• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlarr evimin hemen yakininda spor salonu var sadece zumba yapiyorlarmis haftanin 3 gunu pzt, cars, pers...aksam 7 -8 arasi ucret 50 tl 1 aylik cook uygun ...

Karar veremedim evde zaten spor yapiyoru. Yazılsam devam edermiyim diye dusunuyorum karasiz kaldim..zumba zayiflamaya etkisi ne kadar acaba?

ada81 ada81 zumba iyidir,akşam o saatlerde eşin kızına bakabilirsen en azından 1 ay dene derim,fiyatıda gayet makul

miden de rahatsızmış dikkat et,ottur şifadır diyoruz ama her ot herkeste aynı etkiyi yapmıyo,onun bile ölçüsünü kaçırmamak lazım yoksa şifa yerine zehir oluyo allah korusun

Son düzenleme:
ortim A arselka akşamları evden internete pek giremiycem,çünkü oğlum benim internetimden wifi bağlanmış sonra telefonu güncelleme yapmış bana kalan 100 megabayt gibi bi kota,martın 10 una kadar onla idare etmem lazım,o yüzden menülerimi ertesi gün sabah yazıcam

pazar günü menüm

sabah (11:30)
1,5 dilim ekmek
tavada 2 yumurta (ama çatalın ucuyla tereyağı koydum çok az bişeydi)
peynir
zeytin
4 ceviz (2 sini bala bandım)

ara öğün (15:30)
1 dilim ekmek arası peynir

akşam(20:00)
1 kepçe tarhana çorbası
2 servis kaşığı lahana yemeği
10 tane mezgit balığı
salata

son öğün (22:00)
1/4 armut
1/2 portakal

dün gün boyu aç gibiydim ama yazarken ne çok yemişim gibi geldi,işte yazamanın fayadarı,gerçi iş işten geçti ama :işsiz:

spor kaptanım Ahu060812 Ahu060812 dün açık havada yürüyüş yaptım ama o spordan sayılmıyor biliyorum,onun haricinde pazar günü başka sporum yok:KK43:

Kizzelerrr canlar. Bugün p.tesi cumanin habercisi;) tarti olalaaa. Yeni haftada 1. Olalım her yer şen mutlu bayram olsun. . En Büyük TÜRKİYE:KK200:Lafçi bazıları da sussun otursun yağlı gobekleriyle. Varsın çekemesinler. :KK11:
Mesele 1. Olmak falan demeyin . Her hafta 7. Takım 1. Olsa çok isterim. ..:nazar::halay::sampiyon:

Günaydın kızlar...
Yine sis.uyandim. bazılarımız gibi ince.uyanamadim maalesef :(
Kalkar kalkmaz.form.cayi.ictim. bagirsaklarima.hareket.gelsin.diye
Çünkü bugunsaf proya.basladim.
İyice. Fena olmiyim diye :(
Sis olmama ragmen tarti.pek.arti.gostermiyor
Bu.beni.umutlandiriyor,
Belki.yagdan gidiyor ama.bedenim su.tuttuğu için gorunmuyor.her.halde..
Yani inşallah öyledir.

Günaydın kızlar...
Yine sis.uyandim. bazılarımız gibi ince.uyanamadim maalesef :KK43:
İyice. Fena olmiyim diye :KK43:
Bu.beni.umutlandiriyor,
Yani inşallah öyledir.
Gunaydin canım. Bol su iç. Ilik limonlu suyu nu iç. İyi gelir belki. Ben de öyleydim geçti

ortim A arselka akşamları evden internete pek giremiycem,çünkü oğlum benim internetimden wifi bağlanmış sonra telefonu güncelleme yapmış bana kalan 100 megabayt gibi bi kota,martın 10 una kadar onla idare etmem lazım,o yüzden menülerimi ertesi gün sabah yazıcam

pazar günü menüm

1,5 dilim ekmek
peynir
zeytin

1 kepçe tarhana çorbası
10 tane mezgit balığı
salata

1/4 armut
1/2 portakal

dün gün boyu aç gibiydim ama yazarken ne çok yemişim gibi geldi,işte yazamanın fayadarı,gerçi iş işten geçti ama :işsiz:

spor kaptanım Ahu060812 Ahu060812 dün açık havada yürüyüş yaptım ama o spordan sayılmıyor biliyorum,onun haricinde pazar günü başka sporum yok:KK43:
canım temposuz gezinti amaçlıysa sayılmaz ama spor amaçlı dakika tutmalı ve kesintisiz ve tempoluysa tabiki sayılır

Günaydın güzellikler iyi haftalar
Evde ekmek yoktu iyi oldu ekmeksiz kahvaltıyla güne başladık

ada81 ada81 biberiyeyle yeşilçayı karıştırmıştım ben, yeşilçayın tadını da bastırıyor. Bir de öyle dene istersen biberiyenin etkisi azalmış olur belki

asfarovski asfarovski fatmam nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Cinsiyet belli olmuştur artık di mi?

Doktorum sabah sabah baysğı koşturmuşsun kafa yoğun olunca oluyo böyle şeyler
Kendime güvensem sana meydan okurdumda malasef ben eski ben değilim bir ara bi yarışalım ama
yooo yakladım seni seni seçtim kendime rakip,bende regl oldum .eski ben felan yok.beynine yanlış msj yollama.milad neden bu hafta olmasın.
gözüm üzerinde.:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:menülerin takipte ona göre.bana göz kırpmakla yanlış yaptın:KK48::KK48::KK48:

Günaydııııınnnn
Nörüyonuz :KK68:

günaydın,2.gaptanım
biz nörek aynıyız sen nörüyon,bahçe işleri ne alemde:KK69:

Günaydın kızlar...
Yine sis.uyandim. bazılarımız gibi ince.uyanamadim maalesef :KK43:
İyice. Fena olmiyim diye :KK43:
Bu.beni.umutlandiriyor,
Yani inşallah öyledir.

şery,dediğinde haklı olabilirsin,tartı oynamıyosa yağdan gidiyodur ama su tutmuşsundur,maydanoz suyuda ödem atar diye biliyorum, ama form çayıda içmişsin hepsi ağır gelebilir dikkat etmek lazım

Kızlar bende hiç konuşmadım kaptanımızla.sık Boğaz da etmek istemedim kendini ne zaman iyi hissederse zaten gelir.panik YOk her şey yolunda.hadi bakalım kim kime meydan okuyor kim kimi geçiyor bu hafta.yenilenler 3-0 olup ceza mı almak isterler heeyyy ne duruyoruz haydiii :halay: :halay:

günaydın,2.gaptanım
biz nörek aynıyız sen nörüyon,bahçe işleri ne alemde:KK69:

şery,dediğinde haklı olabilirsin,tartı oynamıyosa yağdan gidiyodur ama su tutmuşsundur,maydanoz suyuda ödem atar diye biliyorum, ama form çayıda içmişsin hepsi ağır gelebilir dikkat etmek lazım
Bahçe işleri bi iki hafta bekler hava ısınana kadar.sonra bel kürek girişirik (:(:

pazar günü menüm

1,5 dilim ekmek
peynir
zeytin

1 kepçe tarhana çorbası
10 tane mezgit balığı
salata

1/4 armut
1/2 portakal

Yaa internetin olsunn sen gelll sık sık :(
Begüm Çok yemisin gi. .

Back
X