• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bebetom bebetom canım seninle tipimiz tam zıd.oyüzden bu konuda hiç araştırmadım.belki kaptaniçem Ausencia Ausencia yardımcı olur o da üst bedenden şikayetçiydi.
aynen benimde bel ince basen bacak kalın canım senin gibi

Osmaniyeliler bana kızmasın ama hic guzel bir sehir degil ..evet iklim guzel iliman...zorla bi tane cocuk icin park bulduk...boyle yakinda ailece oturabilecegin cay bahceleri yok...zaten osmaniyenin kendi halkida bunlardan sikayetci a sosyal bir yer...

Biz 6 aydir falan bu sehirdeyiz sirf malatyaya yakin olsun diye yazdik geldik...daha onceki yerimiz dogunun en ucrasi köşesi Igdirdaydik...igdir osmaniyeden daha sosyal bi sehir. Igdirda hic sıkılmazdik kizimla kışın oyun evleri vardi oraya giderdik burada hicbisey yok...Yani maalesef burayi gelistirememisler....

canım sana katılıyorummm yıllardır il ama evler bile yeni yapılıyor, üniversite geldikten sonra gelişmeye başlayan bir bölge oldu açıkçası... avm yapıldı o bile bir katkı sağlamadı.. ama avm nin arkası ve devlet bahçelide güzel cafeler var ben 3 4 senedir gitmiyordum geçtiğimiz kurban gittim çok şaşırdım bayaa değişmiş o aradaki farkı inan hissedebiliyorsunn...

iklimini yazın yaşamadın sanırım ben bi kere hastanelik oldum o sıcaktan bir daha da yaza gitmedim.. sosyal olmamasının sebebi bence insanından da kaynaklanıyor... herkes evlerinde öyle bir kültürleri oluşmamış... tek katlı evlerden yeni yeni apaartmana geçen bir bölge düşünn.. gelişmek için bir atak da yok... cerrah vali olunca biraz fıstık falan çıkardılar... aslında yemekleri, şalgamı çok lezzetlidir fakat tanıtım yok...

SPOR ÇETELESİ 11.HAFTA
Ausencia Ausencia ?
@Ahu06081215+10+0
kelebekolacam kelebekolacam 0+0+0
@fatmanurkaya10+15+15
@DelyDoly10+10+0
ada81 ada81 ?+15+20
@arselka15+10+?
@begum7520+15+0
@tuba52?+10+10
@masumm0+10+?
cydnz_1 cydnz_1 ?+15+25
@Dilekiyi ?+15+10
pamukskr pamukskr 0+0+15
mimu88 mimu88 ?

Evettt gecikmeli spor listemiz karşınızda
? Olan yerleri bilmiyorum eğer o günlerde sporunuz varsa söyleyin. Yoksa sıfır olarak devam edeceğim

Pamuk ve Mimu sizleri yeniden listeye aldım lütfen sporunuzu listenizde eksik etmeyin :KK66: :KK68: :KK68:

canım cuma : 60 dk
cumartesi : 80 dk
pazar: 150 dk

zor muş bu ayran aşı canım başka şeyler yemek istiyor heryanım ağrıyor haisizim
dayım gelecek trabzondan yarın cevizli köme getirir bana her gelişinde anam nasıl dayanacam.
bu süre şu detoks bitince normal takılacam ya kapuska kereviz karnabahar bile mutlu ediyor beni tek
çeşit tahammül sınırlarımı zorluyor ve yıpranıyorum :cry:

Back
X