• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ooo tarifi yaptın artık ar-ge olaylarına girdin,muflin kabında,dereotlu,vs... :KK75:
varmı başka plan-proje falan :KK70:

hahahah ay ben evde olsam varyaaa sağlıklı beslenme kulübü kurardım nohut unundan brownie yapıyoeum o da çok güzel oluyor :) ama geliştirmem lazımmm

bende yaıcam yaaaaaa
valla vürüs gibi ahu :KK70::KK70::KK70::KK70:
benim evde kepek var ondan da tutar dimi cydnz_1 cydnz_1 ?
tutar canım kıvamına göre 1 kaşık daha kepek eklemek gerekebilir demek ki :D

Ayy heyecan yaptim :KK66:))bende kahvaltida bir etiform yerine yiyebilirim yulaf kepegim yok aksam markette gidip alayim..:KK66:
valla inanılmaz tok tutyor canım , form yerine çok daha mantıklı bence

Aaaaa aaaaa sana selam vermedim miiiiiiiii :KK15:
Poğaça telaşına düştük sabah sabah :KK70::KK70:

Şu an hacamat yaptıran , hacamat bitince sülüğe geçecek olan çok güvenilir bir yerde yapan arkadaşım var Fatihte .. istersen tel alırım senin için

Tuzlu gayet , tuz koymaya gerek yok ki ..
Peynir var ya tatlım .Tatsız tuzsuz değil yani .

:super::super::super::super:dereotu:super::super::super::super:

Yapma boş ver beee verommm , yap yemeğini ye miiisss gibi :KK15:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:cry::cry::cry::KK12::KK12::KK12::KK12:

Araç için yeni parçalar indiriyorum , şu ikisine bayıldım ... Varsa öneri alayım lütfen ..

Slow istemem , içim bayılıyor . Rock , rap , cover parçaları severim

hahahahha o zaman bunu şuraya koyayımmmm :D ben çok eğleniyorummm:D :D

hahahah ay ben evde olsam varyaaa sağlıklı beslenme kulübü kurardım nohut unundan brownie yapıyoeum o da çok güzel oluyor :) ama geliştirmem lazımmm

ayy maşallah sana:nazar:,mutfağı seviyosun belli,ben standart poğaça kek,o kadar öyle geliştirme yönüm pek yoktur
dün bimde gördüm nohut unu,vss başka şeylerin unuda vardı,şaşırdım dedim bununda ununu yapmışlar neye yarar acaba diyede düşündüm yani:işsiz:demek bilen kullanan varmış:olamaz:

seni eski takımımdan nilyaaannn vardı ona benzetiyourm boy pos ve beslenme düzeni oda bekar etiketlesem uğrar mı acep. N Nilyyyaaannn

Neden bu kadr gerginimm. Pozitif olmalı. Mutlu olmaliyiimm. Ama işte evde geriliorum. Örnek olay:
Sabah 20 dk var hazirlanmama omeri babaannesiné bıraktım. . Geldim yatakta az kestireyim dedim . Tam dalicam. K.vlade içeri daldi yatak odama ! Kucağında yavrum al tut biraz da biz kahvaltı yapioz die. .. ben zaten gitmeden neden biraktimin stresini yasarken içerde keyfi için uyuyan gelin ! Oldum. Oysa geceden uykusuz ben :KK43:

Tatlım ... Net ol ..Anne Ömeri bir 15 dk tut sen , gece uyuyamadım hiç biraz daha kestireyim de .
Netlik kadar güzel şey yok .

Tatlım ... Net ol ..Anne Ömeri bir 15 dk tut sen , gece uyuyamadım hiç biraz daha kestireyim de .
empati yap eminim bizde olsak aynı şeyi düşünürdük.ona net ve kibarca söylersen eminim daha iyi olur.naz yap.

aaa sende bendensinn spor yapıppp işe gelen
yani bend eöyle olmak sitiyorum ama bir tülü olmuyor
artık havalar daha iyi gün erken aydınlanıyor yine devam edecegim bende
Ben de bugün başlamadım Can'ım zaten. Akşamları işten gelince yorgun oluyorum haliyle çocuk ilgi istiyor bana yaptırmıyor onun vaktinden çalmak istemediğimden böyle yapmaya karar verdim.zaten düşününce insanın 6saat uyku uyuması ideal o yüzden erken kalkınca uykusuz da olmadım aksine spor yaptığım için dinçtim.inşallah bozmam Şen'de devam ettir mutlaka

Sakın tartı artı gösterecek diye sporu bırakmayın kas yapmak ennnn istediğimiz şey zaten yağların hızlı yakılmasını da kaslar sağlıyo ben artılara hiç kulak asmıyorum Perşembe yapmayınca eni sonu gidiyo hem ilk hafta artı çıkabilirsin ama sonrasında çok fark olmaz platesi bırakma dün bende yaptım kol sırt harikaydı

Aynen Can'ım bırakmayacağım inşallah. Zaten artık sıkılaşmam gerek kalan kilolarımı pilatesle vericem

Gayeeeet güzeeel tubacım ...aynen devammm ... bu gidişle 1 kilo gider demedi deme .:super:

Foto koydum baksana mimummm , ama çoook lezzeetliiii:kk77:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Peynirimden de olabilir , şu lokum kıvamında olanlardan ...eridi bence .
Lorla yapacağım yarına .
Ama cidden çok lezzetli .

Dur yavrum ne üzülüyorsunnn , sabah nasıl yediğimizi bilemedik ...çook lezzetliii ...yalnız başıma iş aldım ...eşim dedi bunlardan bana hazırla ... spora gitmeden 4 gibi ara öğün yapayım :rolleyes: dedim her gün mü ...heeee dediiii heeee:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kııız baksana şu gözlere :confused::confused: tepeleme koymaz mıyımmm :KK70: her bir kaçık everestti :KK70:

Sabah akşam uçuşamıyoruz adaaaa , açız mı neeee :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Çok büyük bir hata yok kii ... bence hiç sıkma canını ... gayet güzel toparlasın .

:super::super::super::super::super::super: Sabah sporuna tebrikler valla .
Kas yapabilir , kilon da az ... yağlar gitti ..şimdi kas oluşum zamanı . Bu çokta kötü bir şey değil ki .. diyete devam ettiğin sürece öyle büyüük artı oluşmaz .

Evet diyet Zaten devam ediyor ablacım. Hele pazartesi günü içine girmem gereken bir takımım var biraz üstten incelse cekete girsem çok mutlu olucam

şu an kendimden utandım arkadaşım ya :KK57::KK51: Sabah sabah plates mi, sonrada çocuk kreşe sonra ,işe ... Maşallah sana :super:
Olur mu arkadaşım ya ben yaptıysam herkes yapar ben sadece bu ara artık kilo vermeye tam motive olduğum için bu şekildeyim. Hafta içi bi de daha düzenli oluyor haliyle. Emin'im ki Şen'de yaparsın hatta daha iyisini yaparsın Canım

ayy maşallah sana:nazar:,mutfağı seviyosun belli,ben standart poğaça kek,o kadar öyle geliştirme yönüm pek yoktur
dün bimde gördüm nohut unu,vss başka şeylerin unuda vardı,şaşırdım dedim bununda ununu yapmışlar neye yarar acaba diyede düşündüm yani:işsiz:demek bilen kullanan varmış:olamaz:

ama sadece değişik şeyleri yapmayı seviyorum :) yoksa klasik sebze falan yapmam :D

ayy bende bayılıyorum bu şarkıya :halay::halay::halay:

yansıııınnnn geceeeeeler pelinnnsuuu eceeeler:D :halay::halay::halay:

seni eski takımımdan nilyaaannn vardı ona benzetiyourm boy pos ve beslenme düzeni oda bekar etiketlesem uğrar mı acep. N Nilyyyaaannn

aaaa çok merak ettimmm kilo verebildi mi peki? :)

Kııız öptük yaaaaaa :KK15:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Alayımmmmmmm mııı seniiii geceeee
düşelimmm mi barlaraaaaa
ezelimmm paraları hunharcaaaaaa:KK70: ayyy karamürselde adım çıkacak iyice :KK70::KK70::KK70::KK70:

ama sadece değişik şeyleri yapmayı seviyorum :) yoksa klasik sebze falan yapmam :KK70:

yansıııınnnn geceeeeeler pelinnnsuuu eceeeler:KK70: :halay::halay::halay:

aaaa çok merak ettimmm kilo verebildi mi peki? :)

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Offf abla mmm o kadar doğru tespit ki eşim de aynı şeyi soyluo ben diemiorum ya. Bi de zor isitio desem duymuo . Ben içime atip içten içe sisip üzülen bi insanim ya .hayatta diemem o dedgini. Suçluluk psikolojiyle kemdime kizarm. Dün mesela isirio saç çekio çocuk tepki verme gülme ki alismasin dedim. Ha ha gülüp amann ne olcek alistriuim de isirsin sizi deyip gülmeye devam edio
Yaşlılar laftan da anlamiolar acikcasi

bunuda unutmamak lazım ben bunuda pek seviyom:KK70:

ay eeevet oğuuzzzhan yaaa çok severimmm

o zaman sanaaa bu gelsinnn;

Kııız öptük yaaaaaa :KK15:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Alayımmmmmmm mııı seniiii geceeee
düşelimmm mi barlaraaaaa
ezelimmm paraları hunharcaaaaaa:KK70: ayyy karamürselde adım çıkacak iyice :KK70::KK70::KK70::KK70:

ahaahhahahaha bak üsttekini dinle bu da senin için;

bu çocuğun şarkıları tam arabalık :D

Ben de bugün başlamadım Can'ım zaten. Akşamları işten gelince yorgun oluyorum haliyle çocuk ilgi istiyor bana yaptırmıyor onun vaktinden çalmak istemediğimden böyle yapmaya karar verdim.zaten düşününce insanın 6saat uyku uyuması ideal o yüzden erken kalkınca uykusuz da olmadım aksine spor yaptığım için dinçtim.inşallah bozmam Şen'de devam ettir mutlaka

Aynen Can'ım bırakmayacağım inşallah. Zaten artık sıkılaşmam gerek kalan kilolarımı pilatesle vericem

Evet diyet Zaten devam ediyor ablacım. Hele pazartesi günü içine girmem gereken bir takımım var biraz üstten incelse cekete girsem çok mutlu olucam

Olur mu arkadaşım ya ben yaptıysam herkes yapar ben sadece bu ara artık kilo vermeye tam motive olduğum için bu şekildeyim. Hafta içi bi de daha düzenli oluyor haliyle. Emin'im ki Şen'de yaparsın hatta daha iyisini yaparsın Canım

aynenn cnm hep bişiy çıkıyor
bend eiki hafta yaptım süperdi
geçen hafta boyunum sırtım tutuldu fecii kımıldatamıyordum

bu haftada pazar hiç uyumadan işe gelince uyanıyorum bütün sabahlarımı etkiledii
amaaa dur sen hemen yapıyorum yarın sabah bak gaza geldimm:rolleyes::rolleyes::spor::spor:

Back
X