• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay ne çok güldüm..
...annem gelecekti...gitmiycektim.....
- he hee ... :KK4:

:KK70::KK70::KK70:

Kaç yaşında oğlun merak ettim.

ben de çok üzüldüm tekrardan 77 leri gördüm diye. Hatta hiç çıkartmasamıydım dedim şu tartı işini .. Ama sonra düşündüm de bir gün bu tartıda 72 görürsem bileceğim ki bir başka tartıda 70 kilo görünüyorum :confused::confused::confused:
Bu gitmek istemeyen 16 Nisan da 5 i dolduracak en küçük kızım oğlan 9 ü büyük kızımda 11 i dolduracak Allah izin verirse.ayy onlar büyüdükçe heyecanlanıyorum.33 yaşındayım arkadaşlarıma göre erken anne oldum ünv 4. Sınıfta doğurdum.kep attığımda 23 günlük kucağımdaydı şimdi bide kilo verince herkes beni kızımın ablası sanıyormuş okulda kızım hergün anlatıyo beni mest ediyo.şişmanken teyze görünümü.kilo ne kadar farkediyo yaa zayıflayalım gençleşelim...sen sadece çocuğun yaşını sormuştun demi:confused:
Kahvenin bitmiş o_O:silah:
Angaralılar kahvenizi nerelerden alıyorsunuz
Türk kahvesini taze taze kuruyemişçi den çektiriyorum filtre kahvemi büyük marketlerden alıyorum sen hangisini alıcan abla
chia ben sevmiyorum yemedim ama görüntüsü kötü geliyor bana
yulaf ezmem de yokk , yemekhanede varsa katarımm
kız chia tohumu bildiğin kivi çekirdeği gibi bişey ben çok sevdim çıt çıt yemesini denesen seversin...pireli yoğurt gibi görünse de sen onu kivi çekirdeği olarak düşün :70:

Hastanedym kaplama yapılacak dişlerime. Ölçü falan aldılar .ay ne kotu bsimis bileydim gelmezdim :KK43: geçici dis takacaklar mis . Nasıl yemek yicem die dertleniodum ki sonra dedim :KK66: aman yemesem ne olcek :KK66:
Geçmiş olsun canım. Bende geçen hafta gittim geçen yıl kanal tedavisi yapılmış olan dişim ağrıyor. Cerrahiye yönlendirdi gidemedim daha

Akşam nasıl bir öğüm mimummm , bastın turşuyu bastınn turşuyu olmuş :confused:

Day tatlım :KK68: hafta sonu menü yorumları , takım ablalığı için kocamaaaan :KK15:
Eşin döndü değil mi ?

74-74 i de kıracağız .... biz ondan daha inatçıyız :KK19:

The Walking Dead :ruh:

Ben öyle aile aşk entrika dizilerden hoşlanmam verom .

Tatlım herkes yazmış , hepsi de doğru şeyler . 6 ay diş rahatsızlığı huysuzluğu da olabilir ... Süt yetiyor mu , doyuyor mu kısmı kilo takibinden ve bez doluluğundan anlaşılır zaten .

Tatlım ben not alıyorum ama bunu bana hatırlat ... Cuma +1.5 tartı farkı ekleyeceğiz bildirim listesine ...
Bu arada gözümden kaçmadı henüz 100 gr . gitmişşş :cool:

Dedim ama ben begüm ne yazarsam yazayım bir dlmcik yedim der diye :))) bu saatten sonra afiyet olsun demek düşer bana .

Bu az menüler işe yaramıyor bence betül ...çünkü bu beslenme ile 4 günde 100.gr gitmesi ..kıtlık alarmı demek ..
Akşam güzel ...hafif geçir ama öğle öğününde yemek ye .. Sebze yemeği ya da köfte vs ..

7.5 olmaz mıııı :confused: yanında da 38 lik bonus :KK70:

bir daha ki kışa 42 miiii ? 40 al sen onu ..sıkıysa girme :confused::confused:

Bende de sorun var ... sinir olup kapatasım geliyor , sayfalar birbirine karışıyor , beğen alıntı başka yerden çıkıyor , donuyor ...dünden beri böyle .Sadece kk da ama ...

Afiyet olsun , bal şeker olmasın kuzu ...
Atıver bir dukan krep tarifi ...isteyen vardı geçmişte ...herkes nasiplensin :KK49:

Yeşillik misssssss .
Bende sabahları bol tere maydanoz , isot ve limonla tüketiyorum ... erkenden çalışsın meta , yansın yağlar :halay:

Kuzum yaaaa ... sen bırakma evde ... dediğin gibi tv tablet telefon dan ne fayda ?
Yusufta dün bir arkadaşı ile olan yapmış , neymiş bugün okulda tiyatro var .. ona katılmayacaklarmışş ..Eeee dedim ne yapacaksınız ? Sınıfta oturur kitap okuruz , duy da inanma :confused: müzikal yazıyormuş , müzikalleri sevmiyormuş ..hey Allahım yaaaa ..tercihler , isyanlar :KK75:

:super: senden de bir yulaf kepeği poğaça tarifi alalım ceydam :kk77:

:confused::confused::confused::confused::confused: geçici dişlere abur cubur yasak , yiyince yapışıyormuş geçici dişler damağa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu şekilde gayet güzel ... ama akşam kuru kuru kalıyor ...bence yeşillik yemelisin .

Duydummmmmmmmm :cool:

Sağlıklı beslenmeni engellemez ki süt verme , senin canın abartmak istemiş bu sabah bence . O yüzden küstüm .

Neden hepimiz dely nin öğlen ne yediğini yiyeceğini merak ediyoruz hep acaba :ıslık::ıslık::ıslık:

Yani o konuda hiç bir vaat veremem :) liste dolu , izinli üyeler var , yeni üyeler var ...liste dışı da çok üye var devam eden ..
Yine ara ara gelip o ablalardan (aeben ve masumm) olduğunu düşündüm niçince :KK56: destek ve fikir alabilirsin .

Kolay gelsin canım , bu ara ekstra bir yoğunsunuz sanki .

kaptanım 1 bardak karton bardak onun içinde de 2 kornişon 2 fasülye 2 pancar vardı suyu da ne kadar sığarsa çok azdı yanii.. tadımlık... ama acı acı çok severim yaaa

siz yeterki isteyin :KK70: her yere foto atıyorum zaten :KK70: @Ausencia

yulaf kepeğinden poğaça:KK200:

tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984

ayyy ben bunuuu akşam kesin net çılgınlar gibi yaparım harika gözüküyor harikaaaa

Bu gitmek istemeyen 16 Nisan da 5 i dolduracak en küçük kızım oğlan 9 ü büyük kızımda 11 i dolduracak Allah izin verirse.ayy onlar büyüdükçe heyecanlanıyorum.33 yaşındayım arkadaşlarıma göre erken anne oldum ünv 4. Sınıfta doğurdum.kep attığımda 23 günlük kucağımdaydı şimdi bide kilo verince herkes beni kızımın ablası sanıyormuş okulda kızım hergün anlatıyo beni mest ediyo.şişmanken teyze görünümü.kilo ne kadar farkediyo yaa zayıflayalım gençleşelim...sen sadece çocuğun yaşını sormuştun demi:confused:

Türk kahvesini taze taze kuruyemişçi den çektiriyorum filtre kahvemi büyük marketlerden alıyorum sen hangisini alıcan abla
kız chia tohumu bildiğin kivi çekirdeği gibi bişey ben çok sevdim çıt çıt yemesini denesen seversin...pireli yoğurt gibi görünse de sen onu kivi çekirdeği olarak düşün :KK70:

kız ahuu :KK74:yerim seni:dondurma: yazdıklarına bayıldım,bugün formundasın maşallah:KK60:

kaptanım 1 bardak karton bardak onun içinde de 2 kornişon 2 fasülye 2 pancar vardı suyu da ne kadar sığarsa çok azdı yanii.. tadımlık... ama acı acı çok severim yaaa

ayyy ben bunuuu akşam kesin net çılgınlar gibi yaparım harika gözüküyor harikaaaa
içine derotu , maydonoz falan da olabilir:KK200:
ben çok üşendim sade peynirli yaptım :KK53:

vorones vorones geçmiş olsun yavrum
Benim.de implantlarim vardi 2 tane yan yana, küçük kesici.disler mi oluyo ne
Kaplamasi düştü.
Gunlerdir.agzimda 2 vida geziyorum canavar.gibi:D
Yarına randevumuz.var, discimize gidip.yaptırılacak
1.de.köprü var rengi.berbat onuda yeniledim miii 32 disli yarış atiyim iiiii ihhihihi ( kisneyen smiley :D )
Neyseki ön dişlerim gayet güzel ve saglam.
Hafif.davsan disliyim ben.
Millet para.verip yaptiriyormus şükür bende allah vergisi :KK45:

Bu arada dun ki saf pro ve wc için yapılan operasyon.sonrasi cumaya göre.~ 300 gr.
78 i.yeniden.gorduk.şükür. 78,8 kg.

Ama benim ilk gordugume göre 400 gr.daha.vermem lazim, bu eksi.beni tatmin etmiyor ...
80~ 81 lerde.gezerken.simdi 78 bile mutlu.etmeye yetmiyor beni
Ilginc :63:

Kedibochi Kedibochi hep merak ediyordum ama soramıyordum demek eşinin ilk eşisin.türk standartlarında seni kabullenmeleri zaman alır.ön yargıları kırmak lazım.
Keşke soraydin canim .. Niye ki ?
Evet tse ye pek uymuyoruz :D
2 sene ugrastik olmadi.
Bizde gittik emrivaki evlendik.
Herkes mecbur kabullendi, ama tabi hala 1~2.gereksiz var.arizali,
Esimin en küçük abisi mesela benden 3.yas küçük olan, hala.bize.gelmez.
Davet ettik 2.kez, gelmediler. Ben de.1.kez.gitmistim.esimle.
Bir daha.da.gitmedim.
Sonra esimi.de pek.yollamadim cingar.cikarttim.
Sanki.34.yaşındaki koca adam çocuk bende onu bastan cikaran belalı duldum.
Kafalar, ahh o dumanlı kafalar :işsiz:
Valla biz mutluyuz, 1~2 catlak tipe gecit.yok :duduk:

İçine peynir koymadan, hamuruna dereotu maydanoz katıp da olabilir. İştaha geldik :KK70:
:D :D :D
yanıma 5 tane almıştım , 3 ünü kahvaltı da 2 sini saat 4-5 gibi yiyecektim amaaa sabah hepsini yedim :oops:

cydnz_1 cydnz_1 eline sağlık canim pogacalar harika görünüyor.
Dukan.da.ne cok seçenek oluyo aslinda izinli sinirlilardan
Masum tatlilardan bile yapardik.biz, eskiden.
aynen canım çok seçenek var aslında ama sınırlı izinliler biraz duraklamaya sebep oluyor diye pek kullanmıyorum .
sınırlı izinlilerden sadece peyniri sınırsızca tüketiyorum :D

Keşke soraydin canim .. Niye ki ?
Evet tse ye pek uymuyoruz :KK70:
2 sene ugrastik olmadi.
Bizde gittik emrivaki evlendik.
Herkes mecbur kabullendi, ama tabi hala 1~2.gereksiz var.arizali,
Esimin en küçük abisi mesela benden 3.yas küçük olan, hala.bize.gelmez.
Davet ettik 2.kez, gelmediler. Ben de.1.kez.gitmistim.esimle.
Bir daha.da.gitmedim.
Sonra esimi.de pek.yollamadim cingar.cikarttim.
Sanki.34.yaşındaki koca adam çocuk bende onu bastan cikaran belalı duldum.
Kafalar, ahh o dumanlı kafalar :işsiz:
Valla biz mutluyuz, 1~2 catlak tipe gecit.yok :duduk:
hep o türk filimlerinin etkisi hele o ferhunde yok mu ferhunde.sen bakma onlara.öyle emri vaki dedin ya
düğün oldu mu bak onuda merak ettim.

Bu az menüler işe yaramıyor bence betül ...çünkü bu beslenme ile 4 günde 100.gr gitmesi ..kıtlık alarmı demek ..
Akşam güzel ...hafif geçir ama öğle öğününde yemek ye .. Sebze yemeği ya da köfte vs ..
Tamam canım yarından itibaren öğlene getirip akşam yoğurtlanayım. Aslında korkum akşam da dayanamayıp yemek yemem.. O yuzden öğleni hafifi geçirip akşama yemek yiyeyim diye düşündüm. Sabah yumurta yediğimde ve öğlen ceviz, psikolojikmen tok hissediyorum kendimi :deli: Ama haklısın hem öğlen hem akşam et ebze salata yoğurt yemekten zarar gelmez... Akşam çok zor yedim salatayı, hiç canım istemedi ve sonra gece çok acıktım.

siz yeterki isteyin :KK70: her yere foto atıyorum zaten :KK70: @Ausencia

yulaf kepeğinden poğaça:KK200:

tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984
bu ne güzellik :confused::confused::confused:
Şimdi bu kilo aldırmıyor mu?:KK53::KK53::KK53:

Back
X