• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında dünkü 5 mil i birazda beyefendiye kizdimda yaptım.elinde kumanda spor yapacaksan çocukları yatır mutfağı topla.
. Bi baktım benden sonra oda mekik çekiyor zira ona göbeklisin dedim:ıslık:
Ay sende çalışıyorsun kalksin o yatırsin ya laz usagiiiiii...
Feminist damarımi kabartti enişte :deli:

Kızzz susss enişteyeeee

Aaaa aaaa :))) kalk sen topla denir mi:silah::silah::ruh:
Enisteye demem elbette... o_O
Ama evde diyorum, özellikle çalışırken.
Eşler de katkida bulunmalı,.yardım değil vazife almali,
Kadınların üzerine vazife değil o işler... Bence.. :KK51:

aeben aeben ablanın orada cnm sıkılmıştı ama geçti. ..

Kedibochi Kedibochi cnmm aynen yengeç burcuyum bende ve çok kırılgan naif oluyoruz çeşmeler hemen açık benimde
Görümce olayını kaçırdım geçmişe dönüp bakicam şimdi
Eşinin burcunu paylasmadin kuzum.. ?
Görümce olayı dert değil canım , sadece paylaştım.
Sohbet olsun :deli:

Eşinin burcunu paylasmadin kuzum.. ?
Görümce olayı dert değil canım , sadece paylaştım.
Sohbet olsun :deli:

Oğlak cnm eşimin burcu
Ben astrolojiye inanırım yengeç ve oğlak evliliği ideal evlilik.iş aslında,

Sorunlar büyüyor bu yıl eskiden öyle değildi hiç:(

Oğlak cnm eşimin burcu
Ben astrolojiye inanırım yengeç ve oğlak evliliği ideal evlilik.iş aslında,

Sorunlar büyüyor bu yıl eskiden öyle değildi hiç:KK43:

Oğlak mııı :) masum ve ben depresyona girmeyelim de nereye girelim depresif olmayalım da kim olsun :)

Aynen kuzum oğlak, keçi de olabilir inadından :)
Mimu ben seni yorumlayım kuzum :deli:
Bu senin iç sesin
Biyere gidecekken mimu
"Off ne giycem ben şimdi yaa şunu mu giysem bunu mu yok yok o beni şişman gösterdi şu buramı pıtlattı bunun rengi mavi ı ııh olmadı nerde benim sarı bluzüm ama ben beyaz giymek istiyorum anneee siyah gömleğimi ütüledin mi....

Dışarda yemek yiyecekken Mimu
"Ayyy ne yesem ben şimdi kebap mı yesem tavuk mu yoksa ızgara mı yok yok kumpir yeyim garsoon sizde pizza var mı?"

Film izleyecekken Mimu
Bu filmi mi izlesem şunu mu dur şu da iyi gözüküyor dur şunun fragmanını izleyim şunada bakıyım bu da iyi değil şu da
Ooo saat kaç olmuş yatayım..."

Kıyafet alırken mimu
Tunik mi alsam yoksa gömlek mi ay şu basenlerimi örten bişey de olabilir bi bakarmısınız sizce şunu mu alayım yoksa bunu mu?"
..............
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar annem gitti. . Hayat bu yaaa zaman nasıl dà hızlı gecior. Annem den ayrılınca üzüldüm yahu . Ev boş kaldı. Kaldık kocayla başbaşa. Bebem ı onà birakiom us güç yapınca . Bakalım 15 tatil evde nasıl geçecek ;) zayıflamak adına hala harekete gecmedim. Kaptanim dediği gibi Ausencia Ausencia nisan da sanki şapkadan tavşan çıkacak bekliom. Henuz hazır değilim diyet yapip spor yapmaya.

Bu senin iç sesin
Biyere gidecekken mimu
"Off ne giycem ben şimdi yaa şunu mu giysem bunu mu yok yok o beni şişman gösterdi şu buramı pıtlattı bunun rengi mavi ı ııh olmadı nerde benim sarı bluzüm ama ben beyaz giymek istiyorum anneee siyah gömleğimi ütüledin mi....

"Ayyy ne yesem ben şimdi kebap mı yesem tavuk mu yoksa ızgara mı yok yok kumpir yeyim garsoon sizde pizza var mı?"

Film izleyecekken Mimu
Bu filmi mi izlesem şunu mu dur şu da iyi gözüküyor dur şunun fragmanını izleyim şunada bakıyım bu da iyi değil şu da

Kıyafet alırken mimu
Tunik mi alsam yoksa gömlek mi ay şu basenlerimi örten bişey de olabilir bi bakarmısınız sizce şunu mu alayım yoksa bunu mu?"
..............
Ay bi ikizler burcu olarak tan aynı ben bu . Kumpir duşunup pizza siparis eden ;)

Bu senin iç sesin
Biyere gidecekken mimu

Film izleyecekken Mimu

Kıyafet alırken mimu
..............

Ay resmen ben :) tam olarak ben alışverişe gittiğim de bir kere elim dolu geleyim :) film izleme konusu dün gece karar verene kadar saat kaç oldu uyuya kaldım :D ay birebir resmen :D

Back
X