• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın hayırlı sabahlar güzeller
Geçmiş bitti ödevimi yaptım
Dün sabah buralarda takılırken annem geldi birlikte bi akrabamızın gelin görmesine gittik
Gelince abim yengem annem bizde ama benim aklım hep burda neyse
Akşam derslerine yard olduğum öğrencime ordan tekrar anneme bu kadar ayrı kalınca oğluşla ilgilenme ve onu uyuturken uyıyakalmam yaşandı
Hepimize güzel bir gün diliyorum

geçmiş olsun örtmenim,diş işi zor ama yememekte sana fayda,iyi yönüyle düşün,avantaja çevir

masum menün çok güzel afiyet olsun
akşamki yoğurduna varsa,chia (daha çok tuttuğu için) yada yulaf ezmeside(bağırsakalr için) ekleyebilirsin

chia ben sevmiyorum yemedim ama görüntüsü kötü geliyor bana
yulaf ezmem de yokk , yemekhanede varsa katarımm

Sekercikiz Sekercikiz ortim menum güzel ama aksami atlamissin.
...
Süt konusunda benim kv bisi diemedi ama başka konularda laf sokmalari var.
Esimin ilk.benim ikinci.evliliğim.
Ayrica yas.farkimiz.da.var malum..
Bana sanki kaptin fıstık gibi çocuğu modunda dokunduruyor.
Bastan hic istemediler,.hatta.esimin.kararini.veto.ettiler ama su an aramiz iyi Şükür.
Yinede şu dokumdurmalar ne zaman patlar Iste onu bilmiyorum.,
Canım normalde hicbirsey yemiyodum yine yemeye başladım aman boşver kuzum ya o laf sokmalar hiç bitmez ne yaparsan yap begendiremezsin kendini hiç kimseye o yüzden sende takma

Aminnn bitanem Amiin ♡♡

Canim 6 Mart test günümüz :dua:

Gönlümüz dualar ımız seninle

Sabah ilik limonlu su
Öğle 13.00
1 buçuk haslamà yumurta
4 5 dilim beyaz . 2 parça telli kaşar peynir . 1 yemek kaşığı lor.
Salata
2 yeşil 2 siyah zeytin.
1 lokma ekmek ucu (citirdi ) :KK43:
Ara 1 kayısı kuruşu çay

Akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt salata
1 yemek kaşığı belki daha az.pirinç Pilavı :KK66:
Su 3lt olur.
Spor yok
Çay saati canım çok tatlı istioooo incir 2 tane 3 de kayısı yerimm yarım gofret yesem nolur kiiii. Zaten eksi çıkmışim bugün .
Antepia27 Antepia27 Ausencia Ausencia

Canımmm geçmiş olsun dişcideymişsim

Ausencia Ausencia @Ahu060812 @Dilekiyi
Suyum 2 lt oldu. Buçuğu da olur yatana kadar
Spor: 1 mile leslie, 30 dk tempolu yürüyüş

Canımmm 1mil bile olsa sporla uğraşman süper

Fatmanur la bu hafta ekstra ikili kapışmanız varmışşş daktırımmm :cool:
Gözüm üzerinizde .

Antepia27 Antepia27 doktoruma meydan okuyorsunnn di mi ?

Bekliyorum sabirla

Canım Doktorum sana dün yazacaktım fırsat olmadı senim gibi sporunda katılımında menüsünde istikrarlı biriyle kapışmak kolay değil o_Ohemen 3günle olmaz cumafan cumaya olsun kafamı sporumu :spor:atışmalarımı sataşmalarımı tüm gıcıklıklarımla :KK53:gelmem seni bir toz bulutunun içinde bırakarak yenmel:KK55:gerek

Oh hatunlar kaynatmışsınız menüleri :) bende bırakayım menümü buralara

Sabah: cranberries ve su

Kahvaltı 3 wasa lor peyniri salatalık zeytin

Ara:1ayva

Öğlen hamsi ızgara salata 1 dlm Mısır ekmeği

Akşam 1 bardak turşu suyu full acılı 2 minik kornişon 2 fasülye

Sonrasında 1 ceviz bi kaçtane badem

3 lt su çay ve şimdi açlık otumu içiyorum

Akşam nasıl bir öğüm mimummm , bastın turşuyu bastınn turşuyu olmuş :confused:

Kizceler merhaba..

Bugun dokuluyorum resmen hafif sogukalginligi regl üstüne vertigom..sersem gibiyim..

08:00 muz 1 cb süt

13:00 semizotu yogurt.2 misir pirinc patlagi

15:00 10 badem 2 gunkurusu

17:00 2 pirinc patlagi elma

19:00 1 dl diyet ekmek 2 ck bal.2 dl peynir.4 zeytin
(saat 8 de yazmaya basladigim mesaji simdi tamamlayabildim. Islerim simdi bitti iyiyim biraz daha şükür)

Dun biraz eksi gosteren tarti bugun artida..omrumun yarisini 74-75 kilo arasi gecirdim burada takilmayi bekliyordum .eninde sonunda kiracagim bunu ama umarim uzun sürmez.

Day tatlım :KK68: hafta sonu menü yorumları , takım ablalığı için kocamaaaan :KK15:
Eşin döndü değil mi ?

74-74 i de kıracağız .... biz ondan daha inatçıyız :KK19:

Hangi diziyi izlion kapteniim. Ben biraz şu paramparca ya bakım diom yavrim paramparca edioyi zaten :-)
Aciktim ben....

The Walking Dead :ruh:

Ben öyle aile aşk entrika dizilerden hoşlanmam verom .

Kızım durmadan uyanıyor. 6 ayın içinde. Gündüz de uzun uyumuyor yarım saat ancak. Ama gece artık pilim bitiyor.

Devamlı emmek istiyor. Mastit olmuştum 2 hafta önce, sütüm azaldı. Bir de yara oluyor devamlı. Ve hangi kremi kullanırsam kullanayım. Tamamen geçemiyor. Eskiden rahat rahat emzirirdim, ne kolaymış. Şimdi acılı, ağrılı, bi de sütüm yetmiyor diye üzüntülü :KK43: ek gıda olarak sabahları yumurta sarısı, ekmek içi, peynir, pekmez karışımı vermeye başlıyorum. Öğlen yaptığım çorbalardan. Başka ne yapabilirim? Neden uzun uyuyamıyor. Fikri olan var mı :KK43:

Tatlım herkes yazmış , hepsi de doğru şeyler . 6 ay diş rahatsızlığı huysuzluğu da olabilir ... Süt yetiyor mu , doyuyor mu kısmı kilo takibinden ve bez doluluğundan anlaşılır zaten .

Hayırlı sabahlar
Dün akşam sohbete gelicem dedim, saat 9 gibi sızmışım, sabah zor uyandım. Güya niyetim biraz selam verip sonra accık spor yapmaktı. Uyku çok iyi geldi vucudum kırılıyordu hastalanıcam gibi, ama boynum tutulmuş, çok fena durumdayım. İnşallah geçer, en korktuğum şey sol tarafımın tutulması, çünkü haftalarca devam edebiliyor :KK43:

@Ausencia Bu sabah kıyafet free evde tartıldım 77.5 geldim, hemen iş yerine de gelince tartıldım. 76 kilo geldim.
Fark tam 1,5 kilo. Diyetisyenim de tartılmadan dedi, 1,5 fark çıkacak diye, genelde öyle oynuyormuş.

Tatlım ben not alıyorum ama bunu bana hatırlat ... Cuma +1.5 tartı farkı ekleyeceğiz bildirim listesine ...
Bu arada gözümden kaçmadı henüz 100 gr . gitmişşş :cool:

ortim @arselka

dünkü menüme ek akşam yediklerimi yazayım

akşam (19:00)
1 dilim pizza (avucum kadardı)
2 dilim furun patates
2 şinitsel tavuk

Son öğün (22:00)
yarım portakal

Dedim ama ben begüm ne yazarsam yazayım bir dlmcik yedim der diye :))) bu saatten sonra afiyet olsun demek düşer bana .

Ausencia Ausencia

Pazartesi Menüm

SABAH
bir yumurta
peynir
domates
roka

ÖĞLEN
5 ceviz
yoğurt
yarım portakal

AAKŞAM
tavuklu salata
yoğurt

2,5 lt su

HAFTAİÇİ elimden geldiğince ekmek yemeye çalışıyorum.

Bu az menüler işe yaramıyor bence betül ...çünkü bu beslenme ile 4 günde 100.gr gitmesi ..kıtlık alarmı demek ..
Akşam güzel ...hafif geçir ama öğle öğününde yemek ye .. Sebze yemeği ya da köfte vs ..

Ay İstanbulda olup bebişleri olanlar, arasıra betüş teyzesine gönderebilirsiniz, haftsonları mesela :KK48::KK48::KK48: Sevgiyle bebe bakılır :KK73:

7.5 olmaz mıııı :confused: yanında da 38 lik bonus :KK70:

oo yeni kıyafetler alınmış @aeben im güle güle kullanın her ikiniz de:KK66: Ben şimdi birşey almaya cesaret edemiyorum, özellikle yazlık. Zayıflayınca alırım deyu.. ama bir 42 beden kaban alacağım gelecek kışa hazırlık. Sıkıyorsa girme içine :KK70:

bir daha ki kışa 42 miiii ? 40 al sen onu ..sıkıysa girme :confused::confused:

günaydınnnn net çok sorunlu geçmiş okuyorum pat gidiyor
pes ettimmm burdan devam edeyim nasılsınız

Bende de sorun var ... sinir olup kapatasım geliyor , sayfalar birbirine karışıyor , beğen alıntı başka yerden çıkıyor , donuyor ...dünden beri böyle .Sadece kk da ama ...

Günaydın güzellikler

Dukan krep yaptım kendime :kk77:Eki Görüntüle 1959943

Afiyet olsun , bal şeker olmasın kuzu ...
Atıver bir dukan krep tarifi ...isteyen vardı geçmişte ...herkes nasiplensin :KK49:

Çok güzel görünüyor eline sağlık  ben de yeşilliği abarttım sanırım :KK70:

Yeşillik misssssss .
Bende sabahları bol tere maydanoz , isot ve limonla tüketiyorum ... erkenden çalışsın meta , yansın yağlar :halay:

Günaydıııınnnn ev ahalisi gitti kahvaltı yapıldı yataklar toplandı makineye çamaşır atıldı geçmiş okundu spor az sonraaa

Benimde küçük bu ara okula gitmek istemiyo her sabah dil döke döke götürüyorum bugün sen öğretmenine sor izin verirse gitmezsin dedim çocuk kapıda bişeyler söylemiş de...annem gelecekti...gitmiycektim.....babası he hee demiş sokmuş içeri Haberide yok konuşmamızdan tabii böyle olunca çok üzülüyorum ama evde olsa tv den telefon başından kalkmaz Burda çok güzel şeyler öğreniyorlar ama kıyamıyorum da bir yandan :KK43:

Allah yardımcın olsun zor durum

Güle güle kullanın anne kız :KK15:

Canım dün mü bugün mü

Geçmiş olsun Betüş her ne kadar tartı farkıda olsa yeniden 77 kere çıkmak kötü olmuş neyse yetişecem ben sana seni seçtim pikacıuuuu

Kuzum yaaaa ... sen bırakma evde ... dediğin gibi tv tablet telefon dan ne fayda ?
Yusufta dün bir arkadaşı ile olan yapmış , neymiş bugün okulda tiyatro var .. ona katılmayacaklarmışş ..Eeee dedim ne yapacaksınız ? Sınıfta oturur kitap okuruz , duy da inanma :confused: müzikal yazıyormuş , müzikalleri sevmiyormuş ..hey Allahım yaaaa ..tercihler , isyanlar :KK75:

pazartesi: @MuMu85
sabah :
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Kahve

Ogle :
Antakya kebabı
Haydari
3 dilim turp + havuç + mor lahana

Eve gelince 5 tane kuru kayısı

Spor 75 dk = 7.5 km @Ahu060812

Akşam:
yogurt
2 tane yulaf kepegi pogacasi

:super: senden de bir yulaf kepeği poğaça tarifi alalım ceydam :kk77:

Hastanedym kaplama yapılacak dişlerime. Ölçü falan aldılar .ay ne kotu bsimis bileydim gelmezdim :KK43: geçici dis takacaklar mis . Nasıl yemek yicem die dertleniodum ki sonra dedim :KK66: aman yemesem ne olcek :KK66:

:confused::confused::confused::confused::confused: geçici dişlere abur cubur yasak , yiyince yapışıyormuş geçici dişler damağa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

buün menüde
mercimek çorbası
kuru dolma (patlıcan,kabak,biber)
ve yogurt var

yarım kase çorba
2 mini dolma yerim dolmalar minik oluyor zaten
çorba kaşıgı kadar

akşamada
yogurt+iki hurmayeşil elma+tarçın+7 badem karışımı yiycem

Bu şekilde gayet güzel ... ama akşam kuru kuru kalıyor ...bence yeşillik yemelisin .

Betus.adres.ver.eceyi getiriyorum :-)

@masumm yeni saf prodan.ciktim.ya.pek zor.geldi. kh.diyeti simdi:KK22:
Accik kendimi hazirliyim.yapicam:ıslık:

Kahvaltiyi da.epey abarttim.kaptanim duymasin:ıslık:
Ece maşallah artirdi emmeyi, buda.beni iştah konusunda.zorluyor,,

Duydummmmmmmmm :cool:

Sağlıklı beslenmeni engellemez ki süt verme , senin canın abartmak istemiş bu sabah bence . O yüzden küstüm .

Öğlen ne yiyon:KK70:

Neden hepimiz dely nin öğlen ne yediğini yiyeceğini merak ediyoruz hep acaba :ıslık::ıslık::ıslık:

tüh ya, eski montignac grubundaki ablalar buradaydı o yüzden özellikle burayı istemiştim. peki yer ne zaman açılır?

Yani o konuda hiç bir vaat veremem :) liste dolu , izinli üyeler var , yeni üyeler var ...liste dışı da çok üye var devam eden ..
Yine ara ara gelip o ablalardan (aeben ve masumm) olduğunu düşündüm niçince :KK56: destek ve fikir alabilirsin .

günaydın güzeller
yoğun yoğun çalışıyorum.

Kolay gelsin canım , bu ara ekstra bir yoğunsunuz sanki .

Kızım durmadan uyanıyor. 6 ayın içinde. Gündüz de uzun uyumuyor yarım saat ancak. Ama gece artık pilim bitiyor.

Devamlı emmek istiyor. Mastit olmuştum 2 hafta önce, sütüm azaldı. Bir de yara oluyor devamlı. Ve hangi kremi kullanırsam kullanayım. Tamamen geçemiyor. Eskiden rahat rahat emzirirdim, ne kolaymış. Şimdi acılı, ağrılı, bi de sütüm yetmiyor diye üzüntülü :KK43: ek gıda olarak sabahları yumurta sarısı, ekmek içi, peynir, pekmez karışımı vermeye başlıyorum. Öğlen yaptığım çorbalardan. Başka ne yapabilirim? Neden uzun uyuyamıyor. Fikri olan var mı :KK43:
Canım o çocuğun yapısıyla alakalı malesef buyudukce duzelir diyolar ama benim oğlum 4 yaşına giricek hala aynı bebekken ilk iki sene uyumadan yaşadım resmen gündüz iyi doymayan çocuk akşam yatmaz diyodu benim doktorum belki seninki ondandır yoğurt mayalar günlük küçük kavanoza mesela artık 6 aylık yavaş yavaş ek gıdaları artir sütun yetmiyorsa patates havuç kabak püresi yapardım ben mesela

Günaydın hayırlı sabahlar güzeller
Geçmiş bitti ödevimi yaptım
Dün sabah buralarda takılırken annem geldi birlikte bi akrabamızın gelin görmesine gittik
Gelince abim yengem annem bizde ama benim aklım hep burda neyse
Akşam derslerine yard olduğum öğrencime ordan tekrar anneme bu kadar ayrı kalınca oğluşla ilgilenme ve onu uyuturken uyıyakalmam yaşandı
Hepimize güzel bir gün diliyorum

Fatma bence sen kelebekolacam kelebekolacam ile bu hafta yarışıyorsun ...yani ben öyle bakacağımmmm ... daha 3 var ...yaparsınnn sen .... 3 gün tutsan 1 kilo :halay: doktorum 500 ancak verir :63::63:

Bu arada dün menü yazmadın , biliyorsun Cuma uyarı alıyor menü yazılmayınca .

HİZMETTE sınır tanımıyoruz

:confused::confused::confused:
Avrupa yakası: Kazlıçeşme- Zeytinburnu
Anadolu yakası: Altunizade_ Üsküdar

Ahh altunizade ...7-12 yaş aralığım :)) ilk bir kız arkadaşımla tek başımıza mağaza gezmeye gittiğimiz yer Bağlarbaşındaki pasajdı ... duruyor mu hala acep ?
Hele o yıllar capitol açıldığında ..ah ahhh ...

siz yeterki isteyin :D her yere foto atıyorum zaten :D Ausencia Ausencia

yulaf kepeğinden poğaça:KK200:

tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
upload_2017-2-28_11-19-11.webp

Günaydıııınnnn ev ahalisi gitti kahvaltı yapıldı yataklar toplandı makineye çamaşır atıldı geçmiş okundu spor az sonraaa

Benimde küçük bu ara okula gitmek istemiyo her sabah dil döke döke götürüyorum bugün sen öğretmenine sor izin verirse gitmezsin dedim çocuk kapıda bişeyler söylemiş de...annem gelecekti...gitmiycektim.....babası he hee demiş sokmuş içeri Haberide yok konuşmamızdan tabii böyle olunca çok üzülüyorum ama evde olsa tv den telefon başından kalkmaz Burda çok güzel şeyler öğreniyorlar ama kıyamıyorum da bir yandan :KK43:

Allah yardımcın olsun zor durum

Güle güle kullanın anne kız :KK15:

Canım dün mü bugün mü

Geçmiş olsun Betüş her ne kadar tartı farkıda olsa yeniden 77 kere çıkmak kötü olmuş neyse yetişecem ben sana seni seçtim pikacıuuuu
ahu canım dün

Wuhuu afiyet olsun güzelim rica etsem tarif :KK66:
2-3 yk yulaf kepeği
1 yumurta
Tuz
Gözkararı süt (yağsız süt yazıyordu ama ben normal süt kullandım)
2 tane çıktı bu ölçüden. Fena değildi tadı da, arasıra ekmek yerine güzel olabilir

Biraz da toz ceviz kattım içine

siz yeterki isteyin :KK70: her yere foto atıyorum zaten :KK70: Ausencia Ausencia

yulaf kepeğinden poğaça:KK200:

tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984

:KK57::KK57::KK57:ne güzel görünüyor,olsada yesek :KK75:
afiyetler olsun:dondurma:

Gönlümüz dualar ımız seninle

Canımmm geçmiş olsun dişcideymişsim

Canımmm 1mil bile olsa sporla uğraşman süper

Canım Doktorum sana dün yazacaktım fırsat olmadı senim gibi sporunda katılımında menüsünde istikrarlı biriyle kapışmak kolay değil o_Ohemen 3günle olmaz cumafan cumaya olsun kafamı sporumu :spor:atışmalarımı sataşmalarımı tüm gıcıklıklarımla :KK53:gelmem seni bir toz bulutunun içinde bırakarak yenmel:KK55:gerek
Allah razı olsun Fatmacımmmm sağolasın ♡♡♡

Betus.adres.ver.eceyi getiriyorum :-)

Nare83 Nare83 yeni saf prodan.ciktim.ya.pek zor.geldi. kh.diyeti simdi:KK22:
Accik kendimi hazirliyim.yapicam:ıslık:

Kahvaltiyi da.epey abarttim.kaptanim duymasin:ıslık:
Ece maşallah artirdi emmeyi, buda.beni iştah konusunda.zorluyor,,

cnm zaten bence sürekli degilde
1 er haftalık yapıcak bir diyet
sen biraz normal eski şeryy menüleri yaz sonra
sonra yap 2 hafta sonra bence
üst üste çok agır olmasın

Merhabalar, ben de katılmak istiyorum.
ADINIZ:yasemin

YAŞINIZ: 27

BOYUNUZ: 169

KİLONUZ: 64

HEDEF KİLONUZ: 55

KİLO ALMA NEDENİNİZ: sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: şu anki durumumdan memnuniyetsizlik

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Çalışıyorum o yüzden günüm pek hareketli geçmiyor. Daha önce kk'de montignac diyeti yapmıştım 2 ayda 6 7 kilo vermiştim.

aaaa black hoş gedlin :KK25::KK25::KK25::KK25: diyecem @Ausencia bana gülecekkkkk :KK70::KK70:
nasılsın cnmmmmm
Kahvenin bitmiş o_O:silah:
Angaralılar kahvenizi nerelerden alıyorsunuz

ben jakopp içiyorum filtre ve çözülebilen kahvemi carfurede sürekli indirimd eoluyor ordan alıyorum
türk kahvemide ünal kuuyemite çektiriyorumm

:kahve::kahve::kahve::kahve:
Akşam nasıl bir öğüm mimummm , bastın turşuyu bastınn turşuyu olmuş :confused:
Day tatlım :KK68: hafta sonu menü yorumları , takım ablalığı için kocamaaaan :KK15:
Eşin döndü değil mi ?

74-74 i de kıracağız .... biz ondan daha inatçıyız :KK19:

The Walking Dead :ruh:

Ben öyle aile aşk entrika dizilerden hoşlanmam verom .

Tatlım herkes yazmış , hepsi de doğru şeyler . 6 ay diş rahatsızlığı huysuzluğu da olabilir ... Süt yetiyor mu , doyuyor mu kısmı kilo takibinden ve bez doluluğundan anlaşılır zaten .

Tatlım ben not alıyorum ama bunu bana hatırlat ... Cuma +1.5 tartı farkı ekleyeceğiz bildirim listesine ...
Bu arada gözümden kaçmadı henüz 100 gr . gitmişşş :cool:

Dedim ama ben begüm ne yazarsam yazayım bir dlmcik yedim der diye :))) bu saatten sonra afiyet olsun demek düşer bana .

Bu az menüler işe yaramıyor bence betül ...çünkü bu beslenme ile 4 günde 100.gr gitmesi ..kıtlık alarmı demek ..
Akşam güzel ...hafif geçir ama öğle öğününde yemek ye .. Sebze yemeği ya da köfte vs ..

7.5 olmaz mıııı :confused: yanında da 38 lik bonus :KK70:

bir daha ki kışa 42 miiii ? 40 al sen onu ..sıkıysa girme :confused::confused:

Bende de sorun var ... sinir olup kapatasım geliyor , sayfalar birbirine karışıyor , beğen alıntı başka yerden çıkıyor , donuyor ...dünden beri böyle .Sadece kk da ama ...

Afiyet olsun , bal şeker olmasın kuzu ...
Atıver bir dukan krep tarifi ...isteyen vardı geçmişte ...herkes nasiplensin :KK49:

Yeşillik misssssss .
Bende sabahları bol tere maydanoz , isot ve limonla tüketiyorum ... erkenden çalışsın meta , yansın yağlar :halay:

Kuzum yaaaa ... sen bırakma evde ... dediğin gibi tv tablet telefon dan ne fayda ?
Yusufta dün bir arkadaşı ile olan yapmış , neymiş bugün okulda tiyatro var .. ona katılmayacaklarmışş ..Eeee dedim ne yapacaksınız ? Sınıfta oturur kitap okuruz , duy da inanma :confused: müzikal yazıyormuş , müzikalleri sevmiyormuş ..hey Allahım yaaaa ..tercihler , isyanlar :KK75:

:super: senden de bir yulaf kepeği poğaça tarifi alalım ceydam :kk77:

:confused::confused::confused::confused::confused: geçici dişlere abur cubur yasak , yiyince yapışıyormuş geçici dişler damağa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu şekilde gayet güzel ... ama akşam kuru kuru kalıyor ...bence yeşillik yemelisin .

Duydummmmmmmmm :cool:

Sağlıklı beslenmeni engellemez ki süt verme , senin canın abartmak istemiş bu sabah bence . O yüzden küstüm .

Neden hepimiz dely nin öğlen ne yediğini yiyeceğini merak ediyoruz hep acaba :ıslık::ıslık::ıslık:

Yani o konuda hiç bir vaat veremem :) liste dolu , izinli üyeler var , yeni üyeler var ...liste dışı da çok üye var devam eden ..
Yine ara ara gelip o ablalardan (aeben ve masumm) olduğunu düşündüm niçince :KK56: destek ve fikir alabilirsin .

Kolay gelsin canım , bu ara ekstra bir yoğunsunuz sanki .

cnmmm akşam ara ögünümsü birşeyyy oldugu için
yarın ve perşembe gıtlık günü yapıcammm yeni diyet formülüm bu o_Oo_O:KK53::KK53:

Back
X