• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahhhh ekmeği bıraktım kilo verdim sadece tatlıyı kestim kilo verdim diyenlere sinir oluyorum...... ben ikisnide bıraktım öyle ahım şahım kilo veremiyorum kiii üstelik diğer yemekleride bıraktım böyle yapıp kilo verenleri okudukça sinir oluyorum nasıl oluyor yaaaaaaaaaaaaa okumayayım en iyisi okudukça geriliyorum ....
ben ekmek ile boşandım hiç te kilo vermedim.. Meğerse Şeker kocayı boşamam gerekiyormuş galibam :KK12::KK12::KK12: onu tam anlamıyla kesemediğim iç,in veremiyorum bence. halbuki ne çayda içerim ne kahvede yine de beni bırak külliyen bırak diyor galiba :KK43:

ben ekmek ile boşandım hiç te kilo vermedim.. Meğerse Şeker kocayı boşamam gerekiyormuş galibam :KK12::KK12::KK12: onu tam anlamıyla kesemediğim iç,in veremiyorum bence. halbuki ne çayda içerim ne kahvede yine de beni bırak külliyen bırak diyor galiba :KK43:
Ayy benim ki eski kocaya geri dönülmez de oyle olacak zaar. Çok ozledim kendilerini söyle ekmek arası köfte balık Hamburger köfte ..Anam ben harbi aciktim. Aus gebertecek beni

yarın bakliyat yükleme derim malum perşembe canım .....

haklısın canım,yarın akşam sadece ot ve yoğurt yemeli :işsiz:

oyyy ama çokta sugar nasıl boşanırki o tatlış :dondurma:

haklısın canım,yarın akşam sadece ot ve yoğurt yemeli :işsiz:

oyyy ama çokta sugar nasıl boşanırki o tatlış :dondurma:
aynen gerçekten çok şeker bir görseniz onu görünce ağzım nasıl sulanıyor :KK70::KK70::KK70:
bakın benim şekerlrime :rolleyes:

2.webp
1.webp
5.webp
6.webp

Son düzenleme:

en son pazar akşamı çıkmıştımm
gidip içeyim inşş gece sökerrr
beni yarın rezile tmez buralardaaa:dua::dua::dua:
canım bende de aynı şekilde.. WC düzenim çok kötü. Bend een son pazartesi ve ben bu yaşıma kadar böyle bir sıkıntı görmedim. Form çayımı annem hüpletmiş, bugün alıp bu akşam ve yarın akşam içmeyi düşünüyorum.

Back
X