- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
Kız abla anladım ki açıklamanı..Kaptan yazma dedi demedim ki. Yaz demedi dedjm diYemekleri de halledip geldim şükür ...
İşler de bitti.
Kahvemi ancak aldım .
Güzel menü olmuş betül ... bu şekilde devam ediyorsun ama hedefin 500 gr:) zaten kaçamaklı menülerle 400 veriyorsun .. bu şekilde çok daha iyi gider , gitmesi gerek .. sadece matematik tabii bu .
Tamam canım ... her şey kolay ve sağlıkla geçsin senin için .
Günaydın daktırım , günaydınnn saydınnnn .
Gayeeeet güzel , dengeli menü nil . nohut akşam akıbeti ne olur bilmiyorum da ... menü güzel .
Hadi bakalım mücverimmm ... sevindim çok . kırtul şu kaknem sayıdan artık .
Yahuuuuu melek öldü mü sence :)))
Daha önce yazmıştım canım ... benim meta hızlıdır bilenler bilir :) 4 günde ilk gün 100 gr...ikinci gün onu sıfır :))) ne olduysa 3 ve 4 ten sonra oldu bende.
Diyet önce insanı mutlu etmeli ... bu diyetin sonucu mutlu ediyordu evet ama yaparken işkenceye dönüyorsa ... zorlamanın alemi yok . Ben zorladım mesela zamanında isveç diyetinde .... bir diyetten bu kadar nefret etmemiştim ... böğüre böğüre tamamladım o 13 günü seneler evvel.. yeminle şu an isveç adı duyduğumda bi tuhaf oluyorum ...
Ne güzel an ...kalp atışları .. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin .
Verooo ..ben sana menü yazma demedim ... ben onu niye yedin bunu niye yedin diye hamile birine ikazda bulunmam kolay kolay dedim . Abur cubur ve paketli , sağlıksız ürünler hariç . Onlara da zaten gerek yok diye yazdım .
Açıklama 200 oldu bu ...
Günaydınnnn ...burnuma sağlıksız poğaça , börek kokuları geliyor ... keşke soğuk sandviç tarzı bir şey olsa mesela:)
Hadii gazan mübarek olsun ...
Bence değişebilir ama tahmin sadece :)