• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu an hacamat yaptıran , hacamat bitince sülüğe geçecek olan çok güvenilir bir yerde yapan arkadaşım var Fatihte .. istersen tel alırım senin için
Benimde gittiğim bir bayan var ümraniye de, ona gitmeyi planlıyorum inş. Ama çok kişi avrupa yakasında soruyor, senden biz alalım isim adres:KK66: Özelden beklerim :KK15:

olurr yazın neden olmasınnnnnn

işte kimin belirleyecegini bilemedimmm
8 hafta var tahminimceeeee
yok olmaz derseniz yakın bir tarih belirleyelimmmm panpişlerrr
23 nisan bana uyar panpaa :rapci:
ama dediğin gibi kim belirliyecek,kaptana kalırsa yakarım sizi diyo:skandal:(kaçacak delik arayan smiley:KK70:)

ahu ilk bahsi açmış bile :KK9:

mesajı aldık;
1- bir sevgilimiz var demek ki:confused::confused::confused:
2- daha da fit olmak istiyorsun, hedefin kaç de bakim :)

daha fitten ziyadeeeee küçük gelinde maşallahh hem uzun hem çok zayıf desinler efendimmm gözleri kamaşsınnn ahuahauah :D

ay sayayyım mı daha :D

Ozamannn bahsi açıyorum ve ilk hedefi koyuyorum
24 şubat kilom 79.8
23 Nisan hedef kilom 74 haftalık 800 gr ortalama

bahsimi açıklıyorum:23 nisanda hedefte olmak:sampiyon:

24 şubat kilom 58,7
23 nisan hedefim:55

hedefe 8 hafta kaldı,o zaman hesabımıda yapayım,
kalan kilo 3,700 gram,böl 8 e haftada= 0,4625 gram eder:KK69:
herkese başarılar dilerim:KK9:

içelimmmmmm.bigün karşılıklıda içecez inşallah.

Beeeeen beeeeen beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

ya var ya banu nun 23 nisan hedef msjını begenecem kk diyorki eminmisin bu msjı begenecekmisin.
artık kk bile bana küçük enişte muamelesi yapıyor.:KK61::KK61::KK61::KK61:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:68 nasıl sana ...iyidir iyi ...

23 nisan da müstakbel kaynım ve eltimin düğünü var :KK33::KK33:

umarım mesajı almışsınııııııızzzzdıııırrrrr:KK57::KK57::KK57::KK57:

65 alaaaaaa :KK70::KK70::KK70:

Maşallah şekerim ozamaaaannnn "Let's go onnn...":KK49:

Ya benimkide bsch ve o servis saçmalığıda yine aynı markanın benim dolap altı dondurucu olanlardan yıllar oldu çekmeceleri kırılmalı ve lt resi çok küçük üst kısmın sağlam çekmecesi yok ve çekmeceye 200 lira istiyolar soğudum ben Bosch dan lg samsng falan bakayım diyorum xxl olsun istiyorum

Kaptanım nasıl yaaa ben gelemem böyle şeylere kaptan dediğin fit oğlu fit olmalı demekki hala kalın kollar ve pantolondan fırtlayan yağlar var.sana özel program yapacam her yapmadığın gün içinde kendime bi cıss hakkı verecem nasıl anlaştık mı :-):-):-)
benim de bosh ve en son helikopter gibi çalışıyordu soğudum ben boschtan Vestel pişseler hoşuma gitti ama marka dandik diye alamıyor dğerleride fiyat iki katı şimdi ucuzu alsam bozulursada bozuldun zaten ucuz aldım mı desem bi tane lg beğenmiştim 9000 di yaaa Vestel 3600

Hiçte bile kadının densizliği o bi kere :63::63::63: 72 hedef koydum sana 23 nisana :63::63::63::63:

Benimde gittiğim bir bayan var ümraniye de, ona gitmeyi planlıyorum inş. Ama çok kişi avrupa yakasında soruyor, senden biz alalım isim adres:KK66: Özelden beklerim :KK15:

Öğreneyim arkadaştan hemen yollayayım tatlım . Sana mezuniyet hedefi koydum 23 Nisana :spor:

Ausencia Ausencia

Salı menüm

SABAH (2 kayısı)
1dl tb ekmek üzerine sürme peynir

ARA
şeftalili yoğurt (ev yapımı)
4 ceviz

ÖĞLEN
75 gr kuru et
zeytin

ARA
yeşilçaylı türk kahvesi

AKŞAM
salamlı yumurta
zeytinyağlı Kabak
salata + 4 kaşık yoğurt

ARA
1/4 elma
1/4 portakal

2,5 lt su
15 dk raks

Beeeeen beeeeen beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:68 nasıl sana ...iyidir iyi ...

65 alaaaaaa :KK70::KK70::KK70:

Hiçte bile kadının densizliği o bi kere :63::63::63: 72 hedef koydum sana 23 nisana :63::63::63::63:

Öğreneyim arkadaştan hemen yollayayım tatlım . Sana mezuniyet hedefi koydum 23 Nisana :spor:
bana diiin ki şunu ye bunu yeee ay bilemiyorum Ausencia Ausencia mmm kaptanımmm 1 mart geldi kaldı 53 günn haftada 1 kg dan fazla gitmez ki benim meto da ....

bu hafta yemeklerimi biraz arttırdım tartı kötü çıkarsa ben yine kuş menüsüne dönerim... artık şansım kalmadı çok :/

bahsimi açıklıyorum:23 nisanda hedefte olmak:sampiyon:

24 şubat kilom 58,7
23 nisan hedefim:55

hedefe 8 hafta kaldı,o zaman hesabımıda yapayım,
kalan kilo 3,700 gram,böl 8 e haftada= 0,4625 gram eder:KK69:
herkese başarılar dilerim:KK9:
Annaaa çook sert. Bel altii. Ben de hesap yapem . Ay hiç beceremiom . Hafta 1000 gitsé. 4 hafta bana yeter . Gözlüklü karizma smileyyy

Back
X