- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
voronesin menüyügörünce canan hoca
Eki Görüntüle 1960541

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
voronesin menüyügörünce canan hoca
Eki Görüntüle 1960541
ben yarın o kilo kaybına talibim.bu hafta hiç tartılmadım regl yüzünden moralim bozulsun istemedim.canım bu tarz diyetler sadece geçici kilo verdiyor insana bend epirinç lapası yaptım hepsi gelmedi ama belli kısmı geri geldi sonra savaştım takrar verdim kısacası ben artık o tarz diyetler yapmayacam gerek yok... sadece bir günlük kilo kaybı hepsi bu yani ödemmmm
He bend e severim.katılırim . Ekmek şeker düşmanı. . Diyetim de tek yardimcim. Leptin ci . Hemben karataya yağ dışında kaıtlıyorum her fikrine sadece yağı çekinmeden yiyin diyor o kadar fazla normal tüketilmeli yağ...
boşver doktorum önemli olan kalıcı kilo kaybı bugün ablama diyorum çook zor kilo veriyorum diye yakındım... seninki kalıcı olacak hemen almazsın işte dedi gerçi hiç diyet yapmamış ömründe sanırım beni motive etmeye çalıştı...ben yarın o kilo kaybına talibim.bu hafta hiç tartılmadım regl yüzünden moralim bozulsun istemedim.
Pirinç lapasini bende yaptım canım onunki geri gelmemişti ama bunda bir gün sürmedicanım bu tarz diyetler sadece geçici kilo verdiyor insana bend epirinç lapası yaptım hepsi gelmedi ama belli kısmı geri geldi sonra savaştım takrar verdim kısacası ben artık o tarz diyetler yapmayacam gerek yok... sadece bir günlük kilo kaybı hepsi bu yani ödemmmm
böyle diyetler banada yaramaz,sen gel normal beslenmene ve sporuna devam et ortiimPirinç lapasini bende yaptım canım onunki geri gelmemişti ama bunda bir gün sürmedi![]()
aynen ben de , yağı yoğurda katıp ye diyor ama hiç öyle bişey yapmam yaniben karataya yağ dışında kaıtlıyorum her fikrine sadece yağı çekinmeden yiyin diyor o kadar fazla normal tüketilmeli yağ...
soğuk sıkım zeytinyağı bağırsağa iyi geliyoraynen ben de , yağı yoğurda katıp ye diyor ama hiç öyle bişey yapmam yani
sadece çok azıcık soğuk sıkım zeytin yağı tüketiyorum o kadar
Hee iyimissss. . Evet paketli gida derşek bilir .o da naynnn ..zatenacaba bilirmi eti pufun en olduğunu,ben öyle şey bilmem der
,inciri de hepten kesin demiyo mesela yerseniz günde 2 tane en fazla diyo,ve o günlük meyva hakkını yemiş oluyosun
yok ortim zaten yapmam bir dahaböyle diyetler banada yaramaz,sen gel normal beslenmene ve sporuna devam et ortiimdaha kalıcı olur
![]()
ilk diyete başladığımda ekmeği bırakmadım ama azalttım,tatlıyı tamamen kesmiştim,üstüne hergün 1 saat spor yaptığım halde ayda maksimum 1,5 kilo verdim,bende okumuyorum öyle hikayeleriahhhh ekmeği bıraktım kilo verdim sadece tatlıyı kestim kilo verdim diyenlere sinir oluyorum...... ben ikisnide bıraktım öyle ahım şahım kilo veremiyorum kiii üstelik diğer yemekleride bıraktım böyle yapıp kilo verenleri okudukça sinir oluyorum nasıl oluyor yaaaaaaaaaaaaa okumayayım en iyisi okudukça geriliyorum ....
atıyorlar heraldeeee hahahahailk diyete başladığımda ekmeği bırakmadım ama azalttım,tatlıyı tamamen kesmiştim,üstüne hergün 1 saat spor yaptığım halde ayda maksimum 1,5 kilo verdim,bende okumuyorum öyle hikayeleri![]()
bilemiyorum ama banada pek inandırıcı gelmiyo,birazatıyorlar heraldeeee hahahaha![]()
ohh miss,yarını düşünmek zorundayız,diyette olunca öyle oluyomissssss gibi lahanamı pişirdim birde yanında yoğurt yerrr günü kapatırımmmm) yarında yemeğim ton balık ... daha bugün bitmeden yarını düşünüyorum Allah affetsin hahah
)
Kız yazmiyim ben sen sinir olma. Tek yaptgm şey bu ikisi ekmek ve abur cubur kesmek. Bu yeni durum değil önceden de böyle verdimahhhh ekmeği bıraktım kilo verdim sadece tatlıyı kestim kilo verdim diyenlere sinir oluyorum...... ben ikisnide bıraktım öyle ahım şahım kilo veremiyorum kiii üstelik diğer yemekleride bıraktım böyle yapıp kilo verenleri okudukça sinir oluyorum nasıl oluyor yaaaaaaaaaaaaa okumayayım en iyisi okudukça geriliyorum ....
Ben de aciktim. .. Eve gidem..tavuk ciğer denicem bakam. Belkim biraz ekmek yerim. Ekmeksiz zor olur gibiohh miss,yarını düşünmek zorundayız,diyette olunca öyle oluyo
bende evdekilere akşama kuru fasulye,pilav, salata,buğday çorbası yapıcam
kendimede brokoli,k.bahar,brüksel lahanası haşlamayı planlıyorum,bide belki ya kuru fasulye yada buğday çorbasından birinden 1 kaşık/kepçe yerim,bide tabi salatadan
yarın bakliyat yükleme derim malum perşembe canım .....ohh miss,yarını düşünmek zorundayız,diyette olunca öyle oluyo
bende evdekilere akşama kuru fasulye,pilav, salata,buğday çorbası yapıcam
kendimede brokoli,k.bahar,brüksel lahanası haşlamayı planlıyorum,bide belki ya kuru fasulye yada buğday çorbasından birinden 1 kaşık/kepçe yerim,bide tabi salatadan
Ayyy korkulu kahnemm persembee...yarın bakliyat yükleme derim malum perşembe canım .....