Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

soğanı kaynatıp mı içiyorsun

Kadınların en önemli sorunlarından yumurtalık kisti, miyom, akıntı ve menopoz şikayetlerine soğan kürü derman oluyor. Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun hazırladığı bu yöntemle bu sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Kürün hazırlanış ve uygulama süresi:

Yemeklik beyaz soğanı dörde bölerek, önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynatın. İçine bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak tüketin. Bu küre sadece 15 gün devam edin.

Bu kür adet döneminde de yapılabilir. Fakat en ideal zaman adet bitiminden 7 gün sonrasıdır. Akıntılar bu kürün uygulanmasının 2.ve 3.gününden sonra vücuttan atılmaya başlayacaktır.

Bu kürün faydaları:
Erken menopoz
Çikolata kisti
Miyom
Polikistik over
Yumurtalık kisti
Adet düzensizliği

iyi yapmışsın canım, önce sağlık tabi ki
Evet acelem yok hsziran degilde agustosta hedefime ulasirim mutsuz olarak diyet yapmak istemiyorum.... olmadi az mi gidiyor kilom listeye zarar mi veriyom listesiz devam ederim boyle kendimi kasinca sinirli bi anne sinirli bi es oluyorum ....

Kadınların en önemli sorunlarından yumurtalık kisti, miyom, akıntı ve menopoz şikayetlerine soğan kürü derman oluyor. Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun hazırladığı bu yöntemle bu sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Kürün hazırlanış ve uygulama süresi:

Yemeklik beyaz soğanı dörde bölerek, önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynatın. İçine bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak tüketin. Bu küre sadece 15 gün devam edin.

Bu kür adet döneminde de yapılabilir. Fakat en ideal zaman adet bitiminden 7 gün sonrasıdır. Akıntılar bu kürün uygulanmasının 2.ve 3.gününden sonra vücuttan atılmaya başlayacaktır.

Bu kürün faydaları:
Erken menopoz
Çikolata kisti
Miyom
Polikistik over
Yumurtalık kisti
Adet düzensizliği
hatırladım bu kürü, bir dönemler miyom vardı bende denemiştim. teşekkür ederim canım

Her gün 500 fazla bence:KK53:

Gece yatmadan konuşunca tabi rüyana girdik :KK70:Bende çok huzursuz uyudum ya :işsiz:

aynen öyle oldu sanırım :KK70::KK70::KK70:

4 gunluk diyeti biraktim arkadaslar 3 ogun bana gore degil ben iki ogun bi ara super oluyor...dahada gördüğüm diyetlere atlamayacam bii saat tutturmusum otutturmuşum o degisince tum bunyem degisiyor bana sıkınti veriyor....

Aksam pek fenaydim 3 badem ve 1 kaşık pekmez yedim cook üşüme geldi....kuru uzum badem ceviz yada kayisi bana enerji veriyirmus ben bu diyeti yapamayacam...bugun biraz karatya iyice bakacam 2 ogun seklinde karatay yapabilirim...

ada ben asla böyle diyetleri yapamıyorum
normal yerken bile halim canım olmuyo bazen
izin alamıyorummmmmmm:ruh::ruh::ruh::ruh::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

izin mi vermediler işlerin mi yoğun?kötü olmuş masumm
bugün çorba varsa işyerinde limonlu çorba iç,bol baharat,bide ılık şeyler iç boğaza adaçayıyla gargara yapa yapa yudumla

Evet acelem yok hsziran degilde agustosta hedefime ulasirim mutsuz olarak diyet yapmak istemiyorum.... olmadi az mi gidiyor kilom listeye zarar mi veriyom listesiz devam ederim boyle kendimi kasinca sinirli bi anne sinirli bi es oluyorum ....
öyle tabi canım, kendimizi yormadan devam etmeliyiz, beni sadece kahvaltı yordu bu diyette diğer öğünler iyi geldi.

Canım benim sucuk falan yemesen iyi biliyon sen zaten...gerisi hamilesin idare ederdi akşamki yufkanın miktarını bilmediyimden iyi diyemiycem. Keşke akşam yufka yemeseydin de dengeleseydin...su içmeye devam et verom bırakma.tartıldın mı bugün?
Aksam ki yufka el kadardi diyim çok değildi dengeleme olmuştur belki . Çok siş hissediyorum aynuram dün 59 çıktım. Ama bu iştah oldukça isim zor gibi ama burdan kopmucam sayende . Teşekkürler. O zaman daha iyi hissedicem. Bi 6 hafta daha idare et beni menülerimlé sonrası allahkerim

Günaydınlar canlarım...dün geç saatte yemem tartıda kendini gösterdi.bi de pro yemiştim yaaa...bu sabah da yarım yufkada tavuk dönerini yedim.aslımda yemezdim ama başka alternativim de yoktu kreşe geç kalıyorduk.ısıttım aldım yolda yedik arkadaşımla...şimdi de alış verişe çıktık...yani 9dan dışardayımmm...görüşürüz yine:KK66:
Hava güzel oldukça dışarı gezmeleri yemeleri artiyor. AsLinda zor bi donemé girdi diyet. Dikkatli ol. Arkadaşında yanındayken yeme !!

günaydın kızlar :KK68:
hava buzzz gibi gök gürlüyor yağdı yağacak:işsiz:

images
Burası da cok sıcak sandalet giyip geldim ama üzerimde üzun hırka ayy o da sicaklattı;)

Heh ben de onu merak ettim, ilk öğrenince 5-6 hafta arası oluyor genelde. Bazen keseyi görmek için bir daha çağırıyorlar ya. Maşallah görmüşsünüz. Allah tamamına erdirsin canım

Fatma abla ben de 3 gibi falan yattım ne hikmetse. Sabah da 7 dedi mi kalkmasam olmuyor. Çok şükür bugünümüze
inşallah sorunsuz geçer ameliyatın. Hayırlısıyla sağlığına kavuşursun canım
Sağol canımmm . Kalp atışı için haftaya gel dedi aslında 2 çocuk die hani salliyim diom heyecan yapmim beklemiyim ama sanrim gidicem ;) Allahm sağlık sıhhat versin

Back
X