Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy bardak desen hirlaaa kendime yazik etmisim kirmamda oyle pek kizim iki tane kirdi bu sene..Allahtan ablam geliyor masallah o her öğün bi tane kirar :KK66:)) bi gun misafir var bizde ablam mutfakta sak suk kiriyor ama be ben ne annem ne babam kimse kalkmıyor yerinden misafir kadin ayyy bisey oluyor mutfakta dedi :KK66:)) annem yok yok bisey kizim cay hazirliyirda o kiriyordur dedi...kadin saskin bize bakiyor :KK57::KK57:biz alisigiz :KK66:):KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Aynı küçük görümcem ... bizde de çok doğaldır ... biri n oluyoooooor dese ... hiççç X mutfakta deriz :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım kaldırsaydın keşke ...kıyamıyorsun elin gitmiyor ama ihtiyacı olan birine versen inan bana iyi ki çıkarmışın elden dersin
Haklisin canim inan igidirdan tasinirken bir yemek takimi esimin bekar arkadaslarina verdim....ama yuk iste daha yukarda acmadigim ceyizlik bilmem kac parcalik yemek takimi ve catalbicak setlerim kutuda duruyor daha onlari acmadim....

Ausencia Ausencia ve arkadaşlarım hayırlı akşamlar
Bugünki menüm

Sabah kalkınca su

Sonra 1 incir, 1 kayısı, süt

Kahvaltı 1 kaşık yulaf kepekli, 1 mini sosisli bir yumurta
Marul peynir zeytin

Öğle günde
2 kaşık köz patlıcan, yarım kase yoğurtlu tavuklu salata, bi lokma börek, 2 sarma, 1 ekler

Akşam daha yemedim. Ama çaya misafir geliyor. Onlara yaptıklarımdan yememek için şimdi salata ve bamya yiyip günü kapatıcam inşallah

Su 2.5 litre spor yok daha

Menu bildirim
Sabah 1 kase yoğurtlu musli
Öğle
3 y kasigi kadr yumrtali pattis
4 dilim süzme peynir 2 tulum
4 zeytin yeşil siyah
Domates bolca :KK66: biraz yufka ekmek :(
Ara çay kuru üzüm
Akşam
Karnabahar kizartma unlu yaptım :KK43:
1 tabak dolusu holluk ( yesil mercimekli sulu eksili bulgur köfte topları :KK66: )
Yoğurt salata
Çay incir dut ile olur galiba . Acayip tatlı yiyesim var hayrlsii _AYNURA_ _AYNURA_

Menum 18.04.2017 Salı
Sabah
1 yumurta
2 dlm sck
2 dlm cavdar ekmek
7 zeytin
1 kk peynir
2 bardak cay

Öğle
1 kase çorba
1 dlm ekmek

1 avuc kuruyemiş (incir kuru üzüm siyah üzüm kayisi)
Akşam
1 kepce corba

3 lt su 2 kayisi cay 1 nescafe 50 dk yürüyüş

Selam lar saygılar efenim çok yoğun bir günün ardından kahvemi aldım 5 dk oturdum
Akşam yemeği ne çıkmadım birazdan başsağlığı na gideceğim ozlendiniz ama bugünlük böyle oldu affedin iz hanımlar seviliyor sunuz

Back
X