• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bu tarz diyetler sadece geçici kilo verdiyor insana bend epirinç lapası yaptım hepsi gelmedi ama belli kısmı geri geldi sonra savaştım takrar verdim kısacası ben artık o tarz diyetler yapmayacam gerek yok... sadece bir günlük kilo kaybı hepsi bu yani ödemmmm
ben yarın o kilo kaybına talibim.bu hafta hiç tartılmadım regl yüzünden moralim bozulsun istemedim.

ben yarın o kilo kaybına talibim.bu hafta hiç tartılmadım regl yüzünden moralim bozulsun istemedim.
boşver doktorum önemli olan kalıcı kilo kaybı bugün ablama diyorum çook zor kilo veriyorum diye yakındım... seninki kalıcı olacak hemen almazsın işte dedi gerçi hiç diyet yapmamış ömründe sanırım beni motive etmeye çalıştı...:işsiz::işsiz::işsiz: hiç bir diyet bilmez..

canım bu tarz diyetler sadece geçici kilo verdiyor insana bend epirinç lapası yaptım hepsi gelmedi ama belli kısmı geri geldi sonra savaştım takrar verdim kısacası ben artık o tarz diyetler yapmayacam gerek yok... sadece bir günlük kilo kaybı hepsi bu yani ödemmmm
Pirinç lapasini bende yaptım canım onunki geri gelmemişti ama bunda bir gün sürmedi :işsiz:

ben karataya yağ dışında kaıtlıyorum her fikrine sadece yağı çekinmeden yiyin diyor o kadar fazla normal tüketilmeli yağ...
aynen ben de , yağı yoğurda katıp ye diyor ama hiç öyle bişey yapmam yani :D
sadece çok azıcık soğuk sıkım zeytin yağı tüketiyorum o kadar

acaba bilirmi eti pufun en olduğunu:-),ben öyle şey bilmem der:duduk:,inciri de hepten kesin demiyo mesela yerseniz günde 2 tane en fazla diyo,ve o günlük meyva hakkını yemiş oluyosun
Hee iyimissss. . Evet paketli gida derşek bilir .o da naynnn ..zaten

ahhhh ekmeği bıraktım kilo verdim sadece tatlıyı kestim kilo verdim diyenlere sinir oluyorum...... ben ikisnide bıraktım öyle ahım şahım kilo veremiyorum kiii üstelik diğer yemekleride bıraktım böyle yapıp kilo verenleri okudukça sinir oluyorum nasıl oluyor yaaaaaaaaaaaaa okumayayım en iyisi okudukça geriliyorum ....

ahhhh ekmeği bıraktım kilo verdim sadece tatlıyı kestim kilo verdim diyenlere sinir oluyorum...... ben ikisnide bıraktım öyle ahım şahım kilo veremiyorum kiii üstelik diğer yemekleride bıraktım böyle yapıp kilo verenleri okudukça sinir oluyorum nasıl oluyor yaaaaaaaaaaaaa okumayayım en iyisi okudukça geriliyorum ....
ilk diyete başladığımda ekmeği bırakmadım ama azalttım,tatlıyı tamamen kesmiştim,üstüne hergün 1 saat spor yaptığım halde ayda maksimum 1,5 kilo verdim,bende okumuyorum öyle hikayeleri :KK12::63:

missssss gibi lahanamı pişirdim birde yanında yoğurt yerrr günü kapatırımmmm :KK66:) yarında yemeğim ton balık ... daha bugün bitmeden yarını düşünüyorum Allah affetsin hahah:KK66:)
ohh miss,yarını düşünmek zorundayız,diyette olunca öyle oluyo
bende evdekilere akşama kuru fasulye,pilav, salata,buğday çorbası yapıcam
kendimede brokoli,k.bahar,brüksel lahanası haşlamayı planlıyorum,bide belki ya kuru fasulye yada buğday çorbasından birinden 1 kaşık/kepçe yerim,bide tabi salatadan

Kız yazmiyim ben sen sinir olma. Tek yaptgm şey bu ikisi ekmek ve abur cubur kesmek. Bu yeni durum değil önceden de böyle verdim

kendimede brokoli,k.bahar,brüksel lahanası haşlamayı planlıyorum,bide belki ya kuru fasulye yada buğday çorbasından birinden 1 kaşık/kepçe yerim,bide tabi salatadan
Ben de aciktim. .. Eve gidem..tavuk ciğer denicem bakam. Belkim biraz ekmek yerim. Ekmeksiz zor olur gibi

yarın bakliyat yükleme derim malum perşembe canım .....

Back
X