- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
Ayy heyecan yaptim))bende kahvaltida bir etiform yerine yiyebilirim yulaf kepegim yok aksam markette gidip alayim..
![]()
Bende etiform 1 dlm yiyorum hep , bu sabah bununla yaptım . Wc de çabuk geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy heyecan yaptim))bende kahvaltida bir etiform yerine yiyebilirim yulaf kepegim yok aksam markette gidip alayim..
![]()
Yulaf neyin bulamam buralarda . Amam neyse ara öğün yapmam ben. Bu da gereksiz . Yemekle yerimm belki o dà gereksz .![]()
selam kızlar
güzel bir gün geçirelim inşallah
Ayyy bu millet öldürür insanı. Ben de sabah geldim çikolata yen mi dedielr .sağolun diyetteyim dedim elimde kurukayisi cay. . Aaa ne gerek zaten zayifsizn dediler. Ters motivasyon eve gidip dünyayı yiyesim var.Vero dün kuafördeydim ya ..Klasik kadın muhabbeti cart curt ..
Bir kadın vardı müşteri ..
Bana dedi ki , eee tabii kiloda vartam havalanıyordum azıcık , söndürdü
![]()
Bi bakiniyım bakem. Mantıklı geldi aslında sabah kahvaltı dà bi tane . Ogluşà da verirm. Bunu tam buğday unundan yapsam .. olmasmı ki. 2 3 yemem 1 tane yerim her sabahmarketlerde var tatlım sen yapmak iste .
Selam canımm![]()
Ayyy bu millet öldürür insanı. Ben de sabah geldim çikolata yen mi dedielr .sağolun diyetteyim dedim elimde kurukayisi cay. . Aaa ne gerek zaten zayifsizn dediler. Ters motivasyon eve gidip dünyayı yiyesim var.![]()
Bi bakiniyım bakem. Mantıklı geldi aslında sabah kahvaltı dà bi tane . Ogluşà da verirm. Bunu tam buğday unundan yapsam .. olmasmı ki. 2 3 yemem 1 tane yerim her sabah
Eki Görüntüle 1960430
Yükleyecek diye kırpa kırpa bi hal oldum ...
Valla lezzet 10 numara ama bendeki görüntü bildiğin yulaf cookies :)![]()
Canım napdiniz ateşi düştü mu kuzunun . Nasıl yaptınız
kızlar benim buzdolabını biri gardrop moduna sokmuş yaaaa almak farz oldu önerisi olan varmı hacmi ennn büyük olanlardan yada sakın alma dediğiniz
yulaf kepeğinden poğaça
tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984
kızlar benim buzdolabını biri gardrop moduna sokmuş yaaaa almak farz oldu önerisi olan varmı hacmi ennn büyük olanlardan yada sakın alma dediğiniz
Gayeeeet güzeeel tubacım ...aynen devammm ... bu gidişle 1 kilo gider demedi deme .
Foto koydum baksana mimummm , ama çoook lezzeetliiii
Peynirimden de olabilir , şu lokum kıvamında olanlardan ...eridi bence .
Lorla yapacağım yarına .
Ama cidden çok lezzetli .
Dur yavrum ne üzülüyorsunnn , sabah nasıl yediğimizi bilemedik ...çook lezzetliii ...yalnız başıma iş aldım ...eşim dedi bunlardan bana hazırla ... spora gitmeden 4 gibi ara öğün yapayımdedim her gün mü ...heeee dediiii heeee
Kııız baksana şu gözleretepeleme koymaz mıyımmm
her bir kaçık everestti
Sabah akşam uçuşamıyoruz adaaaa , açız mı neeee
Çok büyük bir hata yok kii ... bence hiç sıkma canını ... gayet güzel toparlasın .
Sabah sporuna tebrikler valla .
Kas yapabilir , kilon da az ... yağlar gitti ..şimdi kas oluşum zamanı . Bu çokta kötü bir şey değil ki .. diyete devam ettiğin sürece öyle büyüük artı oluşmaz .
K.valide dede de yemek ister simdı. Garip bi şekilde yediklerime bakio lar . Salatami dün hafif onlardan tarafà koydum.. Ben daha bi çatal almadan k.valide tüm tabagi yedi ! Ben de yemedim zaten disim agriodu. İncir yiyorm mesela onlara gofret biskuvi koyuyorum. Ama incir koysam önce onu yerler meyve kurularimi yiyorlar. Hani yemicekleri şeyle r asLinda . Hele ekmek yemedigimi sağır sultan duydu.marketlerde var tatlım sen yapmak iste .
Selam canımm![]()
ooo tarifi yaptın artık ar-ge olaylarına girdin,muflin kabında,dereotlu,vs...Bende Bosch aldım 2 gün önceuzun araştırmalar yapan biri tavsiye etti bende daha kullanmama var ama herkes Bosch dedi gerçekten. Low Frost aldım aylık 8 lira elektrik yakıyormuş
Kaptanım evet kesinlikle çok lezzetli yağsız tuzsuz tam kahvaltılık. Yazık bize yıllarca o yağlı poğaçaları yemişiz. Ben dereotu da koydum çok güzel oldu tadı şekli de aynı senin ki gibi oldu birdahakine muffin kalıbına koyacağım
şu an kendimden utandım arkadaşım yaGünaydın arkadaşlar..evetAusencia abla sabah 6 da kalktım pilatese başlamadan şade bi kahve içtim ve 50 dk pilates yaptım ve çoook iyi oldu ayağıma dolaşan olmadı sabahki dinlenmiş ruh haliyle çok iyi geldi.sonra kızımı kreşe bıraktıktan sonra işe de yürüdüm yarım saat de öyle spor oldu. Spor olayını sabah bitirmiş oldum böylece. Acaba bu pilates kas yapıp da tartı da bana artı gösterir mi
Eki Görüntüle 1960430
hımmmm sssmmmiissssssss ... Ceydanınki ile aynı tarif mi şekerimEki Görüntüle 1960430
heyyyAusencia bende burdayımmmm
![]()
hayırlı sabahlar çıtır hatunlar
Bugün ruhum ölü, bedenim deseniz tökezliye tökezliye yol alıyor. Dün boynum bugün dizlerim... vallahi yaşlandığımı ve döküldüğümü hissediyorumBenim hacamat zamanım geldi galiba.. Keşke bir sülüklü dere bulup yatsam... İyi bir chek up a ihtiyacım var
![]()
kaptanım eline koluna sağlık,çok güzel görünüyorlar,tarifi aldım bende yapmayı planlıyorum
Sekercikiz oğluşun ateşlenmiş çok geçmiş olsun mortim,inşallah şimdi daha iyidir
benim bosch,çok takır tukur sesler çıkarıyor,beni deli ediyo,ama ihlasta eşimin tanıdık abisi var,bosch tan vazgeçmeyin dedi,ama ben su seferde siemens almak istiyorum ama eşim aldırmaz sanırım
gaptanım duz yokmu duz,tuszuz mu yiniyo bu![]()
Bende Bosch aldım 2 gün önceuzun araştırmalar yapan biri tavsiye etti bende daha kullanmama var ama herkes Bosch dedi gerçekten. Low Frost aldım aylık 8 lira elektrik yakıyormuş
Kaptanım evet kesinlikle çok lezzetli yağsız tuzsuz tam kahvaltılık. Yazık bize yıllarca o yağlı poğaçaları yemişiz. Ben dereotu da koydum çok güzel oldu tadı şekli de aynı senin ki gibi oldu birdahakine muffin kalıbına koyacağım
K.valide dede de yemek ister simdı. Garip bi şekilde yediklerime bakio lar . Salatami dün hafif onlardan tarafà koydum.. Ben daha bi çatal almadan k.valide tüm tabagi yedi ! Ben de yemedim zaten disim agriodu. İncir yiyorm mesela onlara gofret biskuvi koyuyorum. Ama incir koysam önce onu yerler meyve kurularimi yiyorlar. Hani yemicekleri şeyle r asLinda . Hele ekmek yemedigimi sağır sultan duydu.
Şimdi bunu kendim için yaptım desemmm oyy bu da laf olur. Onlara ayrı poğaça yapsam ben duramam yerim biliom.
ooo tarifi yaptın artık ar-ge olaylarına girdin,muflin kabında,dereotlu,vs...
varmı başka plan-proje falan![]()
olabilme ihtimali var canım daha önce de paylaşmıştım bişilerhımmmm sssmmmiissssssss ... Ceydanınki ile aynı tarif mi şekerimMuhteşem görünüyor, bende çok merak ettim, denemek istiyorum.
cydnz_1 canım yine senin miydi, çok lezzetli görünen yulaf sandav.ç vardı! onu da favorilerime ekledim sanıyordum, eklenmemiş.
Evet ablam haklsinnn yapmimmmAaaaa aaaaa sana selam vermedim miiiiiiiii
Poğaça telaşına düştük sabah sabah
Şu an hacamat yaptıran , hacamat bitince sülüğe geçecek olan çok güvenilir bir yerde yapan arkadaşım var Fatihte .. istersen tel alırım senin için
Tuzlu gayet , tuz koymaya gerek yok ki ..
Peynir var ya tatlım .Tatsız tuzsuz değil yani .
dereotu
Yapma boş ver beee verommm , yap yemeğini ye miiisss gibi
![]()