Auscum bu grupta tesellininde motivasyonunda en güzel kaymağı sensin canım, bu konu da kimsenin şüphesi olacağını sanmıyorum. Mesela şunu farkettim, sen burada daha çok zaman geçiriyorsun, secda coşkun kalitesinde müthiş bir enerji sarfediyorsun- benim gözümde ondan daha değerli bir yaşam koçusun, bunu demeden geçemeyeceğim

Demem o ki buradaki herkesi herkesten çok daha iyi tanıyorsun. Yani senin farkındalığına bugün bir kes daha hayran kaldım. Kızların menü vermediğini ve Tubanın iki aydır aynı kilo da olduğunu takip etmen gibi. Bunlar gerçekler, bu nedenle gaddar değil hakikatçi oluyorsun ki ben bunun arkadaşlarımıza da faydası olacağına inanıyorum. Ben önce tubayı teselli ediyordum ki, sonra senin tespitlerini görünce vazgeçtim. Çünkü kendimden biliyorum bana gerçekler merhametten daha sevimli ve faydalı geliyor.
Ben bu hafta boyunca kendime ve yakın çevreme iki ayda anca 4 kilo verdiğimi ve kesinlikle zaaf yaşadığımı söyleyip durdum. Yani bu bile acı- iki ay çoğu vakit emek sarfet, nefis mücadelesi yaşa sonra iki günde o mücadeleyi kendi elinle katlet. İşte böyle bir durumda o -4 kilonun pek kıymeti olmuyor malesef

Baktım kendime çok kızgınım ve kendimi affedemiyorum ama bir o kadar da işi batırıyorum -söylemeyecektim amma- 4 gün önce yemin ettim, 72 olana kadar (önce kendim için) düzeni bozmayacağıma

İnşallah devam. Son belki 15 yılımın en fit halini görmeye 2 kilocuk kaldı, muazzam fit günleri görmek için kürekleri sallamaya devam