• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım geçen mesajda kafam bir dünya idi .
Tabloda adın olmadığı için etiketlememişim ,
Tabloya girmek için yaş,boy,hedef kilo ,başlangıç kilo , geçen cuma kilo yazar mısın bana ?:KK68:
Müsait olduğumda güncelleyeceğim tabloyu , geçen haftada kalmış herkes :confused:

Hemen yazıyım kaptanım

32/163/60 hedef
10.02.2017 - 77
24.02.2017 - 76

kaptanım görünce bi şaştım zaten pazar günü boşluk bulup çıktımdı yürüyüşe
kaçırmamış hemencecik yakalamışsın bravoooo
:cool:
Öğlen de iş çıktı, yürüyüşe çıkamadım. Bu arada tartım geldi :rolleyes: Öğlen diyetisyen müsait olursa inip hem onda hem tartıda aynı anda tartılıp farkı almak istiyorum. Farkı bilirsem bundan sonra evde tartılmak istiyoprum. Daha rahat olacak. Ayda bir de diyetisyen tartısına çıkmak istiyorum, yağ ölçümü vs için.:KK37:
Rabbim hiiiiiççç artı göstermesin inşaaalllllaaahhh
hahahaha beni de bi okuyun anacımm :KK70:

cuma akşamı zabaha kadar dens :KK70: cumartesi pazar full yürüyüş hali... hala bacajlarım ağrıyor..

hahahha bütün takım osmaniyeliymiş :KK70: yaşasın yer fıstıkları :KK70:
Gııızzz spor yaz anlamam ben öylee sıfırı başarım :duduk:
doktor olan ahu değilmiydi :confused::KK70::KK70::KK70:
Bu sene girecem lan ygs ye olacam doktor vuracam kıtbacı vuracam kırbacı ayyy yanlış replik vuracam iğneyi vuracam iğneyi :70: :70:
Koştura koştura kızımı anaokulunda almaya gittim bide geldiğimde ne görüyüm oğlum kalan döneri mideye indirmiş ben dünkü çorbaya talim
:70: :70: hayaller döner hayatlar çorba
benim bebede 9 aylik ama ahununkilerden farkli değil.
Pcye zaten izin vermiyor teli de elimden aliyor.
Vah.halim.vah :p
:70: :70:
Geçmişe dönsem kaybolurum bence:confused:

Şöyleee ortaya kocaman bir selam vereyim önce :KK200:

Pazartesi sendromu olan varsa itina ile el atılır :KK15:

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Sayfalara gömülmeden selam vereyim dedim pamuğum :KK15:

Ahu sopa çıkardı mı menülere :KK70:
Annnnaaaammm kim gelmiş amanda aman benim tatlı bosss bıdıkkkk bosss severim seni bosss sakin ol şöyle bi koltuğa otur hah oturdun mu ciciii ciciiii
Tartıldım daaa ben artıyım artııı :eek:
:70: :70:

O zaman kaldığın yerden devam et, geçmişi boşver:süslü:
Gitti kaptanım bugün bir onceki cuma günkü kilomdayim bu iyi bişey değil biliyorum ama kötü de değil, çünkü bugün wc yok yarın daha iyi olcak eminim:KK9:

Bence iyi bir şey ... kayıp sadece 1 hafta ... uzun sürmemesi :super::super::super:

Balon modda siskin 1.haftadır sabit tartiyla.cebelesen
Saf procu geeeldii aaaaaniiiimmm:mad:

Oooo saf pro :super: bi bu kalmıştı :KK70: şişlik neden canım ? Regl mi geliyor , ödem mi ? sebebsiz mi ?

şimdiye kadar yağ hücrelerinin basit hücreler oldugu anlatırlırdı ama son yapılan araştırmalarda yanlış hatırlamıyorsam bi 18 kadar hormon salgıladıgı tesbit edilmiş.yani yağ azaldıkça hormonal sistem etkilenip reglde etkilenmesi olagan bi durum.

İşte bilimsel açıklama .
ayyy kilo verdim regl min ağrıları dindi kızzz 'ın tabibcesi :KK70:

Selamlar

Dün misafirim vardıı sabahta onla evden çıktım şimdi kurstan güne geçiyorum :KK45:

Gün menüsüne dikkat :KK66:

:KK200::KK200::KK200::KK200:kimler gelmişşşşşşşşşşşş:KK200::KK200::KK200:@Ausencia

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Hmmmm bir masummm gördüm sanki :cool: sende durumlar ne bakayım :KK69::KK69:

Bence iyi bir şey ... kayıp sadece 1 hafta ... uzun sürmemesi :super::super::super:

Oooo saf pro :super: bi bu kalmıştı :KK70: şişlik neden canım ? Regl mi geliyor , ödem mi ? sebebsiz mi ?

İşte bilimsel açıklama .
ayyy kilo verdim regl min ağrıları dindi kızzz 'ın tabibcesi :KK70:

Gün menüsüne dikkat :KK66:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Hmmmm bir masummm gördüm sanki :cool: sende durumlar ne bakayım :KK69::KK69:

iç güveysinden halliceeee :KK17::KK17:

Hemen yazıyım kaptanım

32/163/60 hedef
10.02.2017 - 77
24.02.2017 - 76

Tamam canım akşam mutlaka eklemiş olurum :KK15: boydaşmışız

:cool:

Rabbim hiiiiiççç artı göstermesin inşaaalllllaaahhh

Gııızzz spor yaz anlamam ben öylee sıfırı başarım :duduk:

Bu sene girecem lan ygs ye olacam doktor vuracam kıtbacı vuracam kırbacı ayyy yanlış replik vuracam iğneyi vuracam iğneyi :KK70: :KK70:

:KK70: :KK70: hayaller döner hayatlar çorba

:KK70: :KK70:

Annnnaaaammm kim gelmiş amanda aman benim tatlı bosss bıdıkkkk bosss severim seni bosss sakin ol şöyle bi koltuğa otur hah oturdun mu ciciii ciciiii
Tartıldım daaa ben artıyım artııı :eek:
:KK70: :KK70:

Heee hasretime dayanamayıp yemeğe verdin kendini di miiii :cool::cool:

79 u sıkı tut çabuk kaçar dedik sana , tut yakasından paçasından daha 4 gün var :KK52:

ay dün o kapuskayı yemeye doyamadım hala canım çekiyor eskiden yüzüne bakmazdım böyle iştahlı yemek uzun zamandır yememiştimmm delirdim gerçekten yerken zevke geldim :KK70:

Benimde bu öğle bir kereviz yiyişim varmış , eşim diyor kereviz kereviz olalı böyle aşk görmemiştir .:KK19:

iç güveysinden halliceeee :KK17::KK17:

Halliceeee iyidir ya :cool: kaçamak yok , stres yok ...kaçamak var , stres var :KK51:

ne olur benide al yanına götür gittiğin yerlere misafirlerine yardım ederim.1 hafta sosyal ev hanımı olmak istiyorummmmm istiyorummmmmmmm.aynalarada gülümsemekkkkkk gezip tozmak istiyorummmmmm.
Bende gelem bende sana yardım ederim hahah ;))

Ausencia Ausencia kaptanım benim artı da regli ye 4 gün kaldı ondan bide dün haşlama et yedim ondan diye düşünüyorum haftasonu elim başıma değmediği için menüleri aplalarım yorumladı :KK15:

Et seni şişiriyor evet , daha çok gün var ..geçer gider...

Ablalara teşekkür , aebeni tahmin ediyorum da , diğerleri kimse :KK15:

şimdiye kadar yağ hücrelerinin basit hücreler oldugu anlatırlırdı ama son yapılan araştırmalarda yanlış hatırlamıyorsam bi 18 kadar hormon salgıladıgı tesbit edilmiş.yani yağ azaldıkça hormonal sistem etkilenip reglde etkilenmesi olagan bi durum.
doğrudur.. Ben zayıfladığımdan beri 17. güne regl oluyorum. Eskiden 23 günde bir idi ;)

Et seni şişiriyor evet , daha çok gün var ..geçer gider...

Ablalara teşekkür , aebeni tahmin ediyorum da , diğerleri kimse :KK15:
Hoşgeldin Ausum :KK15:
ben de bugün bakabildim biri dersaadet aplaydı :-) Yorumlar yapmış menülerimize:KK48:

Huhuuu cok sükür spora start verdimmm.

Simdi bir soru ? Elimde ebru sallinin 21 günde yaglarinizdan kurtulun ( göbek ve basen cd side var ) cd si mevcut.Ne dersiniz sizce bu kiloyla yapilir mi?

Ben bu ablayı takip etmeye karar verdim .

Mumu :KK28::KK28:

Bence ideal zaman , başla .:super:

Back
X