- 29 Mayıs 2010
- 31.285
- 84.628
- 1.123
Dogruya dogru simdikaç dayak yiycennnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogruya dogru simdikaç dayak yiycennnn![]()
Allah razı olsun kuzum ♡♡ inşaAllah tatlım inşaAllah olurDuaları seninle canım Inşallah olacak Allahın izniyle RABBİM yardımcın olsun
Selam.canım ortimSelam ortim napiyon ya özledim seni
Osmaniyeliler bana kızmasın ama hic guzel bir sehir degil ..evet iklim guzel iliman...zorla bi tane cocuk icin park bulduk...boyle yakinda ailece oturabilecegin cay bahceleri yok...zaten osmaniyenin kendi halkida bunlardan sikayetci a sosyal bir yer...
Biz 6 aydir falan bu sehirdeyiz sirf malatyaya yakin olsun diye yazdik geldik...daha onceki yerimiz dogunun en ucrasi köşesi Igdirdaydik...igdir osmaniyeden daha sosyal bi sehir. Igdirda hic sıkılmazdik kizimla kışın oyun evleri vardi oraya giderdik burada hicbisey yok...Yani maalesef burayi gelistirememisler....
SPOR ÇETELESİ 11.HAFTA
Ausencia ?
@Ahu06081215+10+0
kelebekolacam 0+0+0
@fatmanurkaya10+15+15
@DelyDoly10+10+0
ada81 ?+15+20
@arselka15+10+?
@begum7520+15+0
@tuba52?+10+10
@masumm0+10+?
cydnz_1 ?+15+25
@Dilekiyi ?+15+10
pamukskr 0+0+15
mimu88 ?
Evettt gecikmeli spor listemiz karşınızda
? Olan yerleri bilmiyorum eğer o günlerde sporunuz varsa söyleyin. Yoksa sıfır olarak devam edeceğim
Pamuk ve Mimu sizleri yeniden listeye aldım lütfen sporunuzu listenizde eksik etmeyin![]()
![]()
![]()
Bende yulaf ezmesi var.Yulaf kepeğini daha önce almıştım midemi bulandırmıştı, uzun zaman yiyemedim. Şimdi tekrar çok hoşuma gidiyor yulaf kepekli tarçınlı yoğurt
Kepek dediğime bakma ezmesi olacak. Beynim 'error' veriyor buaralarBende yulaf ezmesi var.
İçim kurudu,.1.çorba koyayim dedim.2.kasikla
Geçmişe dönsem kaybolurum bence
Şöyleee ortaya kocaman bir selam vereyim önce![]()
Pazartesi sendromu olan varsa itina ile el atılır![]()
Geçmişe dönsem kaybolurum bence
Şöyleee ortaya kocaman bir selam vereyim önce![]()
Pazartesi sendromu olan varsa itina ile el atılır![]()
ay kim gelmişşşşş
özledik özledik![]()