• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kedibochi Kedibochi
tse he ahaha güldürdün beni
valla benim çocukların sınıf ardaşı gelmişti annesi ile birikte
eşi ile arasında 10 küsür yaş fark var kadının ve eşinin ilk eşi
evlendikleirnde kadın 39 , eşi 28 miş:KK57::KK57:
çok şaşırmıştım benn ama bayaa mutlullar herşeyde normal

türk lere göre çok degişikkk:cool::cool:

:KK70: :KK70: :KK70:
yanıma 5 tane almıştım , 3 ünü kahvaltı da 2 sini saat 4-5 gibi yiyecektim amaaa sabah hepsini yedim :oops:

aynen canım çok seçenek var aslında ama sınırlı izinliler biraz duraklamaya sebep oluyor diye pek kullanmıyorum .
sınırlı izinlilerden sadece peyniri sınırsızca tüketiyorum :KK70:
Peyniri sınırsız yerdim,.haftasonu full izin :D
58.i.gorduydum,
Pek.sikiya gelemem.de :deli:

hep o türk filimlerinin etkisi hele o ferhunde yok mu ferhunde.sen bakma onlara.öyle emri vaki dedin ya
düğün oldu mu bak onuda merak ettim.
Hayati birilerinim.standardina.göre yasamayi.reddettim ben
:bicak:
Nikah oldu.sadece canim, düğün yapamadik :anneadayı:
:anneadayı:
Aslında istediler ama is.isten.gecince
:duduk:
Bura.avrupa olaydi :anneadayı: gelin.dert olmazdi düğünde
Ama.değil :deli:

benimde eşim benden 2 yaş küçük 2 yaşcık ablası var aramızda ay farkı var.nişanlıyız ablası demişki bana abla demesin .sanki bende abla demek için ölüyordum.en kötüsüde o.eşinin abla dediği biriyle aynı yaşta olmak.

Akşam nasıl bir öğüm mimummm , bastın turşuyu bastınn turşuyu olmuş :confused:

Day tatlım :KK68: hafta sonu menü yorumları , takım ablalığı için kocamaaaan :KK15:
Eşin döndü değil mi ?

74-74 i de kıracağız .... biz ondan daha inatçıyız :KK19:

The Walking Dead :ruh:

Ben öyle aile aşk entrika dizilerden hoşlanmam verom .

Tatlım herkes yazmış , hepsi de doğru şeyler . 6 ay diş rahatsızlığı huysuzluğu da olabilir ... Süt yetiyor mu , doyuyor mu kısmı kilo takibinden ve bez doluluğundan anlaşılır zaten .

Tatlım ben not alıyorum ama bunu bana hatırlat ... Cuma +1.5 tartı farkı ekleyeceğiz bildirim listesine ...
Bu arada gözümden kaçmadı henüz 100 gr . gitmişşş :cool:

Dedim ama ben begüm ne yazarsam yazayım bir dlmcik yedim der diye :))) bu saatten sonra afiyet olsun demek düşer bana .

Bu az menüler işe yaramıyor bence betül ...çünkü bu beslenme ile 4 günde 100.gr gitmesi ..kıtlık alarmı demek ..
Akşam güzel ...hafif geçir ama öğle öğününde yemek ye .. Sebze yemeği ya da köfte vs ..

7.5 olmaz mıııı :confused: yanında da 38 lik bonus :KK70:

bir daha ki kışa 42 miiii ? 40 al sen onu ..sıkıysa girme :confused::confused:

Bende de sorun var ... sinir olup kapatasım geliyor , sayfalar birbirine karışıyor , beğen alıntı başka yerden çıkıyor , donuyor ...dünden beri böyle .Sadece kk da ama ...

Afiyet olsun , bal şeker olmasın kuzu ...
Atıver bir dukan krep tarifi ...isteyen vardı geçmişte ...herkes nasiplensin :KK49:

Yeşillik misssssss .
Bende sabahları bol tere maydanoz , isot ve limonla tüketiyorum ... erkenden çalışsın meta , yansın yağlar :halay:

Kuzum yaaaa ... sen bırakma evde ... dediğin gibi tv tablet telefon dan ne fayda ?
Yusufta dün bir arkadaşı ile olan yapmış , neymiş bugün okulda tiyatro var .. ona katılmayacaklarmışş ..Eeee dedim ne yapacaksınız ? Sınıfta oturur kitap okuruz , duy da inanma :confused: müzikal yazıyormuş , müzikalleri sevmiyormuş ..hey Allahım yaaaa ..tercihler , isyanlar :KK75:

:super: senden de bir yulaf kepeği poğaça tarifi alalım ceydam :kk77:

:confused::confused::confused::confused::confused: geçici dişlere abur cubur yasak , yiyince yapışıyormuş geçici dişler damağa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu şekilde gayet güzel ... ama akşam kuru kuru kalıyor ...bence yeşillik yemelisin .

Duydummmmmmmmm :cool:

Sağlıklı beslenmeni engellemez ki süt verme , senin canın abartmak istemiş bu sabah bence . O yüzden küstüm .

Neden hepimiz dely nin öğlen ne yediğini yiyeceğini merak ediyoruz hep acaba :ıslık::ıslık::ıslık:

Yani o konuda hiç bir vaat veremem :) liste dolu , izinli üyeler var , yeni üyeler var ...liste dışı da çok üye var devam eden ..
Yine ara ara gelip o ablalardan (aeben ve masumm) olduğunu düşündüm niçince :KK56: destek ve fikir alabilirsin .

Kolay gelsin canım , bu ara ekstra bir yoğunsunuz sanki .

Ne demek Ausum..her zaman..döndü esim pazar günü...cok guzel duzene girdim gram gramda gitse yada gitmese de boyle beslenecegim..cok rahatim..

Günaydın kızlar hayirli sabahlarr diliyorumm

Günaydınlar
Herkese mutlu salilar

Bende şuracığa bir günaydınnnn :KK54:

Bir sallanmayan Salı:KK49:

Bir de :KK200: bırakıp çıkayım .

Kahvaltıı zamanııı :kk77:

Bi kaderdas daha.yarisalim mi:deli:

Bu arada geçmiş olsun:KK200:
ay bu mesajları gördüm şok oldum. Siz kaçta güne ve KK mesaisine başlıyorsunuz :KK70::KK70::KK70: Allah iyiliğinizi versin :rolleyes: Bundan sonra ben de gözümü açar açmaz bir selam vermeye çalışırım telim izin verirse :KK66:

benimde eşim benden 2 yaş küçük 2 yaşcık ablası var aramızda ay farkı var.nişanlıyız ablası demişki bana abla demesin .sanki bende abla demek için ölüyordum.en kötüsüde o.eşinin abla dediği biriyle aynı yaşta olmak.
hepsi boşş... Sen ondan genç gösterişyorsun, o ablasından da eminim :süslü::süslü::süslü: Teselli değil gerçekler :super:

siz yeterki isteyin :KK70: her yere foto atıyorum zaten :KK70: @Ausencia

yulaf kepeğinden poğaça:KK200:

tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984

cydnz_1 cydnz_1 anaaaaam bu bildiğin poğaça olmuş :kk77: harika ya .

Hemen yapıyorummmmm :deli:

kaptanım 1 bardak karton bardak onun içinde de 2 kornişon 2 fasülye 2 pancar vardı suyu da ne kadar sığarsa çok azdı yanii.. tadımlık... ama acı acı çok severim yaaa

ayyy ben bunuuu akşam kesin net çılgınlar gibi yaparım harika gözüküyor harikaaaa
Siz Ceyda'nın inst. Sayfasında görseniiizzz yediklerini ağzınızın suyu akar takip edin dukancık
kız ahuu :KK74:yerim seni:dondurma: yazdıklarına bayıldım,bugün formundasın maşallah:KK60:
:60::KK60: :KK68:
@vorones geçmiş olsun yavrum
Benim.de implantlarim vardi 2 tane yan yana, küçük kesici.disler mi oluyo ne
Kaplamasi düştü.
Gunlerdir.agzimda 2 vida geziyorum canavar.gibi:KK70:
Yarına randevumuz.var, discimize gidip.yaptırılacak
1.de.köprü var rengi.berbat onuda yeniledim miii 32 disli yarış atiyim iiiii ihhihihi ( kisneyen smiley :KK70: )
Neyseki ön dişlerim gayet güzel ve saglam.
Hafif.davsan disliyim ben.
Millet para.verip yaptiriyormus şükür bende allah vergisi :KK45:
Benimde topu topu dolgusuz çürüksüz 28 dişim var 20likler hiç çıkmadı ben hala 19...:KK70: :KK70:
Bu arada dun ki saf pro ve wc için yapılan operasyon.sonrasi cumaya göre.~ 300 gr.
78 i.yeniden.gorduk.şükür. 78,8 kg.

Ama benim ilk gordugume göre 400 gr.daha.vermem lazim, bu eksi.beni tatmin etmiyor ...
80~ 81 lerde.gezerken.simdi 78 bile mutlu.etmeye yetmiyor beni
Ilginc :63:
işte zenginler niye paraya doymuyor annaaadınmı sherry...:KK70: dahaaaa dahaaaa dahaaa

Peyniri sınırsız yerdim,.haftasonu full izin :KK70:
58.i.gorduydum,
Pek.sikiya gelemem.de :deli:

Hayati birilerinim.standardina.göre yasamayi.reddettim ben
:bicak:
Nikah oldu.sadece canim, düğün yapamadik :anneadayı:
:anneadayı:
Aslında istediler ama is.isten.gecince
:duduk:
Bura.avrupa olaydi :anneadayı: gelin.dert olmazdi düğünde
Ama.değil :deli:

benim görümceminde eşinin ailesi meshap farkı yüzünden istemediler
ama bunlar evldndi kına , nikah her şeyi kb lar yaptı eşyalarını filan kendileri aldılarr
şimdii herşey süt liman görüşüyorlar ama çocukalrının en mutlu günlerini kaçırdılarrr

Siz Ceyda'nın inst. Sayfasında görseniiizzz yediklerini ağzınızın suyu akar takip edin dukancık

:60 :KK60: :KK68:

Benimde topu topu dolgusuz çürüksüz 28 dişim var 20likler hiç çıkmadı ben hala 19...:KK70: :KK70:
işte zenginler niye paraya doymuyor annaaadınmı sherry...:KK70: dahaaaa dahaaaa dahaaa

aaa bende takip edeyimm neydi ?

hepsi boşş... Sen ondan genç gösterişyorsun, o ablasından da eminim :süslü::süslü::süslü: Teselli değil gerçekler :super:
ondan sordum canım.. Çok leziz görünüyorlar, şimdi bu lezzete sen zararsız dersen okşa dersen vurur, vur dersen öldürüm misali :KK70: İyi bari kalorısı varsa dikkat ederim :KK66:

2 tane görümcem var ben 79 luyum 85 li olanla bi magazaya gittik eleman bana dediki ablanız bide bunu denesin .ayy ben bi gerildim inşallah görümcem duymamıştır diye umut ettim.ama duymus sanki ben demişim gibi dolmuş.sonra 2mizin yanyana bi fotosunu gösterip diyorki bu fotoyu kendi görümceme gösterdim bizim gelin daha güzel dedi diyor.evet dedim sen benden daha güzelsin.:oops:

Back
X