Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Raksını yediğiminkrem peynir yerine normal peynir yeee ...
70 iyidir iyi ... yaz geldiiii
23 Nisan Hedefin 98 fatma ... Senin kilon için çok kolay ulaşılacak hedef ...
65 keşke olsa tabiii de gel biz onu 67 yapalım , 2 kilo 2 kilodur![]()
Yap bencede Can'ım mutlaka çok etki edecektiraynenn cnm hep bişiy çıkıyor
bend eiki hafta yaptım süperdi
geçen hafta boyunum sırtım tutuldu fecii kımıldatamıyordum
bu haftada pazar hiç uyumadan işe gelince uyanıyorum bütün sabahlarımı etkiledii
amaaa dur sen hemen yapıyorum yarın sabah bak gaza geldimm![]()
Bildiğin sürmelik taze peynir.. niyeyse sürdüm diye adını krem koydumRaksını yediğiminkrem peynir yerine normal peynir yeee ...
Yap bencede Can'ım mutlaka çok etki edecektir
Ayy canım benim çok teşekkür ederim evet hersey nasip hemde nasıl güzel bir duyguymuş bana resmini atmışlar aşık oldum görür görmez resmenöncelikle gözün aydın hala olmak çok güzel.halacım halacım diyen kuzularda.
oğlunada geçmiş olsun nasip canım ya.
bunuda unutmamak lazım ben bunuda pek seviyom
Mimu senin Oğuzhan'a da bayıldım otur izle kliplerini Akşam bebelere dinleyeyim benim oğlan pek severvur-kır-parçala....
23 nisana kadar 65 kg yani 9.5 10 kg gider miii.....???
tarih önemliiiii
organizasyonn daha daaa önemliiiii
ay çıldırıcammmm
GELİNDEN GÜZEL OLMAM LAZIMçok pisliğim ama napayım
ayıp etmiişVero dün kuafördeydim ya ..Klasik kadın muhabbeti cart curt ..
Bir kadın vardı müşteri ..
Bana dedi ki , eee tabii kiloda vartam havalanıyordum azıcık , söndürdü
![]()
bende çok severek dinlerdim bu şarkılarıAy kızlar ne güzelmiş bu şarkılar öyle
Mimu senin Oğuzhan'a da bayıldım otur izle kliplerini Akşam bebelere dinleyeyim benim oğlan pek sever
Bende senin gibiyim hahaayy maşallah sana,mutfağı seviyosun belli,ben standart poğaça kek,o kadar öyle geliştirme yönüm pek yoktur
dün bimde gördüm nohut unu,vss başka şeylerin unuda vardı,şaşırdım dedim bununda ununu yapmışlar neye yarar acaba diyede düşündüm yanidemek bilen kullanan varmış
![]()
Banada banada ama ne olur metami iki kere düşünün hahaVar mı benden hedef almak isteyennn![]()
Düşmedi canım sabah doktoruna goturduk boğazi sismis antibiyotik başladı bizde gidemedik kaldık Teşekkür ederim tatlim düşünüp sorduğun icinCanım napdiniz ateşi düştü mu kuzunun . Nasıl yaptınız
Ay kızlar ne güzelmiş bu şarkılar öyle
Mimu senin Oğuzhan'a da bayıldım otur izle kliplerini Akşam bebelere dinleyeyim benim oğlan pek sever