• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

üzülme canım beklemekten başka çaren yok malesef takma kafana insan vücudu belkide
hiçbirşeyin yoktur ha.
İnşallah canım teşekkür ederim kanama iki nedenle Olur dedi ya süt kanallarında iyi huylu tümör vardır yada kanserden olur dedi bakalım ultrasonla belli olucak onun sonucuna göre bi yol izliycez dedi bakalım ne diyim herşeyi iyiye yoruyorum bende herseyin hayitlisi tatlim

İnşallah canım teşekkür ederim kanama iki nedenle Olur dedi ya süt kanallarında iyi huylu tümör vardır yada kanserden olur dedi bakalım ultrasonla belli olucak onun sonucuna göre bi yol izliycez dedi bakalım ne diyim herşeyi iyiye yoruyorum bende herseyin hayitlisi tatlim
canım sen gönlünü ferah tut enfeksiyonda olabilir hala kan geliyor mu ???

Rabbim tez zamanda sifami versin cnm Umarim hayirli haberler alirsin

Tamam canım puanını yazarım ozaman
Birde mutlaka ptesi tartıl kilo bildirir gibi aynı şekilde bakalım spor artın ne kadar oluyo :KK66:

Ay haftayadan hiç umudum yok tam regl şişime denk geliyo artı olmasın da az eksiye razıyım çok dikkat edicem bu hafta

Ay canım yaa bi türlü öğrenemedin rahatlayamadın inşallah kötü bişey çıkmaz da hepimiz rahat bi nefes alırız :KK66:
Canım çok teşekkür ederim benimde umudum o yönde ama herşey insanlar için hayırlısı ne ise o olsun diyorum artik

Arkadaşlar öncelikle şunu yazayım , birbirinize bu dönemlerde destek olmanıza gururla okuyorum .
Veren arkadaşlara tebrik kadar ...alanları teselli etmenizi de .
Bunu bende yapıyordum zamanında.
Ama ben bir kaptan olarak bunları yazmak zorundayım .
Gerçek olan bunlar .
İşkembe i kübradan sallamıyorum , menü yok ya , menü bir hafta boyunca nasıl olmaz ?

Tuba bak canım , telafi edeceğine eminim ... Haftaya abla -1 de yazarsın , -2 de ... haftaya bireysel 1.si de olabilirsin .
Bu telafi değil ben bunu anlatamıyorum galiba .
bir hafta 2 kilo verip , kalan 3 hafta 600-700 geri gelip 1 ayda el başta kalınıyor .
Hakkım sonuna kadar helal olsun .
Ama lütfen ... katılım , menü , menüde istikrar ... kilo veremeyen bir bünyen olduğu için spor ...
Bunları yapmadan telafi de olmaz , istikrar da .
Bana haftaya şöyle olacak böyle olacak sözü verme .
Bana her hafta 300 ver , ama her hafta ver .

Sağol canım .
Auscum bu grupta tesellininde motivasyonunda en güzel kaymağı sensin canım, bu konu da kimsenin şüphesi olacağını sanmıyorum. Mesela şunu farkettim, sen burada daha çok zaman geçiriyorsun, secda coşkun kalitesinde müthiş bir enerji sarfediyorsun- benim gözümde ondan daha değerli bir yaşam koçusun, bunu demeden geçemeyeceğim :super:
Demem o ki buradaki herkesi herkesten çok daha iyi tanıyorsun. Yani senin farkındalığına bugün bir kes daha hayran kaldım. Kızların menü vermediğini ve Tubanın iki aydır aynı kilo da olduğunu takip etmen gibi. Bunlar gerçekler, bu nedenle gaddar değil hakikatçi oluyorsun ki ben bunun arkadaşlarımıza da faydası olacağına inanıyorum. Ben önce tubayı teselli ediyordum ki, sonra senin tespitlerini görünce vazgeçtim. Çünkü kendimden biliyorum bana gerçekler merhametten daha sevimli ve faydalı geliyor.

Ben bu hafta boyunca kendime ve yakın çevreme iki ayda anca 4 kilo verdiğimi ve kesinlikle zaaf yaşadığımı söyleyip durdum. Yani bu bile acı- iki ay çoğu vakit emek sarfet, nefis mücadelesi yaşa sonra iki günde o mücadeleyi kendi elinle katlet. İşte böyle bir durumda o -4 kilonun pek kıymeti olmuyor malesef :KK43:
Baktım kendime çok kızgınım ve kendimi affedemiyorum ama bir o kadar da işi batırıyorum -söylemeyecektim amma- 4 gün önce yemin ettim, 72 olana kadar (önce kendim için) düzeni bozmayacağıma :oops:
İnşallah devam. Son belki 15 yılımın en fit halini görmeye 2 kilocuk kaldı, muazzam fit günleri görmek için kürekleri sallamaya devam:KK69::KK69::KK69::KK69:

ya resmen cadı demişim:KK48: amma çok tatlısından, öyleki yüreğimin taaaaa en diplerinden gelen bir muhabbetle deyivermişim :KK15:nan:KK15:aus
Bu kadar mı dadlu :KK8::KK8:

images

Arkadaşlar öncelikle şunu yazayım , birbirinize bu dönemlerde destek olmanıza gururla okuyorum .
Veren arkadaşlara tebrik kadar ...alanları teselli etmenizi de .
Bunu bende yapıyordum zamanında.
Ama ben bir kaptan olarak bunları yazmak zorundayım .
Gerçek olan bunlar .
İşkembe i kübradan sallamıyorum , menü yok ya , menü bir hafta boyunca nasıl olmaz ?

Tuba bak canım , telafi edeceğine eminim ... Haftaya abla -1 de yazarsın , -2 de ... haftaya bireysel 1.si de olabilirsin .
Bu telafi değil ben bunu anlatamıyorum galiba .
bir hafta 2 kilo verip , kalan 3 hafta 600-700 geri gelip 1 ayda el başta kalınıyor .
Hakkım sonuna kadar helal olsun .
Ama lütfen ... katılım , menü , menüde istikrar ... kilo veremeyen bir bünyen olduğu için spor ...
Bunları yapmadan telafi de olmaz , istikrar da .
Bana haftaya şöyle olacak böyle olacak sözü verme .
Bana her hafta 300 ver , ama her hafta ver .

Sağol canım .
Anladım abla devamlı olsun az az olsun bugün diyetisyen de sporu söyledi bi ara sormuştum bekle demişti spor için de uğra şacam

Auscum bu grupta tesellininde motivasyonunda en güzel kaymağı sensin canım, bu konu da kimsenin şüphesi olacağını sanmıyorum. Mesela şunu farkettim, sen burada daha çok zaman geçiriyorsun, secda coşkun kalitesinde müthiş bir enerji sarfediyorsun- benim gözümde ondan daha değerli bir yaşam koçusun, bunu demeden geçemeyeceğim :super:
Demem o ki buradaki herkesi herkesten çok daha iyi tanıyorsun. Yani senin farkındalığına bugün bir kes daha hayran kaldım. Kızların menü vermediğini ve Tubanın iki aydır aynı kilo da olduğunu takip etmen gibi. Bunlar gerçekler, bu nedenle gaddar değil hakikatçi oluyorsun ki ben bunun arkadaşlarımıza da faydası olacağına inanıyorum. Ben önce tubayı teselli ediyordum ki, sonra senin tespitlerini görünce vazgeçtim. Çünkü kendimden biliyorum bana gerçekler merhametten daha sevimli ve faydalı geliyor.

Ben bu hafta boyunca kendime ve yakın çevreme iki ayda anca 4 kilo verdiğimi ve kesinlikle zaaf yaşadığımı söyleyip durdum. Yani bu bile acı- iki ay çoğu vakit emek sarfet, nefis mücadelesi yaşa sonra iki günde o mücadeleyi kendi elinle katlet. İşte böyle bir durumda o -4 kilonun pek kıymeti olmuyor malesef :KK43:
Baktım kendime çok kızgınım ve kendimi affedemiyorum ama bir o kadar da işi batırıyorum -söylemeyecektim amma- 4 gün önce yemin ettim, 72 olana kadar (önce kendim için) düzeni bozmayacağıma :oops:
İnşallah devam. Son belki 15 yılımın en fit halini görmeye 2 kilocuk kaldı, muazzam fit günleri görmek için kürekleri sallamaya devam:KK69::KK69::KK69::KK69:
Evet bana da gerçekler daha iyi geliyor acı ama gerçek olan bunlar kendimle bugün sağlam yüzle ştim

Ausencia Ausencia

Cuma Menüsü

SABAH
2 incir
tarçınlı Türkkahvesi

ÖĞLEN
etli bamya
10 taze yeşil zeytin
10 badem
yoğurt

ikindi
1 kare bitter

AKŞAM
yoğurt yiyeceğim inşallah
olmadı süt

45 dk yürüyüş
1,5 lt su (çünkü tartılana kadar çok su içmek istemedim)
Ama su içmeye devam

Iyi aksamlar kizlar
Menum 20.01.2017 Cuma
Sabah
4 sck 1 yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 por. Köfte
2 dlm ekmek