya, kıvırcıkın içindeki körpeleri kahvaltıda, dışındaki kıvıcık yeşil kısmı salatalarımda tüketiyorum.
çok sagol canımcım..
kurtuldum mevsim dışı o igrenc - domates salalatalıklardan...
Sekercikiz biliyorum insanın aklına hep en kötüsü geliyor ama ne olur moralini yüksek tut.
bir ara bende gögsümde kitle var sanmıştım ama vesveseymiş. süt kanallarım şişmiş. Ne üzmüştüm kendimi.
Haberlerini bekliyoruz hayatım, aklımız- kalbimiz seninle...![]()
çok üzgünüm kaptanım ya.***7.TAKIM 501. ETAP***
Betulina(78.4/78.1/0.3/%0.38)
saydin78(63.1///%) kilosu sabit.
tuba52(88.6/88.2/0.4/%0.45)
masumm(70.7/71.8/+1.1/%-1.56)
DelyDoly(88.7/86.9/0.8/%0.90)
Ahu060812(84.3/83.9/0.4/%0.47)
kelebekolacam(76.9/76.1/0.8/%1.04)
Sekercikiz(64.9/64.4/0.5/%0.77)
fatmanurkaya (108.5/108.9/+0.4/%-0.37)
ada81 (75/74/1/%1.33)
mimu88 (78/78.4/+0.4/%-0.51)
Dersaadet_ (77.3/78/+0.7/%-0.90)
Sherrysherrylady (83.1/82.3/0.8/%0.96)
7. Takım Ortalaması % 0.227
4 artı , 1 sabit ..
Sonuç bu .
İlk notamız hayırlı uğurlu olsun .
Ya ilk üçten inmeyiz derken , uyarı alan takım olacağız . Aklım almıyor .
Böyle genel konuşmayı sevmiyorum , arada kurunun yanında yaşta yanıyor . Arada tüm çabası ,azmi ile diyet yapanda nasibini alıyor .
Bu hafta 4 artı var ; dönün okuyun @masumm un menülerini ; kaçamak yok . Ödemdir , şiştir , zarttır zurttur , ama ben yazdığı menüleri değerlendirdiğim de ... ne diyebilirim ki ? Elinden geleni yaptı , olmamış. Demek bir şeyleri değiştirecek , spor ekleyecek ...
mimu88 al ver al ver 78 de çakalı . Yanlış giden şeyi bulmak zorunda . Onunda menüleri burda , az yediği gerçeği ortada ... muhtemeln metabolizması yavaşlıyor olabilir bu durumda.
@Dersaadet_ ??? yorganın altında , doğru düzgün menü bildirimi bile yokken , bu hafta ne yedi de saadet 700 gr fazla çıktı ? ben nasıl bulup yol göstereyim ???
Saadeti izne ayırdım ben kötü oldum . Ama kural ortada , takıma takıl , menü yaz !
Neyse....
Gir yorganın altına aus.
Antepia27 108 kiloda artı geliyorsa o hafta bir şeyler ters gitmiştir fatma . Sende genelde menü yazmıyorsun . Listene bire bir uyduğunu düşünerek bende yazmana gerek duymadım . Ama mesela dün akşam arkadaş yemeğinin de ne yedin ? Ben bilmeden sorumlu şiş mi ödem mi kaçamak mı , bilemem ki ?
@saydin78 sabit çıkmış . Beklediğim bir sonuç . Bu hafta yanılmıyorsan , gece acıkmalar geç saat 2-3 kare çikolata , kuruyemiş... arkadaşlarla gidilen köy kahvaltısı ... dün dengesiz menü ...
Neyse , başkası bu kadarcıkla kilo vermeye devam edebilir ama saydında böyle değil demek ki.
@Betulina sağolasın canım , saat kaça kadar aç bilaç beklemişsin . Üzüldüm valla .
Ama takıma yararın olsun istiyorsun lütfen artık tüm hafta boyunca menülerine sahip çık . Lütfen . Diyet listesi gibi menü görmek istiyorum senden .
T tuba52 seninde performansın beni çok üzüyor . Yoksun , tüm hafta mesaj sayın zaten az , onlarda da daha ilk mesajdan cumanın nasıl olacağını anlayabiliyorum . Uykusuz tuba...yorgun tuba..şiş tubaaa...mutsuz tuba...Böyle tuba kilo veremez , bu hafta giden 400 de geçen haftanın hediyesidir sana . Toparlanmalısın ! Acil en acilinden .
Şimdi kimse bana ben listesiz devam edeyim mi falan demesin .
Bana net olun .
Benim takım işine ruhum yatkın değil . Kendimi unutsam takımımı unutmayacak kadar bağlanamıyorum bu işe diyen varsa ... bu hafta hemen yanına İzne Ayrıldı yazayım .
Benim takımını sahiplenen arkadaşlara ihtiyacım var , kilo vermek baz değil .
Acayip moralim bozuldu . 0,227 ya . Adam başı 200 gr. verilmiş vay vay vay .
Kilo veren vermeyen ... azmeden tüm arkadaşları da tebrik ediyorum .
En çokta takımla beraber olanları . Kim ne yedi , kimin karnı ağrıyor , kim regl ... arkadaşları ile beraber olanları tebrik ediyorum artı ya da eksi farketmeden .
Mesaj alınmıştır umarım .
Listeyi paylaşayım gidip .
Belki notanın yanına birde sonunculuk gelir , taçlandırırız .
ada81
Kedibochi
@kelebekolacam
Ahu060812
@DelyDoly
Sekercikiz
pamukskr
A arselka
@Daydream15
@begum75
Tekrar tebrikler .
kuzum inşallah bir şeyin yoktur, içini ferah tutmaya çalış. adamın da hasta olacağı tutmuşAy canım ya o kadar duygulandımki şu an birilerinin dualarında olmak ne kadar güzelmiş rabbim gönlüne göre versin çok Teşekkür ederim duaların için![]()
Ausencia kaptanım 4 kişinin zararı bir kişinin faydası olmaması bu hafta denk gelmesi takımımızı gerçekten çok zor bi duruma koydu
Kendi adıma çok üzgünüm inan böyle bişey beklemiyordum
Düşündüm bu hafta salata pek yapmadım
Yeşil çayımı atladım
Sporum fena değildi
Bir iki kere cıs yedim sonra ona denk gelecek şekilde dikkat ettim
Mesala son gittiğimde ekmek yetine pilav ye dedi biraz pirinç pilavı yedim
Demejki yememem gerek
Canım söz yarından sonra menümü yazayım cumaya kadar
Dünü sormuşsun canım yemek saatiydi arkafaşım yemekler hazırlamış kaç çeşit pasta tatlı yapmış
Çantamdan kabak çorbası kavanozumu çıkardım canım bana çay ın yanında bunu ısıt dedim ve ikramlıklarını mutfakta n getirmesine bile izin vermedim
Vücutum 4kiloya kafar tutabikecwk bi yapıda iki gün şok yaosam 4kilo gider yıllarca bu sahte kilolardan alıp vermelerden dolayı çok yanlış yaptım yiyerek az öz sağlam gitmek istiyorum kaptanım takımıma zararım olacağını düşündüğüm an çıkarım takımım grubum siz gerçekten çok değerlisin
Insallah sana birdaha böyle bir yazı yazmak istemiyor um çok mahcup oldum
Emeklerin azmin enerjin bunu bizim düşürmeye hakkımız yok eğer biz senin heyecanını bitirisek gerçekten kilo vwrmek isteyen insanlara karşı seni tüketmiş oluruz bu hakkada girmemiz gerek
Her çöküş bir şahlanış olabilir haftaya özellikle bu artıdaki arkadaş larla şahlanışı yaşayacağiz inşallah