• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kedibochi Kedibochi , Ahu060812 Ahu060812 afiyet şeker olsun kahveleriniz bayanlar.bende bi kazan filtre kahve içtim kafam kıyak.
pamukskr pamukskr ay bende dün okadar çok yoruldum ki,yataga yattım aklıma düştü bi magnezyum içsem gevserim diye ama kalkıp alamadım o ara dalmişim bi uyandım sabah olmuş.hiç kıpırdamadan uyumuşum.
ay aynısı bana da oldu ama su ile ilgili. Susaya susaya uyumuşum. Bi kalkıp su içemedim.
Üç saat yol aldım geldim istanbula, çok yoruldum. Sabah zor kalkıp işe geldim :deli:

hadi hayal kuralım.bize bi kamp tertip etmişler.hem termal hem deniz kenarı.çocuklar için bakıcı var.

uzanmışım kumsala güneş damlar içime kurmuş dudaklarımda unutulmuş bir beste,kapılmışım rüzgara savrulup gidiyorum şimdi çokkkkk uzaklarımda nafile telaşlarım hayatttannnnn çalıyorummmmmmm...
Keşke keşkeeee diyet menüsü yer
sakın ha adım çıkmış zatennn:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
kız seninde işin zor hahah

hadi hayal kuralım.bize bi kamp tertip etmişler.hem termal hem deniz kenarı.çocuklar için bakıcı var.

uzanmışım kumsala güneş damlar içime kurmuş dudaklarımda unutulmuş bir beste,kapılmışım rüzgara savrulup gidiyorum şimdi çokkkkk uzaklarımda nafile telaşlarım hayatttannnnn çalıyorummmmmmm...
Ya kızlar şu sırtıma güneş yağını bi süründe ecik daha yanam haha:KK70::KK70:

Günaydın verom:KK54:
bugün erkenden başladm suya canım.
Ilık limonlu suyu her gün içerdim bugün içmeidm. form çayı içtim yerine.
biraz hareket var, ses var en azından :KK70:
umarım işe yarar En Büyük TÜRKİYE
Ömercik nasıl ?
Ecem 12 de uyudu 07.45 te kalktı.
Şimdi de uykuya yattı yine. GEce zırt vırt uyandı tabi zilloşum :anne:
Ay paso düşüyor ama vero, kenarlardan tutunup kalkıyor inemeyince düşüyor. poff :KK12:

öyle umuyorum begocum.
günlerdir şişkinim karnım koccaman oldu.
gıı yoksa.. :anneadayı:amanınn yok bee. sanmam :deli:
maydonoz da içmiyim canım valla kötü bişi olmicanı bilsem içerdim.
bu seferde tansiyonum filan düşmesin :KK53:

Olleyy !
bak buna çok sevindim.:halay::halay::halay:
Ben de vero gibi terkedilmiş hissettim kendimi :eek:
Valla ben yeni geldim takıma ama, eksikliği çok belli oluyor. Mümkünse öğleden önce gelse, gerçi 12 olmuş saat de =)

Son düzenleme:
Back
X