• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşama ne pişiriyorsunuz kızlar? Bir de pancar salatası yapıyor musunuz? Nasıl yapıyorsunuz?Yeşil elma aldı geldi az önce eşim. Deniyim akşama diyorum pancar ve elma salatası
Instagramda begenerek takip ettigim biri var onun tarifi bu Elifim
Screenshot_2017-02-28-13-38-05~2.webp

hiç duymadım bile o_O
bende günü karacahili:deli:
Sağolsun kocam kırk yılda bir pazara gitti almış pancar gelmiş. Ömrü hayatımda yediğim bişey değil, napsam diye düşünüyorum bende. Arkadaşım demişti geçen gün yeşil elmayla beraber salatası güzel oluyor diye, denicem bakalım

İşte o yiğitide barakada kalmıyor o kalsa cücüler kalmıyor :KK45::
En güzelini siz yapıyorsunuz inan . Ama karadeniz ıhhhhhh
Birinde cidede eşim bi yere gitmişti bebeler küçük simitller bende onlara yardım derken rüzgar anında denizin ortadına sürükledi gepimizi. Ayyy hatırlamak bile korkunç :KK45:

Ooo cidde hangi sene ordaydiniz bizim gittiğimiz sene tebukten bir öğretmenin 9 yaşındaki kızını almıştı deniz geri vermedi

Bu gitmek istemeyen 16 Nisan da 5 i dolduracak en küçük kızım oğlan 9 ü büyük kızımda 11 i dolduracak Allah izin verirse.ayy onlar büyüdükçe heyecanlanıyorum.33 yaşındayım arkadaşlarıma göre erken anne oldum ünv 4. Sınıfta doğurdum.kep attığımda 23 günlük kucağımdaydı şimdi bide kilo verince herkes beni kızımın ablası sanıyormuş okulda kızım hergün anlatıyo beni mest ediyo.şişmanken teyze görünümü.kilo ne kadar farkediyo yaa zayıflayalım gençleşelim...sen sadece çocuğun yaşını sormuştun demi:confused:

Türk kahvesini taze taze kuruyemişçi den çektiriyorum filtre kahvemi büyük marketlerden alıyorum sen hangisini alıcan abla
kız chia tohumu bildiğin kivi çekirdeği gibi bişey ben çok sevdim çıt çıt yemesini denesen seversin...pireli yoğurt gibi görünse de sen onu kivi çekirdeği olarak düşün :KK70:

İkisinden de düşünüyorum

@DelyDoly e öğle yemeğini sorduk kaçtı:KK4:
ecemavi ecemavi haftasonu yollarım kahve sen bu arada 1 paket mehmetefendi al oda fena değil.

Ooesaj alinmis

2 tane görümcem var ben 79 luyum 85 li olanla bi magazaya gittik eleman bana dediki ablanız bide bunu denesin .ayy ben bi gerildim inşallah görümcem duymamıştır diye umut ettim.ama duymus sanki ben demişim gibi dolmuş.sonra 2mizin yanyana bi fotosunu gösterip diyorki bu fotoyu kendi görümceme gösterdim bizim gelin daha güzel dedi diyor.evet dedim sen benden daha güzelsin.:oops:
bence o daha ergenlikten kurtulamamış

@masumm kiz sut tozlari tatlandircilar derin.dondurucu da duruyor.
Napsak acaba :deli:
@kelebekolacam gorumcnin.durumuna istemsiz güldüm:KK70:
Bi konusu.gectiydi sanirim dugun evlenme hediyesi. Ben esimden.bisi istemedim pek
Altin.filan
Anlamsiz.bulurum ,.ihtiyacim da yoktu şükür gerci o yine aldi bisiler,
Bi.ara muhabbeti gecti, benim evimin.esyalari.vardi arabami.bile alip.geldim dediydim.de.kv bana.bu çocuğu aldin.ustune para.bile.vercekyin.tabi dedi
Aman ne.komiiik
:bicak:
Oğlu altın ben.tenekeetenekee..

Oğlu evlenmis çorapları delikmis teee
Ah ogluna kiyamazmistaaa.
Esim.tutumludur pek.atmaz.eskidi diye
Sanki.bilmio..
Bi terslicem ama yaslidir kiyamadim
Tansiyonu filan.çıkar ben uzulurum :eek:
o lafı dedi yani öyle mi :KK57:... Ay bazı insanlar çok aptal ve zalim... Aptallar aptal olmasalar aptal aptal konuşmazlar ve yine aptal olmasalar insanları hemi de böyle haksız ithamlarla kırmazlar :KK62:

Slm kizlar bugün iyi degilim kafam sepet gibi kalkmiyor bi türlü aksamda koltukta sizmisim tansiyonumu ölctüm normal gibi görünüyo

geçmiş olsun mumu,dikkat et kendine

Sağolsun kocam kırk yılda bir pazara gitti almış pancar gelmiş. Ömrü hayatımda yediğim bişey değil, napsam diye düşünüyorum bende. Arkadaşım demişti geçen gün yeşil elmayla beraber salatası güzel oluyor diye, denicem bakalım

kız bildim ben bunu adı bi an aklıma gelmemiş bide salatasını yapmam ben bunun,evde benden başkası yemediğinden tabağa koyup yerim,bu sene ilk defa pazardan alıp turşusunu kendim kurdum ben buna bayılırım,içine düşer yüzerim o derece severim,suyunuda lüpletirim :dondurma::eğlence:

bi arkadaşım melhur bir restorantta pancar salatası yemişş... pancarı zeytinyağlayıp bütün olarak fırına koyuyormuşsun ve bir kaç saat pişmesini bekliyormuşsun sonra da salataya kat ye... ne zamandır aklımda bende deneyeceğim onu...

benim de artık saçlarımı kestirmem gerekiyor amaa kıyamıyorumm
aylardır kuaförün kapısından geri dönüyorum
uzunsa canım bi kestirince küsüyor saç benim öyle oldu belimdeydi çok canlı çook güzeldi... sonra bir canım sıkıldı gittim bir kestirdim 3 senedir uzatmıyorum uzamıyor saçlarım çok pişman oldum...

2 tane görümcem var ben 79 luyum 85 li olanla bi magazaya gittik eleman bana dediki ablanız bide bunu denesin .ayy ben bi gerildim inşallah görümcem duymamıştır diye umut ettim.ama duymus sanki ben demişim gibi dolmuş.sonra 2mizin yanyana bi fotosunu gösterip diyorki bu fotoyu kendi görümceme gösterdim bizim gelin daha güzel dedi diyor.evet dedim sen benden daha güzelsin.:oops:
evet güzelim evet, güzel olan sensin, genç olan sensin, toğtor olan sensin üzülme bebem üzülme deseydin :deli::deli::deli:
Bazı insanlar da çok komikkk :KK30:

uzunsa canım bi kestirince küsüyor saç benim öyle oldu belimdeydi çok canlı çook güzeldi... sonra bir canım sıkıldı gittim bir kestirdim 3 senedir uzatmıyorum uzamıyor saçlarım çok pişman oldum...
benimde saçlarım belime kadardı hatta totoma değiyodu,şimdi eşimle asker arkadaşı olcak kadar kısa,pişmanmıyım evet,uzatırmıyım hayır çünkü eşim beni böle beğeniyomuş :ukala::ukala::ukala::KK12::KK12::KK12:

Back
X