Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menu yazmamaya alismamam lazm..
Sabah su
Öğle
Dışarıda kahvalti. Çok acikmistim. Menemen pattis tost hep yedim ya . Aptal saptal sucuk neyin vardı gözüm görmedi açlıktan .:KK43: Ben salatami istedim. Yedim ama . :KK66:
Ara biraz kuru üzüm
Akşam
Isirgan otu yumurtali. Yufka ekmekle
2 kaşık yoğurt çorbası

Çay 1 incir 1 kayısı biraz dut ..
_AYNURA_ _AYNURA_ canımmmmm. Bildirimleri açınca mesajini görmek beni çok mutlu etti. Beni etiketle demssin. Nasıl oldgumu sormussun. Çok teşekkürler. İnan ki moral buldum ve abartip bi kac haftada alirdim bu kilolari. Menü yaziyim dé abartmim. Bugüm miktar pek yazamadim da. Yarın da belki öyle olur ama sonrasi her yedigimi saymaya devam etcem.inşallah. Tabi senin desteginle

Hastane işi bebekle alakalı mıydı vero, sağlıklıdır inşallah
Evet üzümüm onu yazacaktim. Keseyi gördük ;) tahliller için kan falan verdim. . 6 haftalıkmis;) gezdik falan güzel gündü . İçim buruk oldu biraz etraf takı tombak paytak hamislerı gordukce ama bu kez öyle olmucak inşallah sağlıkli beslenip çok kilo almicam. En azindan 12 . Haftaya kadar ;)

Herkese merhaba :) bugün o kadar yoruldum ki eve gelince atmışım kendimi yatağa uyumuşum 1 saat önce uyandım ve şimdi tekrar yatacağım dersim erken saatte. Bi uğramadan uyumayayım dedim :)
Menümü de yazayım.
Sabah
2 kk beyaz peynir 2 dilim ekmekle tost

Öğlen
Tavuk şinitzel
Ayran

Akşam
Pirzola 3 tane

Su:2 lt
Spor yarım saat yürüyüş

Yarın gelirim inşallah takıma da katılırım.
İyi geceler herkese :))

İyi uykular sevgili takımım gece kuşu fatma hala uyumadı
Yarın hepimiz için güzel liklerin zirvede yaşandığı bir gün olsun inşallah

Bak abla benim de günlerim seninki gibi olmaya başladı ya...ama bak ben tutuyom kendimi.sen niye yiyon ki?tutsan ya
Yiyen kim kız :-).
Günlerde sohbette yesen kilo gidermi cadı :-).
Hem bak bak dün bir bugun iki, ben yıllardır savaşıyom her günde yesem şu an 100 kiloydum :D:D

Günaydınnnnn :KK54:

Kış geri geldi buralarda ... buzzz yağmur rüzgar ....

Yatak beni çağırıyor ama gitmeyeceğim :)

Şu yatak yorgan,mutfak toplayıp geleyim ... bi kahvemle hele .

Evet üzümüm onu yazacaktim. Keseyi gördük :KK66: tahliller için kan falan verdim. . 6 haftalıkmis:KK66: gezdik falan güzel gündü . İçim buruk oldu biraz etraf takı tombak paytak hamislerı gordukce ama bu kez öyle olmucak inşallah sağlıkli beslenip çok kilo almicam. En azindan 12 . Haftaya kadar :KK66:
Heh ben de onu merak ettim, ilk öğrenince 5-6 hafta arası oluyor genelde. Bazen keseyi görmek için bir daha çağırıyorlar ya. Maşallah görmüşsünüz. Allah tamamına erdirsin canım
İyi uykular sevgili takımım gece kuşu fatma hala uyumadı
Yarın hepimiz için güzel liklerin zirvede yaşandığı bir gün olsun inşallah
Fatma abla ben de 3 gibi falan yattım ne hikmetse. Sabah da 7 dedi mi kalkmasam olmuyor. Çok şükür bugünümüze
Teşekkür ederim tatlim ah ah nasıl yoruldum bi bilsen akşam tansiyonum düştü artık yorgunluktan haha:ruh::ruh:
inşallah sorunsuz geçer ameliyatın. Hayırlısıyla sağlığına kavuşursun canım

Back
X