Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende eşimi nisbeten,pahalı bir markete yolladım oradan alacak.

Yapan herkesi verdirdi ... bende şerinin menüleri ilk gördüğüm de geçen yaptığında ... dur bakalım ne olacak bu yemeklere diyordum .

Ama aklına çok takdıysa da sabah tartıl ..bak bakalım ne vermiş ne almış senden ...

Bu sabah telaştan unutmuşum tartilmadim
Yarın tartılır bakarım ak koyun kara koyun çıksın

Ayy yook bugun dayanirimda yarin yapmam herhal olmadi bu diyet bana elim ayagim buz gibi oldu usuyorum ders calisacaktim konsantre bile olamadim ....tansiyonum dustu...demek kahvaltim beni saglam tutuyormus ogle lahana aksama kabak yemegi falan beni tutuyormus aralarda badem kuru uzum simdi bunlar olmayinca ellerim ayaklarim buz kesildi resmen...
İlkgün ilk yaptıgımda bende öyle olmuştum adacım inan yarın bu kadar hissetmezsin ;) bak ben bugun hiç hissetmedim mesela :-)
Baskülü düşün ;).

Sabah sabah yemek senin için sorun olmayacaksa :) bence olmaz . nasıl olsa sabah ekmeğin 1-2 dlm hep var ... eee yufka daha ince .... diğeri zaten et ..pro misss ...
Diğer öğünü de ona göre dengelersin sen .
Olur bence .
Bu arada evet ... şişkinlik nedeni belli ... demek bir süre uzak duruyorsun canım
Bende senin gibi düşünmüştüm,.e aklın yolu bir.bi de yarınki kiloma bakarım mutlaka...uygun olursa yerim...bu akşamı 1saat geç yedim ya sanki kilo veremeyecekmişim gibi geldi ya:D:D:D
Turşu salatayı çok çok yedim aus ondan.nerdeyse yarım koca kavanozu gözüme soktum ya...ye ye tekrar ye...o yüzdendi...

masummm masummm bitanem geçmiş olsun...benim kuzumun da boğazı hassas.o yüzden ilk ateş çıkar.. Allah korusun bu aylarda her kesi,tüm yavruları...ne giyip giydireceyimi kestiremiyorum ki...

Back
X