Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu hafta 4 günlük yaparken meyve ünlerde armut yersen fazladan 1 kilo daha giedecek ... rüyanın yorumu bu ada :deli::deli:

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

:KK19::KK19::KK19: canım çok geç yatttım ... okulda yok yusufla beraber sabah yine 7 de kalktık ama ... ancak oldu .

Günaydın ve geçmiş olsun canım.
Israrlardan zaten nefret ederim . bir de çocuğa yapılınca ...
6-7 yaşlarında rahmetli necati amcanın elleri ile yaptığı kabak tatlısı ısrarı sonucu masada yaşananları hiç anlatmamayayım
:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Oyyyyyyyy .... cız coz cozurt sesleri .... bence bi 1 saat daha koşaydınnn.

İyi geçmiş ya ... ben kötü sinyaller almadım :)
portakalı daha önce şeri yapmıştı , şov da yapmıştı . şuan yine başladı .

Aralarda kaçamak yok ise 3 günde son derece kontrollü olmuş.. bir tek su az .ona dikkat et betül ...
senin başlayacağın diyet vardı ?

sensör arızalanmış evlaaaat :cool:

bende senden cevap gelmeyince oraya yazdım canım .
Bu dengeyi bozmadan bir süre korusan başarılı sonuç.

cumartesi epeeeeey epeeey telafi edilmişşşş ...
şimdi de 4 gün ...
bence korkma bu haftadan canım .
senin yüzmelerde vardır kesin :KK19:
Tartıda değişiklik yok vermedim ama almadım da şu 4 günü sağlam tutarsam hedef tamamdır :spor: Kaptanım hafta sonu çok başım ağrıdı dün spor yapacaktım ama ağrı doğru düzgün kesilmedi randevu aldım gidip bakılacağım çok sıklaşmaya başladı ağrılar :KK14:

14 Nisan - 21 Nisan 7.Takım Düelloları

Kapışma 1... Büyük Üçlü Düello

mimu88 mimu88 ..... saydin78 saydin78 .... _AYNURA_ _AYNURA_ birbirlerine karşı ....

Kapışma 2... Efsane Ortiler Mortilere Karşı

@Lunya ve Antepia27 Antepia27 ikilisi ...... Nare83 Nare83 ve Sarayca Sarayca ikilisine karşı ....

Kapışma 3... 90 lar Topiğinden Büyük İddia

DelyDoly DelyDoly ....... cydnz_1 cydnz_1 e karşı .....

Kapışma 4...3 Çıtır Düellosu

@Dersaadet_ .... @Mor Vampir .... koza16 koza16 .... birbirlerine karşı ....

Kapışma 5... Portakal Düellosu

ecemavi ecemavi ..... @Sherrysherrylady e karşı ....

Kapışma 6 ... Küçük Enişte Düellosu

kelebekolacam kelebekolacam .... ada81 ada81 e karşı .....

Kapışma 7... 4 Gün Diyeti Galibi

ada81 ada81 .... Sarayca Sarayca .... @Lunya ... Nare83 Nare83 ..... birbirlerine karşı ....

Tartıda değişiklik yok vermedim ama almadım da şu 4 günü sağlam tutarsam hedef tamamdır :spor: Kaptanım hafta sonu çok başım ağrıdı dün spor yapacaktım ama ağrı doğru düzgün kesilmedi randevu aldım gidip bakılacağım çok sıklaşmaya başladı ağrılar :KK14:

Bir git bakalım tatlım .. mevsimler olabilir .
4 günden halledersin sen ...:super:

Bir git bakalım tatlım .. mevsimler olabilir .
4 günden halledersin sen ...:super:
Sanırım solunumla alakalı burun eğriliğim gece rahat nefes almamı engelliyor o yüzden sabahları uyandığımda baş ağrısı başlamış oluyor :KK43: İnşallah bu hafta içi tempolu geçecek gibi zaten günlerim:halay:

Bu hafta 4 günlük yaparken meyve ünlerde armut yersen fazladan 1 kilo daha giedecek ... rüyanın yorumu bu ada :deli::deli:

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

:KK19::KK19::KK19: canım çok geç yatttım ... okulda yok yusufla beraber sabah yine 7 de kalktık ama ... ancak oldu .

Günaydın ve geçmiş olsun canım.
Israrlardan zaten nefret ederim . bir de çocuğa yapılınca ...
6-7 yaşlarında rahmetli necati amcanın elleri ile yaptığı kabak tatlısı ısrarı sonucu masada yaşananları hiç anlatmamayayım
:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Oyyyyyyyy .... cız coz cozurt sesleri .... bence bi 1 saat daha koşaydınnn.

İyi geçmiş ya ... ben kötü sinyaller almadım :)
portakalı daha önce şeri yapmıştı , şov da yapmıştı . şuan yine başladı .

Aralarda kaçamak yok ise 3 günde son derece kontrollü olmuş.. bir tek su az .ona dikkat et betül ...
senin başlayacağın diyet vardı ?

sensör arızalanmış evlaaaat :cool:

bende senden cevap gelmeyince oraya yazdım canım .
Bu dengeyi bozmadan bir süre korusan başarılı sonuç.

cumartesi epeeeeey epeeey telafi edilmişşşş ...
şimdi de 4 gün ...
bence korkma bu haftadan canım .
senin yüzmelerde vardır kesin :KK19:

bu sensörlerde çok hassas oluyolar:KK75:

geçmiş olsun nil
hafta sonu bende çok ağrı içindeydim çok şükür şimdilik iyiyim, seninki demen gibi burnunda olabilir,en kısa zamanda git :KK60:

Sanırım solunumla alakalı burun eğriliğim gece rahat nefes almamı engelliyor o yüzden sabahları uyandığımda baş ağrısı başlamış oluyor :KK43: İnşallah bu hafta içi tempolu geçecek gibi zaten günlerim:halay:

O durum abimde de var . baş ağrısı yapıyor evet .
geçmiş olsun tekrardan kuzum :KK200:

bu sensörlerde çok hassas oluyolar:KK75:

geçmiş olsun nil
hafta sonu bende çok ağrı içindeydim çok şükür şimdilik iyiyim, seninki demen gibi burnunda olabilir,en kısa zamanda git :KK60:
Sağol Begüşüm:KK19:Randevu aldım canım 27 sinde gideceğim nasipse gerçekten çok canımı sıktı :KK43: Geçmiş olsun sana da senin hadi migren biliyorsun benim neden ağrıyor canımı sıkıyor :KK51:

Keyifler nasıl güzeller şimdilik bi sıkıntınız YOk inşallah ben sabah öyle bi hamlamışım öyle bi hamlamışım ki anlatamam altına mıçmış bebeler gibi yürüyordum
ben...6 ay dır spor yapan ben .. 1 saat tempolu intervalde hamladım yaa
tabi beş gün ara vermeninde etkisi var.bide spora başladım ya hemen artı geldim ben biliyodum zaten şişeceğimi.şimdi işin yoksa cumayı yakala.offf.

Benimde evi .... götürüyor geçen hafta dip köşe süpüremedim bi dünyada çamaşır yığıldı büyük bebeler evde gidemde girişem bari şu işlere bir an önce

nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 geçmiş olsun canlar,
Ahu060812 Ahu060812 tekrar geçmiş olsun, bu halde spor yapıyorsun maşallah sana:nazar:

Ausencia Ausencia ctesiyi telafi ettim , şimdi sıra Cuma hedefimde meraktayım bakalım ne kadar gidecek. Çarşamba yüzme var, bu akşam spor yapmayı düşünüyorum salı da yaparsam var ya süper olacak:KK49: bide regl olaydım çok iyi olacaktı:KK43:

Back
X