• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oğlumun cuma günü okulda serbest kıyafet günü o yüzden perşembe akşamı beyazlarımı yıkarım,duruma göre renklileride atarım en olmadı cuma akşamı mutlaka yıkarım,hafta sonuna kurumuş oluyo,sonrada topla katla ütü vs....
Benim makine hergün mutlaka çalışıyor canım ufaklık olunca bende her daim kirli çamaşır bulunur :KK70:

Yaa evet zaptedemiom yataktan atlio falan allahm korusun . Gece 12 gibj tam daldı gece 2 3 kez falan kalktı. 9 da kalktı kuzum. Bıraktım babaanneye dedeye...aklım evde tabi . Bakıci vs. Olsa daha aklım kalırdi galiba..
bende hatayda babanesine bıraktım çıktım eşimle.
2 kez.
bi keresinde de halasıyla.
babanesiyle içim daha rahat ama, gözleri gibi bakıyorlar.
hiç merak etme, degme bakıcıya taş çıkarırlar ;)

haklısın
sabah ballı yedim çünkü bayadır tatlı yemiyorum normalde deli gibi tatlı yerim vücut arıyo,arada kaçamak tatlımdır bal :dondurma:
o aradaki peyniride metabolizmam durmasın diye yedim şimdi evde kv ler vardı,eltimle kaynımda yemeğe gelcekti geç gelceklerini bildiğimden arada yiyimde şekerim oynamasın dedim

ama bunlar bahane değil tabikide sonuçta yedim:KK43:
Üzülme sen toparlarsin. Gercekten bazen bunlar yeni de bisiler yapmak için tetiklio insanı. Kaçamak kötü bişi kesinlikle ama bazen ser de hayır gibj .iyi motive edio. Noldu yani bunu yedin de diosun. Ya da al bu ödülün hadi mutlu ol. DaHa da istme e miiii diosun

aaa pardon o zaman,ben öyle diyetleri hiçbilmiyorum,yanlış yönlendirmiyim,ben sadece hani faydalı şeyler diye yiyebilirsin demiştim
normalde faydalı evet ama o tür diyetlere birebir uymak gerekiyor.
yoksa hiç bi faydası olmaz canım :(

bende hatayda babanesine bıraktım çıktım eşimle.
2 kez.
bi keresinde de halasıyla.
babanesiyle içim daha rahat ama, gözleri gibi bakıyorlar.
hiç merak etme, degme bakıcıya taş çıkarırlar :KK66:
Evet vallla sagolsun bi de iki kisiler biri bişi yapsa biri bakio. Haftasonu da 9 dan 11 é biraktk yanlarına uyuduk kocişle. ;) yani ben uyutamadim o uyudu ;)

Havalar isininca kilolar kalmamis olcek kii. Kürek bel ne lazımm mmm :KK66:
Gııı kürek bel bahçeye lazım domtise bibere lazım bel lazım çapa lazım ben basıl çalışıcam yaa Bahar gelince çıkarım ben işten kışın çalışırım (:(:
ben az evvel sıktım boğazını,öğeden sonra gelirim dedi:olamaz::olamaz::olamaz:
İyi ki bide ben yazmadım haaa masum sen bide ben yazaydım silin lan numaramı derdi kaptaniçe

ortim A arselka akşamları evden internete pek giremiycem,çünkü oğlum benim internetimden wifi bağlanmış sonra telefonu güncelleme yapmış bana kalan 100 megabayt gibi bi kota,martın 10 una kadar onla idare etmem lazım,o yüzden menülerimi ertesi gün sabah yazıcam

pazar günü menüm

sabah (11:30)
1,5 dilim ekmek
tavada 2 yumurta (ama çatalın ucuyla tereyağı koydum çok az bişeydi)
peynir
zeytin
4 ceviz (2 sini bala bandım)

ara öğün (15:30)
1 dilim ekmek arası peynir

akşam(20:00)
1 kepçe tarhana çorbası
2 servis kaşığı lahana yemeği
10 tane mezgit balığı
salata

son öğün (22:00)
1/4 armut
1/2 portakal

dün gün boyu aç gibiydim ama yazarken ne çok yemişim gibi geldi,işte yazamanın fayadarı,gerçi iş işten geçti ama :işsiz:

spor kaptanım Ahu060812 Ahu060812 dün açık havada yürüyüş yaptım ama o spordan sayılmıyor biliyorum,onun haricinde pazar günü başka sporum yok:KK43:
Tamam ortim menün gayet güzel :KK9::KK9:ben dün regl oldum bugünde ayran aşı yapcam bakalım akşama kadar nasıl olacak durum

verom tüm gün hiç karb. almadım gıı dolmayı yemek için.
o kaa küçüktü ki dolmalar.
sarma kadardı valla :KK43:
biskuvi konusunda haklısın. ama onlarda minicikti.
meyve yerine yediydim :p
He iyi bare ben yarım patlıcan hayal ettim en az ;)

Back
X