• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yap bi kahve şerycim muhabbetin dibini görelim.:confused:
Türk gayfemi şimdi içtim ama seninle de patlatırık bi gayfe be daktırım:KK14:
bıyır :kahve:
He iyi bare ben yarım patlıcan hayal ettim en az :KK66:
yok gıı cidden minicikti
kuru patlıcan öyle kocaman olmiyi ki :deli:
Benim son 9 dk :KK70: zil çalar eve giderim . Başlar maraton. Yedir yatir ye bekle okul saatinı. Müge Anlı izliom kız bi de ay keyif haa :KK66:
müge anlı mı keyf :işsiz:
katil bulan kadın müge :KK59:

Kedibochi Kedibochi , Ahu060812 Ahu060812 afiyet şeker olsun kahveleriniz bayanlar.bende bi kazan filtre kahve içtim kafam kıyak.
pamukskr pamukskr ay bende dün okadar çok yoruldum ki,yataga yattım aklıma düştü bi magnezyum içsem gevserim diye ama kalkıp alamadım o ara dalmişim bi uyandım sabah olmuş.hiç kıpırdamadan uyumuşum.

dün yaptığım yürüyüşün acısı çıkıyor
dökülüyorum yorgunumm bitkinimmm
Benim de başım agrımaya başladı
saf pro bende baş agrısı yapar hep.
akşama daha beter döküleceğim biliyorum.

Çok uzatmicam proyu ama, hala süt veriyorum. Hele gece daha da çok.
Yoksa mahvolurum..

günaydınnn.bol traksiyon yaşayıp mi kahve attım frencpresime.
asm ye bi girdim laptobum yok.eve grei dönüp aldım.sonra markete uğradım kredi kartım yok.onuda buldum çok şükür.

anneme süyleyeyim mi başından geçenleri:KK48:
:olamaz::KK48::KK57::KK57::KK57:

badem ceviz yiyebilirdin pambuk

ayran aşının özelliği kahvaltı hariç başka hiçbirsey yememek kahve içmemek tuz tüketmemek

Kedibochi Kedibochi , Ahu060812 Ahu060812 afiyet şeker olsun kahveleriniz bayanlar.bende bi kazan filtre kahve içtim kafam kıyak.
pamukskr pamukskr ay bende dün okadar çok yoruldum ki,yataga yattım aklıma düştü bi magnezyum içsem gevserim diye ama kalkıp alamadım o ara dalmişim bi uyandım sabah olmuş.hiç kıpırdamadan uyumuşum.

oh maaşallah keyfini çıkar 12 yattım 3 defa küçüğe iki defa büyüşe kalktım en sonunda hep beraber 6;20 gibi ayaktaydık

anneme süyleyeyim mi başından geçenleri:KK48:
:olamaz::KK48::KK57::KK57::KK57:

ayran aşının özelliği kahvaltı hariç başka hiçbirsey yememek kahve içmemek tuz tüketmemek

öyleymiş ece,benim meşhur diyetlerle ilgili hiç bir bilgim yoktur o yüzden bilinçsizce yazdım onu,ama artık bunu öğrenmiş oldum :KK9:

Merhabalar güzeller :KK3::KK3::KK3:

Yawww ne guzel veriyorsunuz ben cook eli acik biriyim cook harcarım soylemesi ayip cook yardim ederim ama kiyafetlerimi cantalarimi kimselere veremem beden olasada olmasada veremem ya zayiflarsam yada kilo alirsam giyerim diye kimselere veremiyorum yillarca ordan oraya yük..

Durmuyorumda yenisinide aliyorum bi bu huyumu torpileyemedim gunah biliyorum ama kendimle savaşıyorum.inan o kadar unuttugum kiyafetlerim var kii aaaa buda varmis dedim tasinirken bunu niye hic giymemisim dedim...

Esim tasinirken ne soylendi ne soylendi kullanmadığım 5 cantayi zorla elimden aldi kapiciya verdi...ya diyorum yeni alalim ama bunlari vermeeeyelimmm..bi takici tukani acacak kadar takim var ama kimselere vermiyorum ablam ister dur ben sana yenisini alayim derim ama benimkini vermem...ayyy cok kötü bi huy Allahaffetsinbeni....
ay ne güldüm bunu okuyunca :KK48: Aklıma ilk gelen Ada kç beden giyiyor acaba, seni soymaya geleceğim :KK70:

hadi hayal kuralım.bize bi kamp tertip etmişler.hem termal hem deniz kenarı.çocuklar için bakıcı var.

uzanmışım kumsala güneş damlar içime kurmuş dudaklarımda unutulmuş bir beste,kapılmışım rüzgara savrulup gidiyorum şimdi çokkkkk uzaklarımda nafile telaşlarım hayatttannnnn çalıyorummmmmmm...

hadi hayal kuralım.bize bi kamp tertip etmişler.hem termal hem deniz kenarı.çocuklar için bakıcı var.

uzanmışım kumsala güneş damlar içime kurmuş dudaklarımda unutulmuş bir beste,kapılmışım rüzgara savruluo gidiyorum şimdi çokkkkk uzaklarımda nafile telaşlarım hayatttannnnn çalıyorummmmmmm...
Ohhhh yüz üstü yatmışım, dinleniyorum.. ne olur accık sesssizlik.. :cool:

oh maaşallah keyfini çıkar 12 yattım 3 defa küçüğe iki defa büyüşe kalktım en sonunda hep beraber 6;20 gibi ayaktaydık
ufff ben ankaraya taşınacaktım çocuklara bi haftasonu sen bi haftasonu ben bakacaktık.

bir yandan yazıyorum bir yandanda bizim okullulara beslenme hazırlıyorum değişiklik olsun diye tavuk döner yapıyorum bende yerim ucundan
kutsal ablacım.o çocuklar inşallah senin kıymetini bilecekler.bilmesinler tepelerindeyim.

bende bende sabah 6 da içtim
birde ofise gelince içtim
dün gece 3:30 da yattım koltukt uyuya kalmışım

sabahta 6 da kalkttım kabus gibi bi gece geçiridm:olamaz::olamaz::olamaz:
bugün 4 leirm kahveyi

uzanmışım kumsala güneş damlar içime kurmuş dudaklarımda unutulmuş bir beste,kapılmışım rüzgara savrulup gidiyorum şimdi çokkkkk uzaklarımda nafile telaşlarım hayatttannnnn çalıyorummmmmmm...

doktorum senin tatilin gelmiş

Back
X