- 5 Haziran 2015
- 5.660
- 24.366
- 348
- 41
Görümcem 1.50 75 kilo ben 1,57 79 kilo ondan boyum uzun ve o tam bi topun üstünde iki çubuk gibi erkeksi tamamen karın göğüsten oluşuyor kendileri benim kilom orantılı bel oyuntum bilen var benim vücut tipi kum saati bide dün vana diyo ki senin basenler benimkinden büyüktür diyeAhu cum hayırlısı ile sağlıkla inşallah ulaşacaksın 65e ama. Bence sen görümcene de yardım et. Heralde çok kilolu, gözü kalıyor azminde. Belki zayıflamak istiyor yapamıyordur. Bi de nazar duası oku kendine
Benim kayınvalidem de akşamları bir yer de birşey yemiyorum diye 'böyle yapıp, hiçbirşey yemeyip bıkıyorlar, sonra fazlasıyla geri alıyorlar' diyor ikide bir. Ben de diyorum, gündüz yiyorum ben her şeyden diye ama. İşte bebeğe sütün yetmiyor yemediğin için falanlar başladı. Yesen kilolu diye laf olur, yemesen böyle. Kimseye yaranılmıyor arkadaş![]()
son dakika söyledi ben ctesi mezroyla gitmemmi
Haa bu arada zayıflamasına yardımcı ol demişsin olucam olucam bol bol pasta börek koyucam önüne yesin

Allah size sabır kv nede Şafi ismiyle şifa versin inşallahSelamlar güzellikler
Dünü hastanede geçirdik, tansiyonu çok düşmüştü kayınvalidemin, cumadan beri ayağa kalkamıyor iyice halsizleşti
Dünkü menüm
Sabah 1 dl ekmek, peynir, zeytin, maydanozlu keten tohumlu zeytinyağlı havuç rendesi, biberiye-yeşilçay
Ara sade türk kahvesi, 2 hurma, maden suyu
Öğle 1 muz, 1 dl kivi, 1 lokma ananas
Akşam hastanede 1 kumru, çay
Gece maalesef yine hastanede 1 sade kahve, çikolata
Kızlar 23 temmuzda çok yakın bi arkadaşımın düğünü varrrr o zamana kadar 55 kilo olabilir miyim ay olursun deyin 18 kilom kaldıdiyete dört elle sarılıyorum şu dakika itibariyle ayy devasa bir motivasyonum var şu an :)
Ahu060812 ben listeden çıkmak istemiyorum her gün gelicem takıma yazacam temmuza kadar 55 olmam lazım kuralları kabul ediyorum aus ablama böyle ilet olur muu eminim son kararım

İnşallah canım insan isteyince yapamayacağı şey yoktur çıtayı yüksek tut ki çaban büyük olsun demiAy hesap yaptım, çok heyecanlandım. Takımım duyun beni. Ara ara hatırlatın lütfen hedefimi
Şimdi;
Şubatın 18inde 108le başladım. İlk ay için hedefim 10 kilo. Böylece;
Mart'ın 18'inde 98i görmeyi hedefliyorum
Nisan'ın 18inde yani ikinci ayda 8 kilo vererek 90ı görmeyi hedefliyorum
Mayısa kadar 6 kilo vererek 84 olmayı,
Hazirana kadar 5 kilo vererek 79 olmayı,
Temmuzun 18ine kadar ise 5 kilo daha verip evlendiğim kiloya yani 74e inmeyi, daha sonraki aylarda ise yavaş yavaş kendimi çok da sıkmadan kalan 6 kiloyu verip 68e inmeyi hedefliyorum
Allahu teala nasip etsin inşallah.
Acaba ayda 8,10 kilo verilir mi. O kısmı beni biraz düşündürüyorFakat bunlar benim doğum sonrası kilolarım sayılır. Yıllardır olanlar da var da. Bakalım olur inşallah. Daha doğrusu ben çabalarım. Takdir Allahın. Hayırla, sağlıkla nasip etsin inşallah
Ausencia @aeben
Ahu060812 D Dilekiyi
Antepia27
vorones

Oooo süpersin güle güle giy ortimHayırlı kizlar bugün kendime 2 adet kot ve 1 adt etek aldim.Mukemmel bir duygu bunun büyük bedeni yok mu diye sormadan alisveris yapmakk müthiş aynenn devamm hedefimize kadar devam edelim
Menum 26.02.2017 Pazar
Sabah
1 kk peynir
7 zeytin
1 dlm ekmek
Yarim simit
2 bardak cay
Öğle
4 dlm sck 1 yumurta
7 zeytin
2 dlm ekmek
1 kase yogurt
Salata
Aksam
1 kepce corba
1 kase yogurt
2 portakal
2 lt su
Sayılmazmı hocam aaAhu060812 45 dk da bisiklet eliptik değil ama sayılıyor mu spordan
Zumba iyidir hoştur ada iyi terletir zordur da kesinlikle değişikliğin iyi geleceğini inanıyorum bence gitKizlarr evimin hemen yakininda spor salonu var sadece zumba yapiyorlarmis haftanin 3 gunu pzt, cars, pers...aksam 7 -8 arasi ucret 50 tl 1 aylik cook uygun ...
Karar veremedim evde zaten spor yapiyoru. Yazılsam devam edermiyim diye dusunuyorum karasiz kaldim..zumba zayiflamaya etkisi ne kadar acaba?
Canım akşam acıkmalarında genellikle tarçınlı yoğurt yiyoruz akşam meyve yenmemesi gerektiğini okumuştum
He kız bizi geçecekler haaa