Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yas 31Tatlım tabloya bilgilerine gireceğim , bana müsait bir vakit ; yaş/boy/hedef kilo/başlangıç kilo/bu hafta kilonu yazar mısın ?
İstersen ikili yarışlara da katılabilirsin .
Oh mis gibi olmuştur. Benim perdelerde imdat diyor.Halılar da öyle.Merhaba herkese
Kizlar inanin popom yeni koltuk gördü....kahvalti yaptim perdeyi makinaya attik carsiya ciktim 1.5 saat gezdik eve geldim herkesin yemegini haxirladim kii firindan aldik geldik isim kolaydi bu anlamda...kizim odadina daldim butum esyalari kaldirdim tasinirmis gibi odasını yeniden temizledim perde ic kisimdan camlari sildim...ayrica diger odalarinda camlari icerden sildim disardan yapamam 5. Kat evim ..baharda kadin alirim..yarinda devam ev temizlige...
En sevdiğim program basladi survivor onu izlemeden menu yazayim...
ay ben buna cevap yazmadım dimi.Yasminin benim küçük kız dediğime bakma yaş 18
Baş arkasında agrı varmış hafif . Ateşi yok arada hafif bir ter basması oluyor .
Şurup degilde tableti varmı dediğin ilacın ?. Çünki ben yokken şurubu kullanmaz cadı.
Hatmi çiçegine aktara bakayım .
Diger kullanmaya devam ettiği ilaçlarla ters bir etkileşimi olmaz dimi ?
Sağ olasın canım![]()
Canım spor yapmadığın gün tartılmkasların dinlenmişken eğer pazar spor yapacaksan yapmadan pazar sabahı tartıl.amacım spor yapmadığın gün kaç kilosun görmektamam tartılcam canım
ama 2 gün spor yok malesef,bugün iş çıkışı anneme geçicem yarın akşam döncem,eğer erken dönersem pazar günü yaparım ama bugün malesef yapamıycam
Evet kaptanım da haftaya İstanbul sayım spor düzenim nasıl olacak belirsiz birde regliye bir hafta kalada ödem oluyorum 1 kilo zor görünüyor ya elimden geleni yapacam inşallah4.9 var senin ... bence gayet verilebilir.
Geçen hafta yağ aldırdın da 1200 vermedin değil mi ahum ? veriliyor demek ki .
güzel menü canımMenümu paylaşayım
Sabah: 1muz(8:30)
Ara öğün:2 ceviz (10:00)
Oglen:salata ve nohut yemeği(11:50)
Ara öğün:1 greyfurt(15:00)
Akşam:tarhana çorbası, ıspanak,2 köfte,salata(19:00)
Şimdide çay içiyorum,evde değilim bugün spor yok![]()
Valla perdeler camlar mis gibi oldu sali gunude halilarim yikamadan gelecek onlarida serdim mi nisan sonuna kadar beni götürür...nisanda alirim bayan.. bastan sona temizletir yaza merhaba derim...bu arada mutfak dolaplarinida doktum elimin altindakileri sildim yerlestirdim bayagi is yaptim....darisi ise doktorummmOh mis gibi olmuştur. Benim perdelerde imdat diyor.Halılar da öyle.
ay ben buna cevap yazmadım dimi.
Hapı yok ne yazikki.diger ilaçlara etkisi olmaz.asli da tadı güzel ıhlamur kekik hatmi ve keçiboynuzu var.
Ellerine sağlık canım Güle güle kirletValla perdeler camlar mis gibi oldu sali gunude halilarim yikamadan gelecek onlarida serdim mi nisan sonuna kadar beni götürür...nisanda alirim bayan.. bastan sona temizletir yaza merhaba derim...bu arada mutfak dolaplarinida doktum elimin altindakileri sildim yerlestirdim bayagi is yaptim....darisi ise doktorummm)
Canım sana yazamadım öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum14 şubat listesine şöyle bir baktım da , bir tek şekercikızın 1 ayda 6 kilo vermesi (kilosu az olduğu için) ve fatmanın u hafta vermeyip aldığı için kalan 1 ayda 9 kilo vermesi ...
Bu ikisi dışında hedefler ulaşılır geldi bana .