• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ayy ben buna çook güldümm vero ...Allahta seni güldürsün , sonra sen yine beni güldür ...ben seniii sen benii :confused::confused::confused::confused:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Eski adam olaydı eski olmazdı der ilişki uzmanımız ada :KK70::KK70::KK70:

:uykucu::ıslık::uykucu::ıslık::uykucu::ıslık::uykucu::ıslık:

Eşhedüüü ... dedim öyleeee bi titreme geldi okurken :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK4::KK4::KK4::KK4: kaçamadı bence :KK70: sence :KK70:

bencede kaçamadıııııııııııı:KK70::KK70::KK70:

ada81 ada81 seni tescilli ilişki uzmanı seçiyorum. Ayakta alkışlıyorum. Bi analiz bu kadar net yapılabilir. Şimdi ailesi öğrendi deli gibi özür diliyor pişman olmuş da çok seviyormuş da her yerden mesaj atıyor arıyor bende tık yok. Annem ona demiş ki arama bi daha uzak dur bizden saadet seni istemiyor. O da demiş ki saadete verin telefonu o söylemeden inanmam siz aramızı bozdunuz falan demiş. Vazgeçmiyor ana ben tek bir cevap vermiyorum.

Şimdi 23 Nisan Hedeflerini Listeleyeyim de gözümüz gönlümüz şenlensin :KK49::KK49::KK49:

Pelinsu eceleeeeer , yansın geceleeeer :halay: gitmezse kilolaaaar ... huncarca sopalaaaaar :sinirli:
23 nisan:halay:
Neşe doluyor insan
şimdi bir hayal kur
tarih 23 nisan
ve sen 38 bedenin içinde bir Sultan
Ah ah hayaliyle neşe doluyor insan:halay:
Bu hayal çok mu uzak diye düşünüyorsan
uzak dur şekerden tuzdan undan
ve meyve, sebze, ete sarılsan
38 beden olursun inan

:KK71::KK71::KK71::KK71:

ada81 ada81 seni tescilli ilişki uzmanı seçiyorum. Ayakta alkışlıyorum. Bi analiz bu kadar net yapılabilir. Şimdi ailesi öğrendi deli gibi özür diliyor pişman olmuş da çok seviyormuş da her yerden mesaj atıyor arıyor bende tık yok. Annem ona demiş ki arama bi daha uzak dur bizden saadet seni istemiyor. O da demiş ki saadete verin telefonu o söylemeden inanmam siz aramızı bozdunuz falan demiş. Vazgeçmiyor ana ben tek bir cevap vermiyorum.
Eee ada abla haksiz cikmadi...simdi ne olacak onuda soyleyeyim kucuk kucuk jestler yapacak ve siz tekrar bir araya geleceksiniz ama bu sefer cok temkinli olacak eskisi gibi olmayacak...

Ben 2.5 yil dershanede rehberlik servisinde calistim öss bebelerin asklari hic bitmezdi hep ayni hikayeler bu yuzden rahat yorum yapiyorum haha ;)))

Back
X