Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemekleri de halledip geldim şükür ...
İşler de bitti.
Kahvemi ancak aldım .

Güzel menü olmuş betül ... bu şekilde devam ediyorsun ama hedefin 500 gr:) zaten kaçamaklı menülerle 400 veriyorsun .. bu şekilde çok daha iyi gider , gitmesi gerek .. sadece matematik tabii bu .

Tamam canım ... her şey kolay ve sağlıkla geçsin senin için .

Günaydın daktırım , günaydınnn saydınnnn . :KK54:

Gayeeeet güzel , dengeli menü nil . nohut akşam akıbeti ne olur bilmiyorum da ... menü güzel .

Hadi bakalım mücverimmm ... sevindim çok . kırtul şu kaknem sayıdan artık .
Yahuuuuu melek öldü mü sence :)))

Daha önce yazmıştım canım ... benim meta hızlıdır bilenler bilir :) 4 günde ilk gün 100 gr...ikinci gün onu sıfır :))) ne olduysa 3 ve 4 ten sonra oldu bende.

Diyet önce insanı mutlu etmeli ... bu diyetin sonucu mutlu ediyordu evet ama yaparken işkenceye dönüyorsa ... zorlamanın alemi yok . Ben zorladım mesela zamanında isveç diyetinde .... bir diyetten bu kadar nefret etmemiştim ... böğüre böğüre tamamladım o 13 günü seneler evvel.. yeminle şu an isveç adı duyduğumda bi tuhaf oluyorum ...

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Ne güzel an ...kalp atışları .. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin .

Verooo ..ben sana menü yazma demedim ... ben onu niye yedin bunu niye yedin diye hamile birine ikazda bulunmam kolay kolay dedim . Abur cubur ve paketli , sağlıksız ürünler hariç . Onlara da zaten gerek yok diye yazdım .
Açıklama 200 oldu bu ...

Günaydınnnn ...burnuma sağlıksız poğaça , börek kokuları geliyor ... keşke soğuk sandviç tarzı bir şey olsa mesela:)

Hadii gazan mübarek olsun ...
Bence değişebilir ama tahmin sadece :)
Kız abla anladım ki açıklamanı..Kaptan yazma dedi demedim ki. Yaz demedi dedjm di ;) . Anliom seni ben . AynurA tutcek beni inşallah. Ben burda mutluyum . ;)

Günaydııın :KK200: Sabah uyuya kalmışım o yüzden okulda kahvaltı etmek zorunda kaldııım :bicak:
Günaydın canım çok zararlı yememişsindir inşallah bende kahvaltı yapamadım sabah ama öğle yemeğini bekliyorum:KK53:
günaydın şeriiii
Geçmiş olsun canım hasta mısın:KK50:
1 adet.düne göre arti 400 cumaya göre arti 100 'şeri geldi haaaniimmm.
Yarin ovulasyon gunum, sizde.regl bende ovulasyon.
Napek :rolleyes:
Ay ama hic su icemiyorum ben ya.
:olamaz:
Dün 1000 ml yazdim menume icerim.o kaa.diye ama 500 ml.de.kaldim maalesef
:KK43:

Şansa Sheriim benimde denk gelmesin diye dua ediyorum normalde 20 leri regl:KK70:Su içmen gerek ama biliyorsun susuz bir işe yaramıyor bu diyet sanki:KK51:

Günaydın masumm.
Bugun nasilsin ? Boğazların nasıl oldu ?

papatya çayı , gargara filan daha iyi gibi antibiyoik içmememyi zorluycm
kahve içmemem laızma ma dayanamadım kahve içiyoru m şuan :(

Nare83 Nare83 çok geçmiş olsun ....
orada kafanı kaldıramaz haldeyken hangi işi yapabileceksin ki.... bence sen yine de en azından erken çıkmak için izin iste. vermezse onun ayıbı

saoll cnmm , işteee burdasın ya o yetiyor demekki 3 ten sonra izin alıp gdecegim inş

Yol vero moral bozuk değil de hava içimi karartti.
vorones vorones
Ayy bilirm. Güneş enerjisi ile çalışan ben hiç gelemem öyle havaya. Dün iyi gezmisiz şu bacaklarım baldirlarim hamlamis. :( bugün hava güzel olursa bisikleti çıkarcam kız çok heyecanlıyım . O yüzden o kotu hava orda kalsın madem gönderme buraya

Ya mimu88 mimu88 desemmi demesemmi bilemedim.dun umayın listeyi yapayım dedim kinoali kerevizli corba pisirdim.ogle zorla içtim resmen depresyona girdim.

Umay depresyonunu dibinde yaşadım ben Mr değnekte ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yeminle adam 5 gün hayattan soğudu .. tek yaptığı ...açımmm ....öğle ne var ... ikindi ne var ?
Ara öğünleri yanına koyuyordum , çocuk gibi wp tan mesaj sürekli ... fotolarını çekip ne zaman yiyecem bunları :confused::confused::confused:

eveeettt canlar 1,30 saat platesten sonra soyle rahatlamis bir sekilde sade turk kahvemi icerken :kahve: size veda edeyim dedim :KK48: kaptanim kekten sadece iki catal aldim :KK66:
yarin is gunu basliyor ama bu hafta son haftaya 2 hafta boyunca bahar tatili:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
tatil demek daha fazla sizle olmak demek ve daha fazla spor demek:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
neyse benim gece nobetim baslamadim meleklerim misil misil uyurken bende dinleneyim :uykucu::uykucu:

hepinize iyi geceler:KK15::KK15::KK15::KK15:
Canim sen hangi sehirdeydin ? Biz martin basinda yaptik tatili :)

Yemekleri de halledip geldim şükür ...
İşler de bitti.
Kahvemi ancak aldım .

Güzel menü olmuş betül ... bu şekilde devam ediyorsun ama hedefin 500 gr:) zaten kaçamaklı menülerle 400 veriyorsun .. bu şekilde çok daha iyi gider , gitmesi gerek .. sadece matematik tabii bu .

Tamam canım ... her şey kolay ve sağlıkla geçsin senin için .

Günaydın daktırım , günaydınnn saydınnnn . :KK54:

Gayeeeet güzel , dengeli menü nil . nohut akşam akıbeti ne olur bilmiyorum da ... menü güzel .

Hadi bakalım mücverimmm ... sevindim çok . kırtul şu kaknem sayıdan artık .
Yahuuuuu melek öldü mü sence :)))

Daha önce yazmıştım canım ... benim meta hızlıdır bilenler bilir :) 4 günde ilk gün 100 gr...ikinci gün onu sıfır :))) ne olduysa 3 ve 4 ten sonra oldu bende.

Diyet önce insanı mutlu etmeli ... bu diyetin sonucu mutlu ediyordu evet ama yaparken işkenceye dönüyorsa ... zorlamanın alemi yok . Ben zorladım mesela zamanında isveç diyetinde .... bir diyetten bu kadar nefret etmemiştim ... böğüre böğüre tamamladım o 13 günü seneler evvel.. yeminle şu an isveç adı duyduğumda bi tuhaf oluyorum ...

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Ne güzel an ...kalp atışları .. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin .

Verooo ..ben sana menü yazma demedim ... ben onu niye yedin bunu niye yedin diye hamile birine ikazda bulunmam kolay kolay dedim . Abur cubur ve paketli , sağlıksız ürünler hariç . Onlara da zaten gerek yok diye yazdım .
Açıklama 200 oldu bu ...

Günaydınnnn ...burnuma sağlıksız poğaça , börek kokuları geliyor ... keşke soğuk sandviç tarzı bir şey olsa mesela:)

Hadii gazan mübarek olsun ...
Bence değişebilir ama tahmin sadece :)
Degisse iyi olur :) yarin sohbet var menü corba zaten yogurdumu alir giderim :)

papatya çayı , gargara filan daha iyi gibi antibiyoik içmememyi zorluycm
kahve içmemem laızma ma dayanamadım kahve içiyoru m şuan :KK43:

saoll cnmm , işteee burdasın ya o yetiyor demekki 3 ten sonra izin alıp gdecegim inş

Neyse o da bir şeydir .
En azından biraz uyuma ya da dinlenme fırsatın olur evde .

Aynen kuzum akrabalar arasında tartışma gelişti bayağı kötü oldum akşam öyle olay benimle olmadı ama eşim olduğundan içine dahilim :KK51:

:( eşin varsa sende varsın demek zaten . gergin ortamlar cidden yorar insanı .
Halledilmiştir umarım .

Umay depresyonunu dibinde yaşadım ben Mr değnekte ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yeminle adam 5 gün hayattan soğudu .. tek yaptığı ...açımmm ....öğle ne var ... ikindi ne var ?
Ara öğünleri yanına koyuyordum , çocuk gibi wp tan mesaj sürekli ... fotolarını çekip ne zaman yiyecem bunları :confused::confused::confused:
Ne güzel ya biri yemeklerimi hazirlayip önüme koysa varya deli diyet yaparim :KK70:

Dün menumu paylasmamisim
Sabah bademli kurukayisili erikli tarcinli laktizsuz süt
Ara sebze suyu
Öğle kimi ali çorba
Akşam ton balıklı salata
Kuru bi kaç meyve
Öğleye kadar umay gerisi nanayyyy
Ahu060812 Ahu060812 40 dk yuruyus
Gerisi nanaya koptum:KK70:Sağlıklı menü daha ne olsun:KK53:

Hiç damak zevkimize uymuyor.sebze suları vs neyse de.o sebze corbalari.tarifte tuz da yok.hayattan bezdirdi.

Neyse o da bir şeydir .
En azından biraz uyuma ya da dinlenme fırsatın olur evde .

:KK43: eşin varsa sende varsın demek zaten . gergin ortamlar cidden yorar insanı .
Halledilmiştir umarım .
Yok küstüler bakalım ne olacak bayağı celallendi kavga insanlar :KK51:eltimle eşim girdi birbirine kayınvalideye imalarda bulunuyor diye eltim sürekli eşim patladı:silah::ruh: Bende sessizce bekliyorum öyle:işsiz:

Back
X