• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canimm bugün yapamadim.Kuala gibi bir o kanepeye bir bu kanepeye bayildim.Calisinca pazarlari miskinlesiyorum resmenn pijamaalaarimii özlüyorum.
Evde eşofmanla takıla takıla insan kendini bir rahatlığa alıştırıyor ki bikaç gün işe gidince daha iyi anladım ne kot düzgün duruyor ne kazak ne gömlek üzerimde. Oğlum da geliyor 'tombik anne' deyip duruyor zaten :KK14: bugün bende değişiklik yapıp elbise giydim evde :KK45:

Evde eşofmanla takıla takıla insan kendini bir rahatlığa alıştırıyor ki bikaç gün işe gidince daha iyi anladım ne kot düzgün duruyor ne kazak ne gömlek üzerimde. Oğlum da geliyor 'tombik anne' deyip duruyor zaten :KK14: bugün bende değişiklik yapıp elbise giydim evde :KK45:
Yaa güzelim ben bir tek aksamlar ve pazarları ama acayip rahat oluyor miskin miskinn ;)

Menu sabah =öğle
2 3 yemek kaşığı kasarli patatesli yumurta
3 dilim peynir 2 zeytin
Helva recel yemedim ;)
Mini parça yufkaekmek
Ara 1 elma yarim cennet hurması yarım portakal
Akşam 18.00
1 buçuk tabak sulu ekşili köfte( höllük) (bulgur yesilmercimekli bisi k.valide yapti ;) )
Salata
Yoğurt
Çay 1 incir mini ısırık gofret 2 kayisi 1 ceviz
Su 3 lt olur
Spor ogluşla yürüyüş yaptık yavaş Tempo;)

Kizlarr evimin hemen yakininda spor salonu var sadece zumba yapiyorlarmis haftanin 3 gunu pzt, cars, pers...aksam 7 -8 arasi ucret 50 tl 1 aylik cook uygun ...

Karar veremedim evde zaten spor yapiyoru. Yazılsam devam edermiyim diye dusunuyorum karasiz kaldim..zumba zayiflamaya etkisi ne kadar acaba?

İnşallah verirsin ilk aylar çabuk gider ama 80 li kilolarda gitmez 10 kilo , metabolizmanızı hızlı senin çok yormaz inşallah seni
İnşallah, çok teşekkür ederim. Banu muydu adın?
Kızlar menunu verip bu saatten sonra birşey yememek istiyorum
Menü pazar
Sabah
4-5 çatal kaşarlı yumurta
Çok az peynir ve bi tatlı kaşığı bal

Filtre kahve
Ogle
Tavuk köfte tavada
Yeşillik

Aksam
Kabak yoğurt bol

Yeşil çay
3 ltye yakın su
4 mil leslie
Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812 N Neshve Antepia27 Antepia27 @aeben
Ben çok beğendim Dilek abla, süper olmuş menün. Benimki o ka süper değil ama el mahkum yazıcam mecbur
Bende şuan koltukta yayildim ada
Ütü yap , ev temizle lesile yapsam mı bilmiyorum , çocukları yıkıycam daha
Ben de şimdi bitirdim çocuk yıkamayı :)
Kızlar ben bu hafta 500 kalori alacağım
Yerimde sayıyorum biraz kımıldasin tartı
Öğlen yemeği sonrası iki hurma yiyeceğim sadece
Naçizane birşey söyleyeceğim. Sen baya az yiyorsun zaten.Benim gördüğüm kadarıyla çok salata, yoğurt tüketmiyorsun. Bunlarla az kalorili olarak yediklerini artırsan bünye şaşırıp hızlanır mı acaba

Gelelim menüme

11:00 1 minik pişi,yumurta,4 zeytin,2 dl peynir

15:00 1etimek,1 kase yoğurt

17:30 yoğurt,2 Mısır pirinç patlağı,ebegümeci ve adını bilmediğim 2 otu karıştırıp yemek yaptım 1 kase yedim..

Akşam aralarımı yerim.,karar vermedim daha..
Afiyet olsun Hülya abla, güzel menü
Olur canim ya sen yeter ki ist
Bu hafta zaten 10 kilo hedefinin çoğunu verdin daha dikkatli olur veririz yarın tartil bakalım inşallah iyi bir rakam görürsün
Hedeflerin olması da güzel
15 dklik leslie var onunla baslasana spora
Sağol canımm, inşallah Allah nasip eder. Dün tam açtım tvden yapacaktım leslie yi, kız uyandı. Onun yanına gittim, deprem oldu. Spor da kaldı. Biraz da her yerim ağrıyor. Şimdi çocukları yıkadım mesela koptu belim. Biraz zayıflayıp öyle mi başlasam diyorum Dilek abla
Canimmm metabolizman nasil ??? Hizliysa ayda 6 kilo verebilirsin ama yavassa anca 2-3 kilo gidiyor bu tamamen metabolizma ile alakali...evet oturmamis kilon cabuk gidebilir...ama oturmus kilo senin yaptigin hesapla biraz zor gidebilir....

Yanlis anlama hevesini kirmak istemem ama cook buyuk hedefler koyup ulaşamayinca insan usanip birakabiliyir...ben sahsen kucuk hedefler koyuyorum kendimee...cunku metabolizmam yavas ötesi....
Çok haklısın Ada, teşekkür ederim yorumun için. Akışına bırakırım olmadı. Metabolizmam bebek emzirdiğim için, bi de normalden acayip az yediğim için hızlı gibi şimdi. İlerde ne olur bilmiyorum dediğin gibi belki yavaşlar. Hedefe uymazsa moralim bozulmasın

İnşallah, çok teşekkür ederim. Banu muydu adın?

Ben çok beğendim Dilek abla, süper olmuş menün. Benimki o ka süper değil ama el mahkum yazıcam mecbur

Ben de şimdi bitirdim çocuk yıkamayı :)

Naçizane birşey söyleyeceğim. Sen baya az yiyorsun zaten.Benim gördüğüm kadarıyla çok salata, yoğurt tüketmiyorsun. Bunlarla az kalorili olarak yediklerini artırsan bünye şaşırıp hızlanır mı acaba

Evet Cnm Banu adım

Sanırım kaçırdın sen benim menülerinde salata ve yoğurt olur mutlaka birisi olur
Öğlen ev yemeği yiyorum zaten
Sabahları yeşillik yiyorum zaten

kelebekolacam kelebekolacam canim regli oldun muu ben hala olamadim şiştimmm ;((
Ay sorma canım ya yavaştan panik olmuştum. Kendimi ev işi ne verdim canım çıktı aklıma getirmeyim diye evi baştan sona değiştirdim çok şükür az evvel huzura erdim

Hoşgeldin :) dinlen dinlen koşuşturma yormuştur seni. Ama gelip menü de yaz olur mu :)

Evet inşallah olur haftaya spor salonuna yazılıyorum diyetisyene de tekrar başlamaya karar verdim çünkü takip edeceğim bi listem olmayınca disiplin sağlayamıyorum sanırım

Güzel bence menü ama öğlen protein yeseydin daha güzel olurdu :)

Spor olmuş işte en güzeli açık havada yürüyüş :)

Güzel menü . Yalnız kaşar peyniri diyete uygun değil beyaz peynir ya da lor olabilir, nacizane :KK66:

Menim
Kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
3 yeşil zeytin
Peynir
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz

Öğle akşam ara ayran aşı

Yeşil çay
Sade Türk kahvesi
Su 2 lt
1 saat tempolu yürüyüş
Saadettt yogurt protein ya o_O

Günün menüsü

10:00 2 dl beyaz ekmek, 4 dl sucuk, peynir, zeytin, çay, 1 tk fındıklı incir marmelatı

13:00 1 muz

16:00 1 tabak dolusu ıspanak, sarımsaklı yoğurt, turp, yarım dl esmer ekmek

19:00 1 dl ananas

Çocuklarla parka gittik, spor aletlerinde de az da olsa 'dpor' yaptık egoşun deyimiyle

Daydream- Daydream- niye hiç etiketlemiyosun beni ortim? :cry:

Geçmiş olsum dilekleriniz için Allah razı olsun kızlar, çok zormuş bu hastalık Allah kimseye vermesin :KK14:
Elifim hastan var basin kalabalik diye kuzum yarindan itibaren etiketlerim seni :KK15:

Geçen gün rüyamda pişi kızartıyordum :kk77:

Pirinç patlağını ekmek yerine mi tüketiyorsun?
Evet beyaz ekmek disindakileri srvmiyorum cok anca kizartirsam onun yerine yiyorum :KK45:
Kizlarr evimin hemen yakininda spor salonu var sadece zumba yapiyorlarmis haftanin 3 gunu pzt, cars, pers...aksam 7 -8 arasi ucret 50 tl 1 aylik cook uygun ...

Karar veremedim evde zaten spor yapiyoru. Yazılsam devam edermiyim diye dusunuyorum karasiz kaldim..zumba zayiflamaya etkisi ne kadar acaba?
Zumba tum vucudu calistirir ve iyi kalori yaktirir 50 tl cok uygun :KK49:
Afiyet olsun Hülya abla, güzel menü

Sağol canımm, inşallah Allah nasip eder. Dün tam açtım tvden yapacaktım leslie yi, kız uyandı. Onun yanına gittim, deprem oldu. Spor da kaldı. Biraz da her yerim ağrıyor. Şimdi çocukları yıkadım mesela koptu belim. Biraz zayıflayıp öyle mi başlasam diyorum Dilek abla

Çok haklısın Ada, teşekkür ederim yorumun için. Akışına bırakırım olmadı. Metabolizmam bebek emzirdiğim için, bi de normalden acayip az yediğim için hızlı gibi şimdi. İlerde ne olur bilmiyorum dediğin gibi belki yavaşlar. Hedefe uymazsa moralim bozulmasın
Sagol Uzumcum..:KK36:

İyi akşamlar kızlar ili gündür menü veremedim hem misafir telaşından hem de sanırım gerginlik beni de gerdi. Neyse ki konular tatlıya bağlanmış işte bende bu yüzden listede yada kiste dışı farketmez sizin bu art niyetsiz sohbetinizi sevdiğimden buradayım neyse menümü vereyim

Cumartesi kahvaltı 2 yumurtadan omlet peynir zeytin roka bal ve ceviz

Öğlen pırasa yoğurt

Akşama misafirlerim vardı yaptıklarından sadece bir dilim börek yedim çayla
Su 2 litre spor yok

pazar sabah 1i sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı yumurta salatalık roka peynir zeytin bal ceviz

ARA yarım ayva

Öğle-akşam salata yoğurt pırasa

Su henüz 2 ama 3ü bulur
Spor 500 ip atlama akşamda bel hareketi yapıcam
senjn menüler süper oluyi genelde. Borek de ölçülü ve tek yemek zaten . :KK48::KK36:

Slm Ausencia Ausencia abla diğer arkadaşlar
menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık lor peynir
Yeşillik
Ara
2 kayısı
2 ceviz
Öğlen
1 dilim ekmek
Ispanak yemeği
1 kase yoğurt
Ara
1 portakal
2 ceviz
Ara
Süt
Akşam
Kabak sote
1 bardak ayran
Salata
Birazdan
Yoğurt
Meyve
Öğlen ispanak aksam kabak sebze günü olmuş ne güzel. ..

Back
X