- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
bunuda unutmamak lazım ben bunuda pek seviyom
Donlarımı bile ütülüyor resmeeeen

Namımmm yürüsünnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunuda unutmamak lazım ben bunuda pek seviyom
verdi aldı yine verdi.
vur deyince sporu öldürenlerden.
mesele vermek değil ki korumak.
ay eeevet oğuuzzzhan yaaa çok severimmm
o zaman sanaaa bu gelsinnn;
ahaahhahahaha bak üsttekini dinle bu da senin için;
bu çocuğun şarkıları tam arabalık![]()
bugün banuyu öpücen,sıkıcan,sarılcan,mıcıklıycan kaptanım belli olduBanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
teşekkür ederim
adamın mimikleri komik,tiyatral bi hali var,klipleri direk izliycen öyle daha tadı çıkıyo,komik adam yaa![]()
olabilme ihtimali var canım daha önce de paylaşmıştım bişiler
bunlardan biri mi , aklıma gelenler bunlar
Eki Görüntüle 1960437
Eki Görüntüle 1960438
Eki Görüntüle 1960441
Eki Görüntüle 1960440
içelimmmmmm.bigün karşılıklıda içecez inşallah.elimdeki kahveyi sana içiyorummmmm![]()
bu bir tekliffffff
haydi 23 nisan hedefi belirleyelimmmmm
içimizdeki çocukları sevindirelimmmmmmm![]()
bugün banuyu öpücen,sıkıcan,sarılcan,mıcıklıycan kaptanım belli oldukolay gelsin
![]()
bu bir tekliffffff
haydi 23 nisan hedefi belirleyelimmmmm
içimizdeki çocukları sevindirelimmmmmmm![]()
Maşallah şekerim ozamaaaannnn "Let's go onnn..."
Ya benimkide bsch ve o servis saçmalığıda yine aynı markanın benim dolap altı dondurucu olanlardan yıllar oldu çekmeceleri kırılmalı ve lt resi çok küçük üst kısmın sağlam çekmecesi yok ve çekmeceye 200 lira istiyolar soğudum ben Bosch dan lg samsng falan bakayım diyorum xxl olsun istiyorumAhu060812 bende tüm beyaz eşyalarımda Bosh kullanıyorum , çok memnunum . 12 yıldır tık demedi ... sırf model eskidi ama taş taş , bir kez servise gitmedi .
Kaptanım nasıl yaaa ben gelemem böyle şeylere kaptan dediğin fit oğlu fit olmalı demekki hala kalın kollar ve pantolondan fırtlayan yağlar var.sana özel program yapacam her yapmadığın gün içinde kendime bi cıss hakkı verecem nasıl anlaştık mıVero dün kuafördeydim ya ..Klasik kadın muhabbeti cart curt ..
Bir kadın vardı müşteri ..
Bana dedi ki , eee tabii kiloda vartam havalanıyordum azıcık , söndürdü
![]()
benim de bosh ve en son helikopter gibi çalışıyordu soğudum ben boschtan Vestel pişseler hoşuma gitti ama marka dandik diye alamıyor dğerleride fiyat iki katı şimdi ucuzu alsam bozulursada bozuldun zaten ucuz aldım mı desem bi tane lg beğenmiştim 9000 di yaaa Vestel 3600kaptanım eline koluna sağlık,çok güzel görünüyorlar,tarifi aldım bende yapmayı planlıyorum
@Sekercikiz oğluşun ateşlenmiş çok geçmiş olsun mortim,inşallah şimdi daha iyidir
benim bosch,çok takır tukur sesler çıkarıyor,beni deli ediyo,ama ihlasta eşimin tanıdık abisi var,bosch tan vazgeçmeyin dedi,ama ben su seferde siemens almak istiyorum ama eşim aldırmaz sanırım
gaptanım duz yokmu duz,tuszuz mu yiniyo bu![]()
içelimmmmmm.bigün karşılıklıda içecez inşallah.
vorones alıntı uçmuş :)
Hepsi öyle ....tek senin ki değil ... böyle düşün rahatla azıcık
Ooooo 55 gün var ... hedefleri ben koyarsam ... iğne ipliğe çeviririm sizi
![]()
bundan 4 5 yıl önce ben bu adamı dinliyordum, sonra pera diye bi grup var son bi kaç senedir meşhurlar onlar albüm lansmanı yapıyorlarmış bir arkadaşımın arkadaşlarıymuş hadi sen de gel falan bi gittim ortada minicik bir çocuk ama minik yani cüce gibi tövbe est. çok da karanlık yüzünü seçemiyorum tanıyorum diyorum sonra çözdüm bu oğuzhanmışşş![]()
millet rock konserine gelmişş ayyyyy paaanpayı söylesin diyee tutturmuştum
![]()
![]()
tipinden belli minik bişey olduğu ama töbik cüce gibi olması senden ötürü bence
panpa amaa yaa![]()