- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Yok çıkmadı akşamki nohut 1 servis kaşığı kadardı mini mini minnaktiDeeeemmmeeee
Ohhhh öğle kuru akşam nohut :)))
Göbiş çıkmıştır kesin bu gece![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok çıkmadı akşamki nohut 1 servis kaşığı kadardı mini mini minnaktiDeeeemmmeeee
Ohhhh öğle kuru akşam nohut :)))
Göbiş çıkmıştır kesin bu gece![]()
Bende eşimi nisbeten,pahalı bir markete yolladım oradan alacak.
Yapan herkesi verdirdi ... bende şerinin menüleri ilk gördüğüm de geçen yaptığında ... dur bakalım ne olacak bu yemeklere diyordum .
Ama aklına çok takdıysa da sabah tartıl ..bak bakalım ne vermiş ne almış senden ...
Bu sabah telaştan unutmuşum tartilmadim
Yarın tartılır bakarım ak koyun kara koyun çıksın
Canım haklısın zor biraz, gerçi benim için zor olmadı ben pek ara öğün yemem. Bence 3 gün sabret sonucu güzel olacak gibiBilemedim kaptanim sabah olsun bi bakayim kendime....suan üşüyorum resmen...
Ay kuzum sende mi hastasın. Nisan ayı yaramadı 7. Takıma geçmiş olsun tatlımAusencia hastalıktan mıdır nedir ağzımın hiç tadı yok abla ya sütü çok severim ama aklıma bile gelmedi valla
İlkgün ilk yaptıgımda bende öyle olmuştum adacım inan yarın bu kadar hissetmezsinAyy yook bugun dayanirimda yarin yapmam herhal olmadi bu diyet bana elim ayagim buz gibi oldu usuyorum ders calisacaktim konsantre bile olamadim ....tansiyonum dustu...demek kahvaltim beni saglam tutuyormus ogle lahana aksama kabak yemegi falan beni tutuyormus aralarda badem kuru uzum simdi bunlar olmayinca ellerim ayaklarim buz kesildi resmen...
Yani şekersiz içiyorum zaten pozitif düşüneyim iyi kilo vereyim :)Bende 2 Türk kahvesi 3 çay bardağı çay icmistim
Sende 4 gün mü yapıyorsun aebenimİlkgün ilk yaptıgımda bende öyle olmuştum adacım inan yarın bu kadar hissetmezsinbak ben bugun hiç hissetmedim mesela
Baskülü düşün.
Bende senin gibi düşünmüştüm,.e aklın yolu bir.bi de yarınki kiloma bakarım mutlaka...uygun olursa yerim...bu akşamı 1saat geç yedim ya sanki kilo veremeyecekmişim gibi geldi yaSabah sabah yemek senin için sorun olmayacaksa :) bence olmaz . nasıl olsa sabah ekmeğin 1-2 dlm hep var ... eee yufka daha ince .... diğeri zaten et ..pro misss ...
Diğer öğünü de ona göre dengelersin sen .
Olur bence .
Bu arada evet ... şişkinlik nedeni belli ... demek bir süre uzak duruyorsun canım
Vau ahum yıkılıyorsunnn...bu haftayı atlat iyileş gelecek hafta rakip olalım senle...gözüme kestirdim seniiii...Bir saat açık hava interval yürüyüş yapıldı
Hem de nasıl abla gözlerim de iltiapladı bi de faranjitimAy kuzum sende mi hastasın. Nisan ayı yaramadı 7. Takıma geçmiş olsun tatlım
Geçen arkadaşlardan biri kahveni beni şişirir yazdı korkumdan içmiyom bende ya...bi de o siyah çayı sade nasıl içiyonuz ki???Yani şekersiz içiyorum zaten pozitif düşüneyim iyi kilo vereyim :)