• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Betulina Betulina

canım 3 ve 4 aynı .. 1 i de bulacağım :KK70:

minik bir sos tavam var . 3 yk yulaf kepegi karisimi + yarım çay bardağı sut+ 1 yumurta + azıcık kabartma tozu. En düşük ateşte ağzını kapatıp pişiriyorum arkalı önlü

ortadan kesip sandviç yapıyorum 3 teki gibi

Eki Görüntüle 1960455
aslında 1 i vermiştin burada, favorilerine ekleyen var mı a dostlarrrrr:dua: Bu akşam onu ve poğaçayı deneyeceğim de :confused:

kızlar benim buzdolabını biri gardrop moduna sokmuş yaaaa almak farz oldu önerisi olan varmı hacmi ennn büyük olanlardan yada sakın alma dediğiniz
Liberr kullanıyorum cnm ben alman ürünü elde yapılan tek buzdolabı çok kaliteli ömür boyu kullan dediler bizde aldık 4 yıl sonra bozuldu ana kartı yanmış gelen usta diyo ki 20 yıllık ustayım bu markanın bozulduğunu ilk defa görüyorum tabi yapıldı şimdilik iyi çalışıyo ama ben pek sevmiyorum ne yalan soyleyim

Sekercikiz Sekercikiz
Ct3IOyNXYAAX-op.webp

Hadi bende kaçar bahçeye saksıları taşıycam sarımsak dikecem yürüyüşe çıkıp gelince plates yapacam yemeği koydum akşam gelince yanına bide bulgur pilavı yapacam bugün dolap bana yeşil fasulyeleri hazırlamış :KK70: :KK70:

ahaha alemsin kız ahuuuu
ne güzel işte ne yapsam derdin yok
dolap sana fikir veriyorr:KK70::KK70::KK70:

kaptanım eline koluna sağlık,çok güzel görünüyorlar,tarifi aldım bende yapmayı planlıyorum:KK9:

Sekercikiz Sekercikiz oğluşun ateşlenmiş çok geçmiş olsun mortim,inşallah şimdi daha iyidir

benim bosch,çok takır tukur sesler çıkarıyor,beni deli ediyo,ama ihlasta eşimin tanıdık abisi var,bosch tan vazgeçmeyin dedi,ama ben su seferde siemens almak istiyorum ama eşim aldırmaz sanırım :işsiz:

gaptanım duz yokmu duz,tuszuz mu yiniyo bu:işsiz:
Canım mortim Teşekkür edrim şimdi iyi şükürler olsun ateşı dustu

yaz gelseeee... o incecik elbiselerin kıyafetlerin içinde yağsız bedenlerimizle havalı havalı dolansak.... üffff karnım çok şiş resmen bağırsaklarımın gazını hissedebiliyorumm ve sanki o görüntü çok uzakmış gibi geliyor...

bugün kardeşler toplandı toplandı bi ben eksiğimmmmmm:KK61::KK61::KK61:
üzülmeee bak bendeee uzaktayım aileme ...bende hala değilim ama teyzeyim iki tane dünyalar güzeli yeğenim var.. evet aynı kendi evladım gibi seviyorum onları bende onları çook özledim :(((

kızlar öğlen yemeğinde
domates çorbası
pırasa
yoğurt
1dilim ekmek yedim

doymadım doyamadım:olamaz:,çünkü yemekler lezzetsizdi,şimdilik idare ederim ama bi ara öğün gerekecek gibime geliyo :işsiz:
Bendé 2 buçuk yumurta haslama yedim :skandal: tanısı peynirler salata :oops:

Back
X