• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ah ah Adacım aynı şeyleri bende yaşadım 56 le hamile kaldım 68 doğuma gittim eve geldim 58 olmuşum gören senmi doğurdun diyodu tabi sutum yok diye 2 sene kurtulamadim kv dilinden bende süt olsun diye yiye yiye oldum 76 sonrada verebilmek ne mümkün şimdiki kafam olsa takmazdim hiç kimseyi
Aman bunlar hep ayni sekerim ;))

Benim de sütüm çok gelmedi ... Zamanla çoğalmadı da .. ne deniysem olmadı .
Çok üzüldüm ..
Laflar sözler ... karışmalar ... aaa ben mi açardım karşı duvara fışkırırdılar ...

Bi annenin milletin çenesi ile uğraştığı cinnet evreleri....

Süt ...
Bez bırakma olayı...
Zayıf çocuk ...

Ayyyy bak yazarken fenalık geldi içime içime :))

Ya kaptanım bugün yine yedim bişeyler 10 gundur resmen aç gezdim hic yemek yiyemiyodum ne yesem midem bulanıyodu benim canim birşeye sıkılsın hemen mideme vuruyor malesef o yüzdende metobolizmam yavaşladı galiba

Üzgün ... stresli iken bende yiyemem . Mideme vurur .

Ama sen boşa stres yapıyorsun ... güzel olacak sonuçların :KK200:

Çok üzüldüm ..
Laflar sözler ... karışmalar ... aaa ben mi açardım karşı duvara fışkırırdılar ...

Süt ...
Bez bırakma olayı...
Zayıf çocuk ...

:KK70::KK70::KK70:

Çok üzüldüm ..

Süt ...
Bez bırakma olayı...
Zayıf çocuk ...

Ayy hic sormayin ben artik sunu demeye basladim insanlara siz soruyormusunuz ben begeniyormuyum sizin beslediginiz baktiginiz çocuğa ben yorum yapmiyorsam sizde yapmayin diyorum ;)))

Hem diyosun artıyım . Hem yine et ... 3 gün eti unut şekerim .
Et seni şişirmese bence gayet güzel menü .
Spor :KK9:
Kaptan Eti özel yemedim lakin çok severim eti.dün haşladığımın çoğu kalınca baktım bana patlayacak hepsini kemiklerinden ayırıp çorba yaptım onu ayıklarkende ne yediysem o.yaptığım çorbadan hiç içmedim
onlarda kavanoza
kurtuldum...
hayaller 5 hayatlar 3 ;)

Sekercikiz Sekercikiz ortim menum güzel ama aksami atlamissin.
...
Süt konusunda benim kv bisi diemedi ama başka konularda laf sokmalari var.
Esimin ilk.benim ikinci.evliliğim.
Ayrica yas.farkimiz.da.var malum..
Bana sanki kaptin fıstık gibi çocuğu modunda dokunduruyor.
Bastan hic istemediler,.hatta.esimin.kararini.veto.ettiler ama su an aramiz iyi Şükür.
Yinede şu dokumdurmalar ne zaman patlar Iste onu bilmiyorum.,

Oh hatunlar kaynatmışsınız menüleri :) bende bırakayım menümü buralara

Sabah: cranberries ve su

Kahvaltı 3 wasa lor peyniri salatalık zeytin

Ara:1ayva

Öğlen hamsi ızgara salata 1 dlm Mısır ekmeği

Akşam 1 bardak turşu suyu full acılı 2 minik kornişon 2 fasülye

Sonrasında 1 ceviz bi kaçtane badem

3 lt su çay ve şimdi açlık otumu içiyorum

Kizceler merhaba..

Bugun dokuluyorum resmen hafif sogukalginligi regl üstüne vertigom..sersem gibiyim..

08:00 muz 1 cb süt

13:00 semizotu yogurt.2 misir pirinc patlagi

15:00 10 badem 2 gunkurusu

17:00 2 pirinc patlagi elma

19:00 1 dl diyet ekmek 2 ck bal.2 dl peynir.4 zeytin
(saat 8 de yazmaya basladigim mesaji simdi tamamlayabildim. Islerim simdi bitti iyiyim biraz daha şükür)

Dun biraz eksi gosteren tarti bugun artida..omrumun yarisini 74-75 kilo arasi gecirdim burada takilmayi bekliyordum .eninde sonunda kiracagim bunu ama umarim uzun sürmez.

Aman güzelim dikkat et kendine sen yinede temkinli ol hep ne olur ne olmaz korkarım ben böyle insanlardan allah kurtarmış resmen rabbim sanada güzel kaderler yazsin insallah tatlim
Amin :dua: bi tamamen kurtulsam şükür namazı kılacağım. Bu aralar temkinli hareket ediyoruz işte Rabbim kurtarsın

littlecoffeedoc littlecoffeedoc ben ne psikopatlar gördüm kız yurdunda.hepsi bıraktı sadece tehditleriyle havlamaları ile kaldılar ama ne tehditler evini ararım kapında bağırırım abine babana benden çocuk aldırdı derim ....daha neler neler.... hepsi bıraktı sadece sabır ve kuru gürültüye pabuç bırakmayın korkma bişey yapamaz :KK66: Rabbim tez zamanda kurtarsın
Benimkinden de fenaymış onlar. Bu bizim öküzcanın derdi zaten egosu. Belki egosunu tatmin edecek zavallı ezik bi kız bulursa beni aramaz bile. Allah yardımcım olsun kurtarsın inş

Kizceler merhaba..

Bugun dokuluyorum resmen hafif sogukalginligi regl üstüne vertigom..sersem gibiyim..

08:00 muz 1 cb süt

13:00 semizotu yogurt.2 misir pirinc patlagi

15:00 10 badem 2 gunkurusu

17:00 2 pirinc patlagi elma

19:00 1 dl diyet ekmek 2 ck bal.2 dl peynir.4 zeytin
(saat 8 de yazmaya basladigim mesaji simdi tamamlayabildim. Islerim simdi bitti iyiyim biraz daha şükür)

Dun biraz eksi gosteren tarti bugun artida..omrumun yarisini 74-75 kilo arasi gecirdim burada takilmayi bekliyordum .eninde sonunda kiracagim bunu ama umarim uzun sürmez.

Bende öyle ya 75-74 sıkıntı bende de bi 72 ye ulaşsam varya bir daha görmek istemiyorum o rakamları. Bi kere Ramazan da 71 oldum sonrasında tatil hoop 75 uğraş didin kitlendim o rakamda

Oh hatunlar kaynatmışsınız menüleri :) bende bırakayım menümü buralara

Sabah: cranberries ve su

Kahvaltı 3 wasa lor peyniri salatalık zeytin

Ara:1ayva

Öğlen hamsi ızgara salata 1 dlm Mısır ekmeği

Akşam 1 bardak turşu suyu full acılı 2 minik kornişon 2 fasülye

Sonrasında 1 ceviz bi kaçtane badem

3 lt su çay ve şimdi açlık otumu içiyorum
Turşular ödem yapabilir bak aklıma geldi :) menü güzel beğendim ortim bu hafta gümbür gümbür gelecez

Back
X